Friday, July 12, 2013

ko nak bercuti ker BALI dengan PAKEJ BULAN MADU yang murah...??






waaaahhh...ko tak hagak2 kan..
tadi ke USS singapore... ni nak ke Bali pulak....
macam banyak jer bajet ko kaaaannn...

tapi jangan risau...ni lagi satu dari travel agen yang sama tadi Tareeq Al -Jannah ada buat promosi Pakej Bulan Madu Bali 2013 ngan harga yang murah jugak...!!!
tak percaye..?? ko ley tengok kat web Tareeq Al-Jannah ni...

pheewww.....tercabar gak aku nih....
USS vs BALI...2-2 pon terbaeeeekkk...!!


bagi korang2 yang kawen lepas2 raye ni...nak ber-bulan madu bulan December 2013 ni..
memang sedang elok dah ni...
tak pon...ko nak gi sajer2 bercuti lagi bercintan2 laki binik feeling2 bulan madu pon ape salah nyer kan..
ley jer amik pakej dari Tareeq Al-Jannah ni jugak...

hanya dengan harga serendah RM 1,755 berbanding harga sebelum iaitu RM 1,955..!! 
murah kaaaaannnnn...!! *pitam

dengan pakej RM 1,755 ni korang ley dapat ::



Pakej Bulan Madu Bali 3D2N 

2x Breakfast 1xLunch 2xDinner
Return transfer from airport – hotel – airport
Entrance Fees
Flower Garland Upon Arrival
Cold tower Upon arrival
FREE 1x Honeymoon cake
FREE 1x Photo in Balinese Costume
FREE Mineral water during tour
English/Malay speaking guide




ni kalau ko tak rase murah lagi berbaloi...aku yang meroyan nih....ngehngehngeh...

harus lah berbaloi2 kaaannn..!! 
ni kalau ko nak tengok review pasal pakej ni lagi ley terjah kat Tareeq Al-Jannah ni..
ley direct jer tanye kat derang...
atau ko nak lagi puas hati..ko call jer nombor opis dia 03-8926 4104  


macam aku cakap sebelum ni...
amik pakej ngan travel agen lebih berbaloi dan membantu..
sebab..tu ko tengok..semua dah disediakan..
dah kate ko nak gi bulan madu kaaann...
tak yah stress2 pikir nak carik hotel...nak cari kenderaan bagai...
nak kene bukak map..sebab tour guide pon disediakan dalam pakej ni hokeh...

ooohhh...besh...!! -rase nak gi hanimun lagi sekali jer nih-

yang paling penting....pakej bulan madu yang ditawarkan oleh agensi Tareeq Al-Jannah nih...
siap ngan penyediaan makanan2 yang HALAL...
dan jugak pemilihan hotel atau villa untuk penginapan yang dapat review yang baik dari Tripadvisor...
hah..ni baru betul2 gi berbulan madu kan..senang lenang tak yah pikir bende2 remeh lagi leceh...
weeeyyhh..leceh tau kalau gi satu2 tempat yang ko waswas ngan status halal nya...[aku pernah merasa..spoil mud hokeh sebab penat mencarik tak pasal bulan madu jadi bulan tak berape nak mengambang...ngehngehngeh]
kat sana..ko rilek2 tenangkan jiwa..rehatkan diri...manja2 laki binik *eeeaahhh...
dah kate ko sedang ber-honeymoon kaaaaannn....

sebab..lepas tu..biler balik dari hanimun....ko tak merasa dah nak ber hanimun sangat...kahkahkah...
dah tentu2 lar tugas sebagai suami isteri sebenar dah bermula *tetiba








pheeeww..sentap jugak jiwa raga aku nengok pantai BALI nih...



haaaa...jadi ape lagi...
hubungi travel agen Tareeq Al-Jannah ni sekarang untuk tempahan....
dah tak yah ko penat2 nak carik lain dah..
ko tinggal bayar ngan harge yang semurah ditawarkan...
siap tersedia semua...
lepas kawen atau sampai masenyer..ko tinggal kemas hangkut luggage ko jer...



p/s :: ape salah nyer nak berbulan madu lagi sekali atau sambut ulangtahun perkahwinan dengan pakej ni kan..murah lagi berbaloi..!!! - "sayang..sila hadiahkan pakej ni untuk ulangtahun perkahwinan kita yang ke-3 sikit mase lagi...."

tak hagak2 ko kan....muwahahaha....




8 comments:

Chekgu Azrine said...

Teringin..dah ank 4 ni lg rasa sgt nk g hanimun..kt umh xdan nk hanimun..sobs..sobs..

aniswany lazim said...

murah ok..sangat murah..bulan 11 ni kenuri,elok sgt la...

tapi akak,ke korea xde ke?hikhik

~YUN~ said...

Besla plak aty....yg penting makanan halal tu..sbb bali ramai yg ckp susah nk dpt makanan halal...

cik hani said...

teringin nak pergi.. tapi duit yang ada bukanlah keperluan untuk jalan2..

mungkin hari nya bakal tiba kelak..

Sufi Al-Arshadiy said...

Bali yg tak pernah tak cantik kata orang...bile la nak sampai...(T______T)

cha said...

hari tu i survey sendiri je pakej honeymoon ke bali 4 hari 3 malam bawah 1k je huhu lagi murah pakej sume lebih kurang ni jugak cuma takde cake la huhu :p

Dyah said...

Aty, dah 3 tahun kawen ni tiba2 teringat 1st time honeymoon dkt hospital teluk intan lepas majlis bertandang...hubby keracunan makanan....1st time naik ambulance yg giler laju dr hospital sabak ke teluk intan...huhuhu...x penah dibuat dek org dpt pakej free tu. To be honest, diah belom merasa g honeymoon sampe skrg....

bali tours said...

Kami hadir menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta Murah Di Bali pada kadar sewa yang bepatutan dan murah.
Telefone/WhatsApp : +62 811 387 010
Wechat ID : astawa-krishna
RM 160 Sehari sudah termasuk petrol, bayaran letak kereta, pemandu, dan cukai.
Sewa Kereta Murah Kat Bali
Ingin melancong dengan pakej termurah? Kami berikan anda jawapanya. Pakej Pelancongan & Pakej Percutian Murah Kat Bali dijamin termurah dan memuaskan!
We offer Halal Bali Tour & Travel Packages for Muslim travelers. Included of halal food(حلال), prayer facilities, and etc.