Monday, April 15, 2013

BILIK TIDUR :: Teaser



ni bilik pengantin kami..
waaahhh ko.....jam2 tunak feeling2 pengantin baru pulak ko kannnn
tapi qaleef tidur sekali...pengantin baru ape nyer...ngeeeee....
baru gak ar kan..baru 3 tahun....uhukkss..

saje aku bagi teaser dulu....

nanti2 lah aku tunjuk..



aku sekarang ngah gigih setel hall atas dulu...
bilik ke bilik dan family hall...
ruang tamu aku tak de sebarang progress...
hanye siap cat dan 3 ketul sofa..
langsir pon tak siap lagi hoooiiiii...!!
aku bizi...ngeeee...-tak sempat nak pikir....
langsir aku jahit sendiri...tu pasal asyik ar bertangguh...-malas sebenarnye-

ber-balik cerite bilik kelamin kiteorang -macam lucah lak bunyik nyer-
tapi betul kan kan kan..-kalau ikut bahasa-memang nama biik kelamin kannnnn.....


tak de perabot baru...
dan tak de barang baru pon...
cuma nak nampak lain..aku cat baru jer...
tu kat atas tu tak berape nampak warna ape...
sebab amik gambar waktu malam -lepas siap cat-
pasang lampu tidur -terus aku mengantuk nak tidor-
penat hooii aku mengecat sorang2 waktu laki aku gi keje...

laki aku balik2 jer dari keje...

aku heboh tanya....


"cantik..??"

" urrrmmm.....ok..."

"okey jeeeerrr....??!!!! " -sentap-

" cantik...orang suka..."

okeh...lompat bintang...howyeaaaa....

penting untuk laki aku pon suka jugak...
dah kate bilik sama2 kan....
laki aku dalam kate tak isah..teror mengomplen jugak tu...gggrrrr....



p/s :: dapat tangkap warna cat tu..??





35 comments:

S.n.Fariza said...

CNTIK

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

SweetLikeWhat said...

pink dan purple kan aty..

lawa sangat!!!terbaik..

ct cucubi said...

nice~

Mama Idlan Irsyad said...

cantik, simple but nice.. dinding tu cat sendiri jugak ek?

Allene said...

amboi cantiknya. ari2 honeymoon ni...

Gieyana said...

seyess awesome babe! aku suka feature wall korang..mmg cung!
& still sedikit brown di situ..:)

Pink Lavender said...

wahh...cantek2...
bl lah makneng nak ada rm sendri nih..huk3...

ceritera-chinta said...

warna pink + grey kan?cantikkkkk....romantis.... nampaknya qaleef boleh cepat dapat adik nie hihih

Siti Fatimah said...

cantek.... =)

ettyzukhair said...

cantik okeh warna bilik uolls..betul2 berseri2 feature wall tu..hehehe..pandailah uolls mainkan warna..

MizzTina said...

cntik giler bilik akak!!!

Chekgu Azrine said...

klu akk gini..mood honeymoon on je mjng..oppss

Siti Haslinda Sadiken said...

lawa cat bilik..gigih betul aty n asben mengecat..hasil memuaskan :)

With Julia said...

Sgt cantik...cuma x nampak warna sebenar cat dinding....

Puteri Satu said...

Ty... bila masa ngecat.. dengan si bujang tu lagi.. hish..hish... serius! lawa sangat... nanti snap kasi clear itu kaler ok... akak nak tengok.. akak tengah usha2 nak cat bilik akak gak.. dinding dah kena conteng sikit2 dah dengan si bujang kat umah tu... hohoho

as ♥ Leenda said...

pink grey ke tu?
ehh ke salah..
whatever pongg, cantik nyerrrr walaupun nampak separuh je..huhu..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bertuahnya somi dpt bini kreatif camni. Mmg penat mengecat, nak2 wall tinggi camtu, ada anak kecik lg. Satu tepukan gemuruh utk you la Aty!.

eima said...

ko ni mmg kreatip ngan inovatip la bab deko rumah ni ... hebat la wei .... tak yag guna wall paper pun tak pe ....tere rplak tu ngecat serupa org laki dah ..kan kan qaleef dah tido ke time tu

mama ila said...

haah lah aty..cantik!!! ila rasa2kan..warna purple..betul tak?? hehe

Gadis said...

cantik...

kaler pink n kelabu...=)

LisaLisut said...

cntik aaa i like. kalau i ade bilik lawa gini mmg xyah tdo hotel2.hari2 hornymoon hahahahah ;p

jaja_NorLiza said...

cantik!!!! pink grey kan??? wah..romantik gtew!

!k@ said...

Cantik!!!kaler pink n silver grey kan..suke sgt...tabik spring ngan aty...
Ngan sikecik campur menghias rumah..kagum n seronot tgok!!

UMIE SUE said...

atyyy..cantiknye.mmg cam kt hotel ni

m@m@yAyA said...

aty seyes cntikkkkknya~

cam tdo kat hotel lak bila tgok bilik nie..huhu

romantic kaler..xlm lg jd abgla qaleef nie

InaAchik said...

sumpah aku tergoda! rasa mcm nak tiru! :)

Mama Lynd said...

Huhhh. sentap.!!" knpa cntik sgt???

Mama Lynd said...

Anyway cat sndr???? Tape sume bt sndr ke??? panjat smpi siling?

ZiL said...

rajinnya aty mengecat.. kreatif... zil hari2 buka blogs hanya smata2 nak tunggu aty update post baru.. lg2 bab mdeko ni...

me.ronazil.ab said...

suci je.....piwettttt pengantin baru

Putri Qaseh said...

Aty, again cantik..vertical lines looks lebih elegant.

NukiLan Tinta said...

Cantekkk sesangat kak!!!!!

NukiLan Tinta said...

Cantekkk sesangat kak!!!!!

Nor Arinee Mat Saaud said...

woott
surprise2