Thursday, July 18, 2013

Nadia Farahida sedang mencari 3 buah ruamh untuk di make-over oleh WALL MAKE OVER BY NA secara PERCUMA..!!!



kalau dah nama nyer nak kasi FREE tu...

mesti ar besh giler kaaaaannn....!!
lagi2 bende besh adalah untuk make over kan dinding umah ko...
peerrggghhh.....kalau dapat tu...memang terbaik ar...
giler ko tak besh..!! nak kasi ko percuma....!!

haaaa.... kalau ko nak kan dinding umah ko di make over..secare percuma 

ko ley join give away yang di anjurkan oleh blogger Nadia Farahida ni...
dan 3 pemenang akan menerima hadiah besh bernilai Rm 500 yang di-sponsor oleh Wall Make Over by Na

pheewww...menitik2 peluh aku ni...

besh giler...!!!







haaa...kalau ade yang tak tau..
Nadia Farahida ni merupakan Official Blogger Manager dari pihak Wall Make Over by Na ni...
dan sekarang...dengan baik hatinya..Nadia nak menaja 3 buah rumah di kawasan Kuala Lumpur, Selangor & Lembah Klang untuk di make over dinding nyer kasik gempak..!!

kalao ko pon meroyan macam aku nak cantik kan dinding umah ko...

meh ramai2 join give away yang dianjurkan oleh Nadia Farahida ni...
senang jer...
ko buat jer macam kat bawah ni..


1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini.

2. Like facebook fanpage nadiafarahida tekan sini

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage Wall makeover by Na yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang. 

4. Buat 1 entry di blog masing-masing, attachkan sekali design yang korang dah pilih siap-siap dari facebook fanpage Wall makeover by Na tadi dan sambungkan ayat ini ::




" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana.........................."


[sila buat ayat paling gempak]



lepas ko buat entry tu...sila lah tinggalkan jejak-comment kat blog Nadia Farahida bagi link entry korang tu hokeh..
dan Nadia akan pilih berdasarkan besh nyer ayat ko dan ikhlas nyer korang menulis yang begitu nak-kan salah satu wall umah ko di make overkan oleh Madam Na dari Wall makeover by Na nih...





ko tak duduk kawasan Kuala Lumpur, Selangor & Lembah Klang..??
jangan risau...jangan ar ko berduka lara...
korang masih boleh join give away ni...
dapat hadiah saguhati yang tetap besh jugak...
hadiah nyer..6 stensils dengan design menarik pilihan Madam Na bernilai lebih RM90..!!
weeyyhh...ko ingat stensils tu senang ker nak buat...
nak dapat secare percuma semua hadiah besh nih...
jom ar korang ramai2 joint give away Wall makeover by Na yang dianjurkan oleh Nadia Farahida ni hokeh.....

TARIKH TUTUP adalah 20 Julai 2013.. 2 hari jer lagi..
dahh....gi buat entry sekarang jugak....
mane tau kot ko bertuah ade rezki di bulan ramadhan ni kan...insyaa Allah...










6 comments:

sea_lavender said...

wah bestnya dapat wat make over dinding umh ye~~ lagi2 da nk raya.. huhu.. tapi kte jauh umah d kedah ~~

Diana said...

Selamat berpuasa hari ke 10 Aty..

Saya dah joint... harap-harap ada rejeki...hihi..

Eh, Nadia dah extend tarik tutup penyertaan eh? bukan patutnya 18 Julai 2013 ke..

=)

IeRA said...

Best tu.... tak nak join ke?

ettyzukhair said...

eh bukan 18hb ke last hantar..nak join sebenarnye tp oleh kerana perpindahan umah di postponed ke next month, dan rumah xtau ape rupa dah...huhu..angan2 jelah..huhu...sedih..mmg sesuai betul umah etty di tgh2 lembah klang ni hehehe..harap2 dpt join next time..

Mrs.Farhana said...

waa..menariknye..eh, tp nape tgk kt blog nadia tarikh tutup 18/7?

Kak Mahh said...

Best juga kalau dapat free ni.