Wednesday, July 03, 2013

rancangan tak jadi...


Ya Allah..kuatkan lah semangat aku untuk melipat baju yg selambak nih...

Uhuukksss....

Melipat kain selalunyer menjadi 'kerja rumah' terakhir yg aku akan buat..
Tu pon memerlukan semangat waja dengan hati yg kental...!!

Hek eleeyyy..lipat baju jer pon aty hooiiii.....



Tadi aku kate nak kuar kan...
Tapi tak jadi..
Sebab..qaleef bangun awal pulak pagi tadi..pastu tidor tengahari boleh die bantai sampai kol 5..!! Potong betul laaaa..

Selalu kol 2 3 dah bangun dah..
Jadi ley kuar lepas tuh..
Ni dah lewat2 petang malas pulak aku nak kuar..

Esok lah..

Nak gi beli crayon atau pensel warna untuk qaleef...
Eeaahh kat jusco one utama sok ade j-card...
Kalau ar gigih..ley ar pergi...

Nak beli baju raya tuk qaleef sekali..
Minggu depan dah pose..
Sungguh teruja...!! Eerrr..bukan teruje nk shopink..
Aku teruje nak pose....harap ramadhan kali ni tetap akn lebih indah...
Insyaa Allah...

Okeh...mulakan lipat kain...



Baik lah....







11 comments:

NAS said...

Adoi, akak pun tengah stress nak lipat kain. Berbakul nih. Stok drama best la nih kurang.

Diana said...

Kena cekal..kental.. Fuhhh..
Lama2...nampak makin kurang kain nak dilipat tu...makin seronok lak kerja melipat..

Tak gitu aty...?

Nak start tu je yang malasnya....

e k i n ♥ y u s r i said...

samelah kite kak
klu nak lipat kain, kene betol2 ade mood
hohohoooi
lemah semangat tgk baju mkin menggunung kat umah tue...huhuhu

Ryn said...

kalau kat umah kene tggu sebakul..baru on lipat kain..hihihi

.Lydia. said...

oh lipat ni kne ade mood kak.liya kalo xde mood,berbukit gak..tp tetap suke melipat dr menghanger..

e.t.t.y said...

aty selalu bila kita nk kuar gitulah jadinya. time tu lah dia nk tido kemain lama. tp kita selalu usik, walaupunhari tu tak g mana mana, tp umar tak mau tido, kita cakap, umar tido, kita nk jalan ni. bahahahahahha

Cik Puan Rara said...

kahkahkah.dh siap ke belum lipat kainnya tu?

CikNaa said...

haha.. mmg last pn, sbb tu lipat kain ni buat weekend je kecuali baju afiq.. sbb baju dia kecik2 suke lipat takyah nk lunjur kaki bagai :)

Wawa Yusoff said...

lipat kain..humrn........

ade sebakul penuh kat rumah..lebih dr penuh kot.. dah menggunung. barangkali 2 bakul dah.


argghhhh!!!

eima said...

perkara paling aku suka bebel kadang tu ....bygkan seminggu seklai br aku lipat utk 4 org pakai .... gile... berbakul2

LisaLisut said...

kalau nk dtg ou roger me pls. hehe. i hari2 kt sni.. hahaha.