Monday, April 01, 2013

MOM & BABY EXPO area KL selangor antara APRIL dan MAY 2013



memandangkan ramai pulak yang mssg n email aku tanya pasal baby sales ni..
jadi ko tengok jer ar kat blog aku ni hek...

muker aku ni ade cop mohor aku rase..
hahahaha...cop yang orang biler nampak aku jer rase macam -eaahh..minah ni mesti tau biler2 ade baby sales-

ppfftttt....


ok..ok..
aku paham kenapa....

kalau ikut kan...aku pon tau dari member2 blog lain..
tapi mungkin ade pembace yang tak baca blog2 tersebut..
jadi terus refer kat aku..

tak per...tak per..

aku carik kan tuk ko..
aku bagi reminder tuk diri sendiri gak..

siap reminder ko hek...muweheheh...

sekarang takde mud nak shopping barang anak...

sekarang aku alert ngan expo2 tuk umah jer..
kate ko baru pindah kannnnnnnnn....harus lah perabeh duit kat situ dulu...ngeeee...

nak bagi lah ni...





5th Maternity & Children Expo
Dates: 5 to 7 April 2013
Time: Information not available
Venue: Mid Valley Exhibition Centre Halls 2 & 3
Organiser: The Concept Exhibition (M) Sdn Bhd
Website: Mid Valley Exhibition Centre events page here

Mom & Baby Expo
Dates: 8 to 13 May 2013
Time: Information not available
Venue: Mid Valley Exhibition Centre Halls 1, 2 & 3 Foyer
Organiser: Today Publishing Sdn Bhd
Website: Mid Valley Exhibition Centre events page here


Mom & Baby Expo
Dates: 12th to 14th April 2013
Time: 11am to 9pm
Venue: Stadium Malawati Shah Alam
Organiser: Information not available
Website: here








Smart Kids April 2013 PUTRA WORLD TRADE CENTRE
Dates: 19th to 21st April 2013
Time: 11am to 9pm
Venue: PUTRA WORLD TRADE CENTRE KL [PWTC]
Organiser: FREE
Website: here






so far..ni jer yang aku tau...
kalao ko ade maklumat tambahan..sila ar share together2 keh...
sharing is sexy....


ritu ade perasan kat area umah mak aku macam nampak banner baby expo gak..may be ade warehouse clearence sales..
nanti2 kalau aku balik sana..aku tengok lagi sekali hek..
kalau betul..aku akan share kendian2...



p/s :: selamat bershopink yer...





11 comments:

PinKy MoMMa said...

aah awal bulan 4 ni ada dishah alam..tak pasti kat mana..kena check bunting balik tapi memang di shah alam..kalau tak sala 5-6 april..

aty jom laaaaa...kita jumpa di sana..dating2 nak? sila pm dipesbuk hehe..

Adein Kushairi said...

ala, tak kene time balik kg la.. tak leh nk borong barang baby..

m@m@yAyA said...

wah aty nie sudah bagus~

NMPKNYA KNA SIMPAN DUIT DR AWL,ASE CAM STIAP warehouse yg ada msti nak pergi..hihi



#eh sort tercaps lock plak

nUR_rOsALiNdA said...

Hehehehe~
Maceh bg info..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

ala..mampu tgk dari jauh je la sis..hihi~

SweetLikeWhat said...

terima kasih aty!!!!
memang tengah duk tertanye-tanye bile ade ekspo lagi..maklum ler kite duk perak..ketinggalan sikit..haha
memang nak ke kl nie nak beli barang hannah..dah lama tak menyoping..hihi

ryyhan kamarudin said...

Kita ada gak share kat blog for 2013 baby expo tuk jb, kuantan, kl,selangor..

http://ryyhan.blogspot.com/2013/02/2013-mombabytoddlermotherhoodparenthood.html

Tp mebi ada gak tertinggal kot sbb xterhapdet

Erina Asmawani said...

macam nak gi yg kat shah alam tu..macam best :)

Mama Damia said...

kita plan nk pg ahad ni..aritu jln kt s.alam mmg nmpk bunting tp tk perasan berapa hb..bgs tul pemohor besar ni..hihi

FARAH AISHAH said...

aty..jangan lupa bulan 5 ada homedec....kat klcc :)

Deeya Hafiz said...

thanks sbb letakkan my blog as a reference =)