Tuesday, June 11, 2013

nampak macam geng....tapi tak pon sebenar nyaaaaa...!!




Qaleef dan Lu'lu kat Taman tasik Kota kemuning...
lama dah ni...aku rase dalam bulan 3-4 kot..
derang pon belum setahun lagi mase ni...

Tina ngan adik bongsu aku yang bawak..
mase ni..aku ade urusan lain..
tinggal kan dak Qaleef kat Tina...


main buai sama2..


main gelongsor sama2..







tapi main ni jangan harap nak sama2...
berebut..!! yang qaleef tolak Lu'lu..Lu'lu tolak Qaleef...haaaiihh....
tapi sebab mase ni Qaleef jalan dah lagi laju kedepan..jadi...terpakse adik nyer mengalah...
eeaahh....Lu'lu pon jalan cepat gak tau...dalam 10 bulan dah boleh berjalan...
tak padan ngan badan berat..!! heheheh....

eerr...Lu'lu berjalan macam sumo....ngeh ngeh ngeh...



Tina cakap...dia tak ley handle kalau 2-2 jalan macam ni..
sebab 2-2 pon tak nak dipegang sebenarnyer..!!!
meriah ar ko nak mengejar 2-2 budak ni....

Qaleef tu memang suke buli Lu'lu..
die tak ley tengok budak tu senang...saja2 die nak nolak nya....gggrrrr....


tu aku cakap..nampak macam main sama2...macam geng...tapi tak pon sebenarnyaaaaaa...!!










26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Mila Ahmad said...

kasut tu cumelnya...muka ada iras2 sikit hihi..Lulu besar sikit dari Qaleef

eima said...

cam kembar plak aku nengok depa dok slide tu ... comey

Fiza Rahman said...

hehehe...comel. Serious jer muka masing2 kat atas slide tu ☺☺

Ryn said...

da macam abg adek....hihihi..tapi yg gigirl debab la...geram nye...anak riny kecik je....:)

Dkna Abza said...

macam kembar lak heheee

FieZaLieSa said...

hehe..bdk2 mmg cam tu kn aty..derang, klu time leh men sme ok la..klu time berebut..adeh..pening..huhu

as ♥ Leenda said...

rindu qaleef sebenarnya ni..hari tu jumpe sekejapan sangat..haishhhhh...

Aeen said...

comel la Qaleef dok membuli Lu'lu ek..nmpk ok je main same2..tp x geng ye Qaleef..hehe

Mr n Mrs Zaidi said...

rindu kat Qaleef n lu'lu....dah lme giler tak dgr citer perkembangan dia...
lepas nie hari2 sis update k...mne tahu dgn cara nie sis boleh ubati hati sii tu....aminnn

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hehe sekali tengok macam kembar pun ada..comel!

jaja_NorLiza said...

cam twin!..

hehehhe..kecik2 ni gadoh2 manje..besar nati mesti kamcing!

mama ila said...

hahaha..seronok tgk dua beradik nie main sama2...gaduh pun ye jugak yer...hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

semangat nya si Lulu.. nasib baik girl, kalau boy agak nya dah berguling tu dengan Qaleef. huhu

:: Mrs.Eady :: said...

tembammm!

ettyzukhair said...

comelnyeeee lulu!! hehehe..abg qaleef jgn buli adik!!sedarah sedaging sesusu..hehehe;p

m@m@yAyA said...

alolo comeinya qaleef ngn lu'lu..
btulla aty nmpk main sm tp rupanya hnya utk gmbar semata2..~

Chekgu Azrine said...

Cptnya derang jalan..tak saba nak tggu aish blh jalan..

Gieyana said...

Comeynyer dorang...mcm kembar..:)

Mimy Hamid said...

comel comel comel adik beradik ni..so cute

nuyui a.k.a miss YUI said...

siyes mcm kembar la kak..comel je dua2..

~ NANA ~ said...

uiks badan lu'lu tu berketak2! hihi

biasa la kan budak2, mana nk share mainan dia...hehe

CikNaa said...

haha.. sekali imbas mcm kembor tau!

Aine Ainun said...

comey mcm kembar aty=)

Cik Puan Rara said...

hahahaha laki n pompuan kan.mmg xgeng lah.aty kena beranak ag sorg..baru leh geng ngan lu'lu.hehehe

me.ronazil.ab said...

ala tomei2 nye...
hahahha tgk qaleef main buai,
teringat dulu pun pnah main buai kat taman tasik tu time g jalan2 rumah mmber kat kemunting......