Tuesday, July 30, 2013

cantik dan sihat dengan PRODUK EPHYRA dari OCEANLIFE






48 HOURS SPONSORED POST 
Scroll down to next entry



ko tengok...14 hari tau dah boleh cantik gebu


ritu kan aku ade up teaser pasal produk EPHYRA yang aku baru dapat minggu lepas dari Oceanlife Markerting..
kemain ramai yang email..comment.. sms aku...ade yang pm kat fb..
tanyer pasal produk Ephyra tuh..
ko kalau pasal nak cantik..memang kaaann...laju jeeerrr.....
tak sabar2 nak tunggu aku review...
dah aku kate..nanti aku kongsi ngan ko...
sharing tu kan sexy....harus ar nak ko tau jugak..
bende yang baik..yang bagus..macam ni..
haaa nih..seperti yang dijanjikan..
aku share ngan korang pasal PRODUK EPHYRA yang sedang makan sekarang nih..
eerr..baru 7-8 hari.....tapi jangan main2 tau..
nampak dak kesan nyer....tapi tak ketara sangat lah lagi..
aku jer yang perasan..
kalau ko nak tau kesan2 nya...meh bace dengan lebih lanjut pasal produk EPHYRA ni yer...








ko perasan tak..ramai dah orang bercakap pasal EPHYRA nih sekarang...
Ramai yang sukakan hasil bagus selepas minum EPHYRA..
aku yang ketinggalan... biler aku up jer ritu kat blog nih..
rupernye ramai dah yang mencarik dan nak amik tau pasal produk nih...
aku baru jer nak eksyen2 ngan ko konon2 nak cun dulu..muwahahaha...
rupernyer korang lagi advance pasal hal2 nak cantik ni....
dah tuh..aku pon cecepat nak cube jugak produk ni...
bende2 yang kasik ko cun kan...giler ko tak suker..!!


sebelum tuh..nak tau.. apakah itu EPHYRA? 
Dan apa pulak beza produk ni dengan produk berasaskan kologen yang banyak di pasaran sekarang ni..?? 


Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato)yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.









Apa beza EPHYRA dengan collagen lain? 
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran.  
(laut dalam hokeh...!! Bukan sebarangan ikan yang mudah didapati di pasar seperti ikan tilapia, ikan keli tauuuu…)
  •  EPHYRA menggunakan kolagen yg terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis tu terdiri daripada pecahan asid amino yg kecik, yang mudah diserap oleh badan. 
Kolagen dalam Ephyra mudah diserap - part ni yang paling penting. Haaa..ko nak tau tak kenapa ramai amik collagen tapi lambat nampak kesan? eerr...aku pon ade amik kologen sebelum2 nih..tapi tak nampak kesan ponnn....haaiihh..
rupernyer sebab berat molekul collagen yg tinggi, so badan susah nak serap. Berat molekul collagen sesuatu brand tu diukur dalam unit DALTON (Da).

It's not about how many mg collagen content, tapi how small the protein is. Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesan kat badan.Fakta penting : Berat molekul collagen Ephyra = kurang dari 1500Dalton


Size collagen EPHYRA = kurang dari 1500Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Sebab tu dgn minum EPHYRA kita dah boleh nampak kesan seawal 7 hari. Most collagen di pasaran sekarang 3-4 kotak pengambilan baru nampak kesan.

okeh..sekarang aku dah tau kenape dan ape beza nyer produk kologen Ephyra nih dengan koleogen yang aku pernah amik sebelum nih..-yang tak berape nak nampak kesan nyer tuh..uhuukss...
Kandungan kolagen EPHYRA cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti collagen yang banyak sekali ambil tapi amount yang sedikit tp berterusan.Hati-hati ya kawan-kawan, Lebihan kolagen yang diambil boleh membebankan buah pinggang! Akibatnya, boleh buat kegagalan buah pinggang!



