Saturday, April 13, 2013

PERHATIAN :: kepada blogger luvDrightOne [eiBubeArLife]






 blogger luvDrightOne [eiBubeArLife] :: sila hubungi aty [nurha_abdul82@yahoo.com] dan bagi details nama serta alamat
untuk proses pengeposan barang [TIGGER MEASURE] yang aku kate nak kasik tu..
dah tinggal komen [sebab tak jumpa email] kat blog tapi masih tak de kabar berita..

kalau lepas seminggu masih tak email details..barang akan diberi kepada Boutique Lovely Dovey Shawl [kemain panjang lagi nama ko hek]



ingat lagi tak aku pernah kate nak kasi TIGGER MEASURE free...??
dah lama kan..sebulan gak ar...
sebanarnye dah ade dah nak kasi kat sapa..
kemain ramai lagi yang berminat ek..
nanti2 lah kot aku ade rezki lain kali boleh belanja korang lagi...[doakan aku murah rezki yer]
so yang dapat nyer tigger measure tu... puan luvDrightOne ni ar..
dia pengkomen nombor 2...
sebab yang fes tu tak jawap soklan...maybe Puan Puteri yang cantik tu sekadar komen jer [mekaseh]
dan memandangkan die pon tak ade anak..
jadi aku bagi pada peng-komen ke dua luvDrightOne tu..

tapi tu lah...tak bagi2 details lagi smpai sekarang...
cepat hek..
kang nak bagi pada orang lain pulak...









2 comments:

Chekgu Azrine said...

tahniah kt blogger itew...

luvDriGhtOne said...

Sis..sy da emel