Friday, July 12, 2013

tergugat dengan Qaleef



dah macam budak darjah 1 pulak pose aku ni...
suap anak makan pon dah nak rase tergugat....telan2 air liur
tengok anak teguk air rebina...selama ni tak heran..kali ni..rase tercabar iman..
sedap pulak aku nengok nya....kahkahkah...

tu lah kan....makpak pose pon...tetap kene masak gak tuk makanan anak..
biler dah lapar2 macam ni...
ape pon ko tengok sumer nak nampak macam ayam golek panggang...pheeewww....





suker dok heret kerusi kehulu kilir memanjat..haaiihh....
ni ngah main peek-a-boo...macam orang tak nampak jer die...ngeeee...


p/s :: eeahh ko yang keje tu..tadi waktu lunch rehat panjang ko buat ape..?? 



14 comments:

ayahmamilisa said...

rehat tadi dd update blog and tidooooo...heee :)

awEEN said...

hahahaha..sy pon same sis..ni blogwalking tgk org hapdet gambo mknn pon terliur..hahahaha...

YanaUjang said...

kannnnnnn...sama la..lg haru kn ai pnh termkn skali food ank ai..wakaka~ sbb dh terbiasa bila suap dia mkn kita pn duk ngapp skali...dh selamatttt telan makanan tu pn daku boleh x ingt tgh pose..tiba2 je rasa mulut manis...haa time tu br tringat..! hahaha sengal je :p

CikNaa said...

hahaha.. sabor aty sabor..

Nurzakiah Hanum said...

ala cianya

afiewithayie said...

g giant maju junction beli brg nak buat kueh rayo..hahha..

eima said...

meronda kat jualan opis .. pastu penat ..huawwwwaaaaaaaa

Chekgu Azrine said...

sis..akak pepagi masak bubur aish then blend..semerbak bau..hahaha..tak senonoh..selalu kalau nak bg aish dulu rasa la sesudu..nasib ingat pose..bahahaha

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

betullah tu, yana dulu masa adik kecik2 selalu rasa nak pengsan tiap kali mak masak untk dorg. rasa macam nak marah suruh dorg puasa gak. hehe

ameris said...

aty, kite dok layan fb. time rehat je boleh, 2.45 dh disconnect. pastu buat scheduled n3.

aty dapat tak emel kite byr toys tu?

e k i n ♥ y u s r i said...

td rehat pegi jalan TAR
round sorg2
hehehehe

aniswany lazim said...

semalam suap anak sedara nasik dgn kicap..gulp!! sedap ya rabbi..kahkah bulan pose punya cabaran!

penyisir rambut said...

tyme bulan puasa ni la rajin sangat2 blogwalking dekat blog masakan..terliur sgt2 tgk gambar je...

Nurul Aziz said...

Ayra sejak sejak bulan puasa time bagi makan siang kan, kemain lagi dia asyik sebut 'nyam nyam.. sedap sedap..' macam sengaja jeee.. mentang2 mak nya puasa.. hihi.

kalau time kita berbuka tu dia makan, takde pulak nak nyam nyam semua mulut dia..