begitu banyak khasiat yang diperlukan oleh seorang wanita..
lagi2 tuk aku yang dah masuk umur 3 series ni...uhukhuk....
paling penting jugak..tu ko tengok nombor 3 tuh..
SESUAI JUGAK UNTUK IBU YANG MENYUSUKAN ANAK
haaa...memang elok sangat ar tuk aku kan..
aku kalau nak amik ape2 suppliment ker..ubat ker..mesti perkare pertama aku terpikir dan akan tanye..
adakah sesuai tuk keadaan aku dan qaleef sebagai penyusu badah tegar..huhuhu...
memang penting tau...sebab aku tak nak kerana nak cantik punyer pasal..
tapi akan bagi kesan tak elok pada susu badan dan jugak anak..
tapi produk EPHYRA ni memang betul2 menepati citarasa aku dan jugak mak2 yang menyusukan anak tuh..






JOM tengok apa kesan & hasil nyata selepas minum EPHYRA…

  •  EPHYRA ialah skin supplement, (minuman tambahan utk kecantikan kulit) ,tetapi bukan kulit sahaja yang akan dapat manfaat. Ada macam2 lagi manfaat lain selain kulit jadi cerah dan anjal. Antaranya:-
Energy booster ~ Ramai yg beritahu, lepas minum EPHYRA kurang sangat2 rasa penat. Siapa yang mudah lesu mmg nampak kesan sbb balik kerja boleh terus bersilat kat dapur. 

Rambut kurang gugur.~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Mmg betul pun sebab collagen kan stimulate hair growth. 

Sistem pembuangan jadi lawas.~ bantu utk kawal berat badan. Ramai pengguna yang turun berat badan selepas minum EPHYRA

Kuku jadi cantik dan bersinar. ~rawat masalah kuku mudah patah

Cracked heel berkurang.~ tiada lagi masalah tumit merekah & kering

Lingkaran hitam bawah mata berkurang. ~ lebih sekata tona kulit

Mengurangkan sakit radang & sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut minum EPHYRA dalam sebulan mmg dah Nampak kesan, utk golongan tua, dah boleh berjalan laju & tunaikan solat dgn mudah

peerrgghh....hampir semua masalah kat atas ni...aku sedang lalui..
tu lagi2 masalah keguguran rambut dan sakit sendi...
mungkin sebab aku masih menyusukan qaleef eeman...

yang menarik nyer..aku dapat tau yang produk EPHYRA nih..
terbukti berkesan seawal 7 – 14 hari! 
sungguh aku tak sabar nak tengok hasil nya..
nak2 raye ni pulak kaaannn.....
eeaahh...so far nak bagitau ko...yang lingkaran bawah mata tu..
dah ley nampak berkurang tau kat aku....

alaaa ko...aku baru jer makan lebih kurang 7-8 hari..
sabar ar kalau ko nak tengok pon...
nanti mungkin lepas sebulan baru ley tunjuk hasil nyer kat korang semua heh..

tapi kalau ko nak puas hati..
ni ko boleh tengok dulu kat youtube sharing dari ramai pengguna setia EPHYRA yang dah nampak kesannya...
kagum hokeh...!!


 

testimoni pengguna yang dah makan produk EPHYRA ni...
oohhh...aku mahukan kulit yang cerah dan flawless tanpa make up jugak..!!



Nak tgk ramai lagi sharing tentang kehebatan ephyra boleh tgk di youtube :






