Monday, March 11, 2013

roller-blind ikea idaman kalbu..





ko hengat tak cerite aku gi IKEA ritu kate nak beli roller blind ni tapi dah habes stock...

haaaa...akhirnyer...dapat gak aku beli...
gigih aku gi ikea ni ngan dak qaleef semata2 sebab bende nan satu ni...
iyeeerrr...semata2..!!!  hewhew....

tah ape2 jer ko kan aty...

eeaaahh...rumah aku ngan ikea ni tak jauh sangat tau...
dalam 15 minit to setengah jam tak sampai -ikut highway..
aku dulu kan kerje dekat2 area situ..
hari2 dok ulang alik..
mane ar nak rase jauh kan...

aku memang nak bende ni cepat..
sebab nak pasang kat dapur cepat..
aku malas nak jahit2 langsir ni sekarang...
lagipon...pakai roller blind macam ni lebih sesuai..
simple..kemas..dan nampak modern..


macamane ruper dah siap pasang..??!!
tu nanti2 lah aku cerite siap gambar hek...




p/s :: ke IKEA kali ke 7 untuk tahun ni..




16 comments:

MizzTina said...

cesss, ingtkn ada gmbr dh td..

Puteri Satu said...

tak sabar nak tengok..sebab akak pun tengah usha roller blind sebab yang kat dapur akak tu dah usang benor dah.. tali dia rosak..takleh nak turun naik daaa... yerla beli kat kedai biasa harga RM49.90 jek... pakai dah 3 tahun lebih.. hohoho..

Cik Puan Rara said...

gigih! aty,bz ke skrg.update lah blogselalu.renduuu.hehehe

Nurzakiah Hanum said...

Salam isnin...(^_^)

Gieyana said...

nice...ko nk pegi lgtak this mnth..aq bkenanan lah drawer MALM tue..bln nie disc..nk turun sn x dpt haa..ekekeke

~ NANA ~ said...

dah pernah tengok roller blind ni...mmg sgt sesuai kalau pasang kat dapur, nak2 kalau tingkap kat sinki...mmg cun & moden!

iietamalek said...

tak sabar nak rupenyer dh siap psg..huhu

eima said...

cer cite sikit pasal roller blind tu ..ak utatau la pe bendenye tu

mama ila said...

masa ila ke KL weekend lepas pun..ila ada singgah IKEA..hehehe

mama ila said...

masa ila ke KL weekend lepas pun..ila ada singgah IKEA..hehehe

cikpingu said...

nk jenguk gak lah ikea tu cmne.. xpenah g..hahaha

Umie Aisya said...

ok x sabar nk tgk!i pn tgh survey utk rumah nnt.better pakai roller blind utk dapurkan.leceh kalo berlangsir bagai.

Gadis said...

best betul dpt pgi ikea bnyk kali..

SweetLikeWhat said...

nampak moden la..tingkap dapur anis pakai blind yang jenis buluh tuh..boleh lah terjah ikea cari yang ni..hihi

PUAN THALHA : said...

tak sabar nak tengok aty deco! mesti cantek. hee

Musliza Hasni said...

Pakai roller blind ni, org luar blh nampak tak? cepat pasang yer