Sunday, March 17, 2013

ATTENTION pada semua pembeli wooden toys



sticky post entry :: scroll ke bawah untuk entry terbaru




ni wooden toy yang ritu ko mintak aku tolong beli kan tuh...
ni batch ke-2 dan trip yang keberapa aku pon tak  hengat...
banyak nau...
eeaaahh..jangan risau...ni semua dah di hantar...
dah clear semua..
cume nak korang declare jer barang dah sampai ker belum..
risau giler hokeh...
kang kate tak amanah pulak....



jadi ni aku nak bagitau..
pada semua yang dah beli dan buat pembayaran minggu sebelum nih...
aku dah hantar bende ni semua [ITEM CODE 1a/1b] minggu lepas lagi...
pakai pos laju [yang lembab]
yang sepatut nye sampai dalam mase satu hari tapi ade yang nak seminggu tak sampai2 lagi...
jadi...pada sesape yang tak dapat lagi barang ni [SELAIN ITEM CODE 02] 
sila sms/email aku bersama  nama penuh dengan segera untuk cek tracking number..
sebab..memang sepatut nya barang ni semua dah sampai lama...

untuk barang CODE 02 [four set of coloum] tu pulak..
insyaallah aku akan hantar secepat mungkin biler stok sampai..[dari china kot]
orang tu janji selewat2 nya minggu depan...[insyaallah]
jadi..harap maaf sangat2 yer...

pada yang kate nak COD atau self pickup tu..
aku mintak maaf tak dapat nak jumpe hantar barang dalam mase terdekat..
aku dah bagitau awal2 sebelum ni yang aku teramat lah sibuk saat ni...
jadi sangat2 mintak maaf dan bersabar..
ni aku dok shah alam pon tapi tak de kereta nak kuar gi jumpe orang hantar barang..

pada yang dok merungut kate soh hantar cepat sikit sebab nak kasi anak main cepat bagai tu pulak..
aku nak ingat kan...dari2 awal2 aku up entry pasal ni aku dah cakap..
aku ni hanye tolong belikan..
aku tak meniaga atau amik untung...
jadi...harap boleh paham situasi..
aku tau ko teruje dan tak sabar nak terima barang..
dan aku dah usahakan supaya barang dihantar secepat mungkin...
cuma di pihak pos meysia tu yang buat banyak kerje aku tergendala dan penghantaran serta penerimaan barang menjadi lambat..
harap maaf jugak -walau pon bukan salah aku-

pada sesape yang ade menerima barang yang rosak atau pecah..
bagitau aku jugak ngan segera..
kalau boleh amik gambar dan email pada aku tuk aku buat report..
dan insyaallah...aku akan cube gantikan barang korang yang rosak tu jugak..


apepon...aku gembire menolong korang semua..
doakan aku sekeluarga dilimpahkan lagi rezki banyak2...insyaallah..

p/s :: aku yang sengal..amik order dan barang serta buat penghantaran betul2 pada hari dan minggu aku berpindah rumah...kelam kabut hokeh...!! 


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning singgah pagi

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah akk menolong org.. =)

S.n.Fariza said...

aty boleh order lg tak?
terlepaslah :(

Huda Azman said...

boleh buat bisnes dari rumah ni kak =) selama saya beli barang online tak penah lagi pos laju buat hal. biasa selang sehari dah dapat. paling lama pun 2 hari dah dapat. sesetengah tempat je kot masalah.

eima said...

semoga selamat sampai

YuNa said...

da dapat ari selasa aritu.. time kasih banyak2 yer :) ehehe suka2! ^_^

Ct Sakinah said...

Salam sis, boleh order lg tak..? :)

Ct Sakinah said...

Salam sis, ade amik order lg x wooden toys tu..:)

pu3mas said...

salam...aty...leh order lagi tak..menan tu?

♥S@R@♥ said...

no poblem..sabar menanti ;)

Mrs.Farhana said...

aty, cepat bukak order baru..xsaba nk beli...:)

Mimy Hamid said...

aku lettew nak sel pickup...ok la tunggu ko free nanti kita jumpa eh

Cik Puan Rara said...

aty bukak order ag x?