Wednesday, February 20, 2013

Wordless Wednesday :: duduk dalam..?? ape kelasssss......












macam ni lah kalau dah dapat kaki...haaaiihhh.......





34 comments:

Mr n Mrs Zaidi said...

comel jer jalan terkedek2....

Nor Suhaiza said...

ha3...mntg2dh bole bjln kannnn...

Cik Puan Rara said...

biasalah tu.pas ni lg kurus lah aty.eheheh.

aty knp jarang update skrg?

as ♥ Leenda said...

hai qaleef nak shopping ape tuh..
apa barang dok dalam kan..jalan jalan lagi beshhhh,..hehhehe..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

comei nya, haih

Aeen said...

hahaha...dah dapat kaki..dlm troli pun dy xnk duduk ek..heeh

Chekgu Azrine said...

Comel tgok dia tuh..rsa nk geget..ngn xd rambut..bdn bolat...haha

Puan Ira said...

kalau dpt kaki jgn harap nak duduk semua nak jalan2

MisZ FyZa said...

of coz la mama..da dpt kaki,kne la jln..ape kelas kne duduk dlm 2 kn..huhu

Fauziah Mohamad said...

hihi prektis mek perfek tau

MizzTina said...

bajet dh besar sgt la tu.. cubit gak kang

fifi said...

amboi kak..qaleef dah boleh tolak adik dia dalam stroller dah ni..hihihi

careno said...

alahai... tomeynya... badan tecik2 mcm tu pun ade hati nak jln sendiri... wakaka...

SweetLikeWhat said...

amboihhh..haha..
qaleef kata : tak bergaya lah duk dalam tuh..saya dah big boy lah mama..hihi

Allene said...

uhuhuh seronok dia...

Azian Elias said...

lama sangat tak singgah, tup - tup dah berjalan baby dah.. huu..huuu

ANNA MARIANA said...

alolololo... tomeynya dia jalan sendiri...hikhikhik

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya dia

♥ Wina ♥ said...

ewah ewahhh..

habislah..jenuhlah aty nak mengejar lepas nie heheh..

Siti Haslinda Sadiken said...

aty,mesti buggy or stroller pun dah x nak dok diam kan..

Mommy_Cha said...

ya allah aty, suka nau tgk dak qaleef terketek-ketek gini.

cepat betul dia jln..alangkah indah kalo mikha pon secepat ini :)

takde penat cha nak dukong weyyyy!
semput maknak!

malynd_anggun said...

x lama dia nak lari pulak! yehhoooo

Mrs Lurve said...

ahaks...qaleef dah besarla ibu, xnak dh duk dlm nie..

YanaUjang said...

kannn..tolg tolak lg best..huhu

ai tringin gak nk letak zafirah dlm trolley kete ni..tp kt jusco, max valu je ade kan? rsnya carrefour pn ada kot..tp limited kn? aihh jarang sgt nk pi tpt2 tu skrg..suka pi giant je sbb dkt dgn rmh..huhu~

Mila Ahmad said...

oh dah taknak duk dlm dah...

thisisfarhana said...

comelnye... suka tgk baby yg baru mula jalan.. hihi. good job baby!

mrs_nazir (Maz) said...

hi..

comel sgt2 tgk qaleef jln..haha..tecik jer..cepatlah dia dah leh jln..my son baru nak memapah2 jer..hehe

D'lla said...

Ala laa..geram tgk..goodboy

aniswany said...

hehe sabo je lah akak..
baru dpt kaki mmg gitu :)

orked violet @ SYA said...

hehehe.comeL nye! comeL!!!!!! suke!

Nurul Aziz said...

Ni kat aeon rawang kan :p btw, cepat jugak kan qaleef berjalan.. dah boleh jadi abang long dah tu..#tiba-tiba :p

Wawa said...

hahahha..ok terus tergelak tengok si qaleef ni...eeee comel je dah pandai berjalan^^

UmyMah said...

ya Allah gerammnye tgk Qaleef tu...nak cubit2 je rasa...pandai nya dia

Ros Anis Rusli said...

hahahaha..tgelak tgk pic qaleef...tkedek2...comey!!!