Monday, July 08, 2013

Akhirnya Qaleef sambut birthday selepas setahun 2 bulan..




itu pon menumpang kat gathering mommy gojes blogger...
dari tak merasa langsung kan....sobsobsob...

takper2...besday tahun depan [insyaa Allah] mama qada' sambutan besday awak yer Qaleef...-sian anak mama...sobsob..
tak merasa nak buat mejelis besar2 macam gang2 lain tuh...sobsob lagi...[cerekarama]

uhukkksss...





tak sengaja sambut sebenarnyer..
biler geng mommy gojes nak buat gathering ritu kat KIDZOONA AU setiawangsa..
terus aku buat2 muka tak malu - nak tumpang celebrate besday qaleef..
ko tengok ko tengok...tak senonoh kaaaannnn....!! hahaha...

takper..derang semua baik hati..-sungguh sangat baik-
walaupon tanpe persiapan yang rapi..
sekadar potong kek..
tapi biler reramai nyanyikan lagu besday tuk qaleef..
sumpah aku sangat terharu sampai tahap nak nanges...!!
terima kasih kawan2 semua....
terima kasih sebab meraikan qaleef secare tak langsung...
walaupon sebenarnyer tu gathering kite2 mak anak nih...
seronok dapat jumpe korang dan peluk ketat2...




kredit to ika :: blog ~ini kisah Aku

gathering mommy yang super gojes...!! @ Kidzoona AU Setiawangsa...



eerrr...aku rase...dalam ramai2 lebih orang ni..
aku paling last menghapdet pasal gathering ni kot...
hamppuunnn.....!! -tah kenapa tak pasal malas nak hadap tuk edit gambar...
232 keping gambar hokeh....pppfftttt.....
tapi dalam 200 keping tu....
terpakse jugak aku kredit amik gambar dari blogger ika sebab aku tak de gambar ramai2 macam ni yang cun..
laki aku takde mase ni sebab gi amik kek besday qaleef...!!!mencik taw...
tapi tak ape..masing2 kamera-man power2..
walaupon aku tak rase cun langsung dalam nih [eearrkk]
tapi boleh lah..dari tak de langsung gambar aku kaaannn......lalalala....


 
 
 
 
 

ni kalao aku tepek kesemua 200 lebih gambar ni..*pitam...
memang macam2 gelagat..
macam2 cerite...
ko tengok gambar pon tau kaaann...
sebab tu ar kemain lambat aku up cerite gathering nih..
sedangkan dah nak masuk minggu ke-3 dah hooii....
teruje masing2 pon dah hilang...haaaiihh....

 
 
 

habes kat dalam...sambung pulak kat luar lagi...
ni msae sambut besday qaleef dan mase masing2 nak balik...

haaaa...kat sini lah mula nyer terjadi fenomena cheesekut nadt yang super sedap tu..
mase tu..untung ooii aku sebab bawak balik setengah bekas cheesekut...
sape soh korang tinggalkan aku kemas laki binik...ahaaakkss..
takper2..sebab korang dah ramai2 nyanyi tuk qaleef lagu besday...
ko soh aku sapu floor tuh pon aku tak kesah...muwahahaha....

eeearrr...ko tak kan nak suruh kan kan kan.....*gelabah tetibe...






apepon...dari awal kenal korang..
sampai ar saat ni...korang memang besh giler...
sekali lagi..terime kasih kat korang2 yang sudi nak nyanyi lagu besday dan hadap dak qaleef tu potong kek..
*lap air mata...-terharu hokeh....!!
gathering kali ni pon besh...
sowi sangat2 kat korang2 yang tak sempat aku nak beramah mesra atau bertegur sapa...
yang tak dapat gift sempena besday qaleef ni pon..aku mohon hampuuunnnn...!!
mane nak tau korang ramai2 nak datang sampai tak cukup...eeaaarrr.....
dan...terime kasih pada korang semua yang bagi hadiah besday...duit...dan tukar2 hadiah tu....
sungguh aku suker gilerrr...!! -mak hover
korang memang super gojes.....weeeaaaa...




















24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya

Aine Ainun said...

beshnye...=)
budak2 tu pun suka dapat jumpa geng baru, bukan maknye je teruja..=)

Mila Ahmad said...

ramainya anak-anak...meriahhhh

UmmiAbi said...

Beshnye kak..:)
Happy belated besday Qaleef..

ctmah said...

seronok tgk gambar2 ni semua..happening semacam jek even baru 1st time bersua laga pipi..hihi!
qaleef beruntung tau..ni kira special event jugakla utk kamu =)
untie doakan supaya kamu membesar dgn sihat n jd anak yg soleh ye..amin

Wawa Yusoff said...

kak. wa x buat lagi entry gathering ni..

gamaknye wa la yg last ni.

kekekeke :p

LaRa KimuRa said...

Wowie...bestnye dpt gathering ramai2...btw eppy belated besday qaleef...

Dyah said...

Birthday boy.....meriah!

m@m@yAyA said...

xper aty lmbt2 pown ttp update gak..
naik juling nengok gmbr2 nie sume..sonok plak bila tgok blk gmbr nie..
bila nak repeat lg nie

eima said...

ko mmg aktif .... ok la tu kan .. dpt geng cenggitu sporting habis

With Julia said...

Umi Qi pun sgt terharuuuuuuuuu tau masa nyanyi ramai2 lagu besday Qaleef tempoh hari...tp apa kan daya umi Qi cover cun plak x sempat meleleh air mata tau hehehhe...anyway aty, happy sgt dpt jumpa aty....rindu nk jumpa lgi hehhehe

p/s nanti besday Qi 31 Ogos dtg ye...buat book mark awal2...hehhe

yUmiE AzuRa said...

salah tu..bkn aty yg last..
yumie smpi skrg xhupadate2 lg..hahaha

as ♥ Leenda said...

tak sempat nak nyanyikan lagu besday qaleef hari tu..asyraf mentido kat dalam kidzoona tu..hihi..

Fiza Rahman said...

Bestnya dapat berkumpul dgn mommys blogger. Meriah. Mcm mana nak join club mommy gojes blogger ni aty ☺☺

CikNaa said...

hahaks.. last ke? rasa nye ada lagi yg tak update gathering ni.. same2 aty! dapat sambut befday qaleef sgt membahagiakan okeh..

Mimy Hamid said...

tq kat mama qaleef jugak sebab bagi gift yang super best kat semua....baik hati mama qaleef...best beb...takpe walau simple tapi meriah geng gojes semua ada.....terbaik...mak sapa la over kan si baju merah nyibuk jugak nak celah potong kek..ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai..beshnya dpt jumpa..

YanaUjang said...

zafirah pon x celebrate besday thn ni..haha sama gak nk qada' thn dpn je..huihui :p

Haslinda Sadiken said...

uwaaaa..nak juga joinn!!

antalya said...

walaupun besday party nya mengejut camni tp tetap meriah. lg best kenangan nye.insyaallah ada rezeki thn dpn leh wat sendiri yer

fazianbatrisyia said...

mmg meriah....boleh tukar2 cerita pasal anak2...& emaknya jugak...papa pun ada bhg what...

Ros Anis Rusli said...

aty...kantoi pic anis potong kek qaleef tapau bawak balik..muahahaahaha! eh lupa nk gtaw airiell dpt stiker gajah...ok..naty anis lekat...tq taw aty!

~ NANA ~ said...

bestttt sbb qaleef sambut dgn ramai kawan..hehe

Cik Puan Rara said...

bestnya! rara xdpt join ritu sbb demam.anak beranak demam.tp mmg nmpk meriah.sume ada =)