Tuesday, April 09, 2013

PUREEN WAREHOUSE SALES -20 & 21 APRIL 2013





aku pasti pureen warehouse sales ni antara sales yang paling di tunggu2...

tapi kene gigih lagi kental lar hek ko yang nak pergi tuh..

ni nak bagi sikit tips tuk ko yang tak pernah pergi tuh..

-jangan bawak baby kecik...nanti kesian sebab dalam tu umat nye kemain ramai berhimpit dan berbebut2 dan lagi tempat tu adalah panas hokeh.
- dah ko nak bawak gak baby ko [kot tak kesian kan] paling penting nak ingatkan..ko jangan nak sempitkan ruang ngan ko nyer baby stroller pulak.. orang2 kat situ waktu tu tak ade istilah kesian atau simpati bagi ko laluan jalan luas terbentang sebab ko bawak stroller..  [mungkin lagi ko akan di keji sebab sampai hati bawak anak kecik sempit2 lagi panas tuh]

-kalau ko tak sanggup nak meredah macam orang main ragbi -ko tunggu jer lah kat laluan jalan kaki nak masuk tempat pakaian baby tu..biasanya akan ade banyak baju yang orang sebelum tu dah amik tapi lepas pilih2 derang akan tinggal kat dalam bag ikea tepi2 sepanjang jalan tu..
jadi tak yah ar ko malu2 segan2 nak tanya -bag tu ade orang punya ker?- kalau tak de..ko sebat jer pilih baju2 kat situ..dan kalau di awal2..baju2 yang ditinggalkan dalam tu lebih banyak pilihan...



tu jer lah bende penting aku nak share...
tak hengat pulak bende lain..
sebab selalu 2 bende ni yang paling aku alert biler gi sana..


p/s :: aku tak pergi kali ni...










13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best nie

Allene said...

lin pun macam mlas nak pergi.. memula tu tunggu gak. pastu fikir2. mcm xde apa nak beli. baik tak payh g. nnt beli bukan2...

ctmah said...

haha!ni yang i tunggu2 =)

Ros Anis Rusli said...

sopingggggggggggg!!!!syorgaaaaa...aty kalo2 ada sale mamalove gtaw eh..

CikNaa said...

huh! tarikh yang ditunggu2..tapi time tu nk sambut befday afiq kt pahang.. eee sakit pulak hati kite nih..

Rozita said...

huhu.. x sanggup akak dik..

O'gosh Iskandar said...

aiseh..baru nak berkenan dah kata berhimpit pulak...anyway, tq for the info..

m@m@yAyA said...

Ala aty xpegi ke,baru ingat nak kirim..

zura da tentu xleh pegi sebab tgh bz nak wat bfday yaya..huhu

Nur Zulya said...

tak pegi juga.sesak kepala tengok org berhimpit tapi lagi sesak poket sebenarnya.hahaha

Chekgu Azrine said...

tak pergi sbb blm gaji..duit dh sengkek..aci x gitewww...ngeeee

Nurul Aziz said...

Tak pergi jugak sebab baru last week beli barang2 toiletries kat expo. Baju untuk todler pun mcm takde je kan kat situ.. tapi taktahu kot tetiba terpergi pulak hihi.

ayahmamilisa said...

nape aty tak pegi?
a'ah la yek..belum gaji lagi time ni..uhuk..nurul, akak kirim kat awak..hehe..

SweetLikeWhat said...

tq share aty ;)