Tuesday, August 20, 2013

geng Gojes :: 'Baraan raya' ke rumah Ctimah dan Erina [10 syawal]


semalam kan aku ade cerite pasal Baraan raye tuh...
haaa...ini lah die geng baraan hari sabtu tuh...Geng mommies gojes..
bermula pukul 3 petang kat umah blogger Ctmah shah alam....
ade besday setahun Alisha..
aku lambat sikit sebab beraye ngan kawan2 fared dulu kat port klang..
sampai2 dah ramai gojes kat sana...
tak sempat makan..terus bergambar..hape kaaaahhh.....ahaakkss...
memang cegitu lah kiteorang kalau dah berjumpe...
kenangan katenya.....weeeaaaa.......




keluarga besar kami...!!
tapi ni pon tak cukup besar...sebab ade yang datang lambat..ade yang dah balik awal..
ade yang tak masuk dalam ni...

yang mak2 jer yer [berdiri dari kiri] :: Nurul Syamimi - Dd - 
[duduk] Nana farhana - Puan Pingu Umie - Ekin - Asywarya Rai - Erin - Ctmah - Yumie - Zara - Wawa Donuts

belakang2 tu apak2 nyer..tapi ramai gak tak masuk..







birthday gurl Alisha yang comel dengan mummy Ekin..
mungkin sebab hari tu panas giler mat lazib..memang cranky bebudak..
tu ko boleh nampak peluh menitik kat kepala Alisha...pheewww...



dengan Nana Farhana yang datang dari jauh [kemaman] dan Ekin



dengan blogger Dd [ayahmamailisa]







lepas umah ctmah..terus ker umah blogger Erina yang seberang jalan -seksyen 24 ker seksyen 18-
ade majlis tahlil untuk arwah Aqil [alfatihah]
kat sane nan hado dah gambar ramai2 sakan..
ni ngan Erina tudung hijau duduk

kiri sekali Mimy Hamid - Aishwarya rai - Erina - Erin - Shazura
mimy ngan zura datang lambat kat umah Ctmah sebelum tu..jadi jumpe kat sini..

mase ni semua ade gak...yg dari umah ctmah tadi terus ke sini..
tapi ramai yang ngah makan sambil melayan anak..
tak kose dah aku nak ngumpul semua tuk bergambar..ngeee


lepas tu derang terus ker umah Mommycha kat putrajaya..
aku tak dapat ikut sebab malam tu ada tetamu nak datang dan ade jemputan jiran depan rumah...
giler ko tak datang depan umah jer hooii...
jadi terpakse lepaskan umah mommycha...sobsob...




esok nya ahad..baraan lagi...
kali ni 5 bijik umah terus..!!! betul2 raye aku kali nih.....
pheeewww....





26 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tetibe crik mane Aishwarya rai sebelah diriku....
hahahaha

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya

erin said...

seronok oiii

Wawa Yusoff said...

Ashwarya Rai.. hahahahaha!!!

Mimy Hamid said...

serius best baraan konvoi raya...sampai aku sanggup la berduaan ngan fayel

Riana said...

Aishwarya rai lawa pakai baju biru =)

ameris said...

takleh join sbb tgh prepare untuk korang datang esoknya.. baraan ahad

ameris said...

takleh join sbb tgh prepare untuk korang datang esoknya.. baraan ahad

as ♥ Leenda said...

kt umah erina takde gmbr proper langsung..huhu..

yUmiE AzuRa said...

asywarya rai katenye ye.hahaha
ade gaya,ade gaya.smbil urut2 dagu:p

Cik Puan Rara said...

wow.bollywood gittew.hehehe.bestnya.beraya sakan.hehehe

Gieyana said...

terbaik la beb..meriahhh..:)

eima said...

KEMAIN BYK GAK KO PERGI KAN ..... SAKAN TU

Mommy_Cha said...

aishwarya rai...nak duit raye? kikikiki :)

mama ila said...

wahhh..bestnye..meriah!!!

Chekgu Azrine said...

hahaha..sakan kan?sebaba ada geng gojes trus jadi sakan..

fazianbatrisyia said...

bestnya...tetiba ingat kengkawan lama sekolah/uni dolu2...

-DoUbLe Z- said...

Bestnye jumpa sumer2...
Ashwarya Rai, mama sara, zara la, bukan zaza..hihi..
Jangan marah ye Aty ;p
Btw, really loves the Qaleef Wilayah nye frame, plus yg sticker monkey tu Aty beli kat mana ye..mcm best je..ada lain2 lagi tak..alamak, terbanyak tanya sudah... ;)

cik hani said...

hi mrs aishwarya rai..
look cute in baju kurung

Wawa said...

Eh sumpah blur...mane ashwarya rai nye? :p

Nurul Aziz said...

aty kalau buat open house jemput la kitaa kalau free nak gak jumpa.. hehe.. :)

~ NANA ~ said...

Hahaha aishwarya rai tu tak menahannnnnn! Seronokkkk sgt jumpa..i dari kemaman la darling..hihi

D Yatie said...

jeles weh nengok baraan korg nih!! doakn la yer taun depan iols boleh baraan berketuakan aishwarya rai. hahaha.

Tina Othman said...

Meriahnya konvoi ramai2 g raya ni

Fiza Rahman said...

Meriahnya. Seronok.

ayahmamilisa said...

bestnye dapat jumpa geng2 GBSB sume..memang sume superb mom :)mekasih aty letak gambar kita dua..eh, berempat la plus lisa and qaleef..hehe:)