Rasa EPHYRA paling sedap di pasaran, diakui ribuan pengguna EPHYRABoleh klik link youtube utk dengar sendiri sharing pengguna ttg rasa EPHYRA





iyeerr....rase EPHYRA memang sedap...!!
aku sendiri tak nafikan...
rase oren2..tak masam..tak pahit...tak tawar...sedang elok jer kat tekak aku..
memula aku nak minum dulu...risau gak nak menelannyer..
terbayang2 rase macam ubat...
dah pikir nak campur ngan jus bagai konon nak kasi rase lagi sedap..
tapi tak payah ponnnn...!! sebab rase nyer dah memang sedap..
tekstur serbuk nyer pon halus dan mudah larut...
mungkin sebab macam info kat atas tu dah bagitau ar kan..
berkait dengan berat molekul...jadi..mudah lagi badan nak serap..
aku goncang2 dalam bekas yang disediakan tu...senang jer larut dan tak berketul..senang nak minum..
kekadang rase macam sekali makan 1 bungkus tuk aku minum sebelum tidur tuh tak cukup pulak...huhu.... 
tapi tak boleh...telebih kang ley rosak buah pinggang..
elok2 nak cantik..lain pulak sakit yang datang..
jadi..minum atas nasihat dan sukatan yang dibenarkan...
sekali sehari...sebelum makan breakfast pagi tuh...atau sebelum tidur..
kalau ko nak nampak kesan cepat..2 paket sehari pon boleh...
yang penting minum banyak air..
ni sebab bulan2 ramadhan..aku minum sekali jer waktu malam..


nak bancuh tu pulak...ko jangan bancuh ngan air panas...
nanti kang hilang khasiat nyer..sia2 jer ko minum berkotak2..
suam2 tu sedang elok dah....






ada lagi yang penting nak ko tau..produk EPHYRA terbukti halal oleh JAKIM & Selamat oleh KKM, boleh lihat sijil atas tuh. Banyak lambakan produk di luar sana claim kata selamat & halal, tapi mengejutkan bila check mmg takde berdaftar dgn KKM & Jakim. Penting sangat sebab bila ada KKM & Halal, terbukti produk selamat & tidak membahayakan kesihatan..jadi berhati2 yer...




HARGA ASAL RM 228  

HARGA PROMOSI HARI RAYA 
hanya RM 197 per-box !!!
( sekotak-mengandungi 30 sachets – 15 gram setiap sachet utk sebulan)




menarik nya..Ada promosi khas utk pembaca blog..
2 kotak pada harga rm380 [berbanding RM 394 untuk 2 kotak] 
oohhh...korang sungguh beruntung...kene cepat2 amik peluang ni sekarang..!!
email pada info@oceanlife2u.com dgn tajuk blog utk dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE GIFT (spt gambar kat atas tu)
PERCUMA HANDBAG ORGANIZER yang gojes..!!




jadi..ko nak tunggu ape lagi..
tak kan nak tengok orang lain jer cun kan..
apekate ko pon cube jugak produk ni jugak...
aku sangat positif dengan kesan baik produk EPHYRA ni...insyaa Allah..



yang berminat dan Untuk maklumat lanjut, boleh layari ::

1)website official - www.oceanlife2u.com
3)instagram- ephyra2u

Untuk info @ pembelian boleh email jer terus di info@oceanlife2u.com

Atau hubungi HQ 0341417889 atau sms 019 3999 238











8 comments:

D Yatie said...

Baru je tengok pasal ephyra kat ig memey suhaiza. Hihi. Terbekenan lah tp nak minum SariAgeGard dulu. Huuuu.

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

Liyana said...

Baru terbekenan dgn radiglow...hehe harga lbh krg je nih...mana 1 nk try nih. Haha kompius sudaaaa

Umi Qi said...

Perghhh mengkagumkan....dasat betul review...nanti aty amik pic aty sebelum dan selepas tau...weeee umi Qi langsung x amik apa2 minuman kesihatn.....terasa nak...walid Qi...oh Walid Qi hahhaha

Mimy Hamid said...

pernah jumpa sorang blogger femes mmg mkan ephyra..yes diakui muka dia flawlwss...tp aku ttp nak dilema ephyra ke bb plus

eima said...

klu boleh gemuk aku order sekarang ...

ayahmamilisa said...

tak sabar nak tengok muka cun aty pas makan ephyra..hehe..

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com