Tuesday, August 20, 2013

DEKORASI :: Ini WILAYAH QALEEF



waaaahhh....!!
dah macam wilayah celcom bunyik nyer ko kaaann.....







sebenarnyer nak cerite pasal frame art untuk playrooms qaleef nih...
haaa...ingat tak aku ade cerite ritu sebelum aku tempah kufi dengan CREATIVE BY TWO ..??
sebenarnyer sebelum tu...aku dah tempah dulu art nih...
tapi disebabkan mase tu banyak sangat hal berlaku...
nak setel art frame ni jer pon amik mase berbulan2..pffttt...
bukan salah Faezah dari creative by two tu..
tapi masalah dari aku...
biler die dah bagi design..aku ni macam bizi nau nak tengok dan proceed pon amik mase...
huhu..bertabah lah Faezah dengan pelanggan macam aku nih....uhuhukkss...
dah ar pulak tu..reti nak demand...nak gambar cegitu..tulisan cegini...haaaiihh..
biler dah request macam2...nak proceed kan tu pon nak amik masa..menyusah kan orang betul lar ko ni aty hooiii.....pang...!!

dan sudah nyer..sampai Faezah bukak order tuk Kufiart tu pulak..
aku pon..tak hagak2 menempah...
ko bayangkan..untuk art frame ni dan kufi tu jer..
aku amik mase nak 4 bulan kot......[rasenyer lah] 
lepas arwah mak meninggal..baru setel...sebelum2 tuh aku memang tak sempat nak pikir banyak2...
salah sendiri....dan...sungguh bersabar Faezah tuh...

hasil nyer...terbaikkkk..!! sangat suker...dan puas hati....!!
ko tengok ar sendiri kan.....









sebenarnye..aku tempah nak letak kat pintu masuk playroom qaleef..
tapi memandangkan ruang ni kosong...
sesuai pulak dengan frame hijau tuh..
memang terus ubah fikiran..letak kat dinding situ..
dan..masih jugak kelihatan dari pintu masuk jugak...

harga aku tempah Art dan frame saiz A3 siap = Rm 40

aku suka...puas hati...
yang penting..dak Qaleef pon suka..
mase baru dapat tu...die dok lah ngadap train tuh...
malangnya..makpak nyer nak gantung kat dinding kan..
jadi..tengok dari bawah jer lah qaleef hooii...


ko kalau berminat nak tempah Art macam ni...atau Kufi yang aku tempah ritu tuh macam ni [POST]
ko terus direct jer ar deal ngan Faezah dari CREATIVE BY TWO ni yer...
aku jamin korang puas hati dengan hasil nya...
macam aku jugak...










23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

jaja_NorLiza said...

cantik.

Kuazue Mohd said...

as salam...selamat hari raya...
cantek nyer...bukan dak Qaleef jer yg suka..cik azue yg tua ni pun suka..comey aah monkeys tuuu...

miazara ina said...

cantiknya..aduh,mia belum ada rumah lg..akan dipertimbangkan sbg rujukan bilik anak

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik2

NAS said...

nice!

LisaLisut said...

NICE nyaaaaaa!

Nur Zulya said...

sesuai sangat tempat Aty tampal tu..tengok kartun monyet tu macam tengah tengok frame.comel!!!

ameris said...

wahh..mmg cantik la aty.
amik tagline celcom yer..

Fiza Rahman said...

Cantiklah aty ☺☺

Misz Pinkie Winkie said...

mmg cantik sangat..sukaa...
pandai plak menggayakan dengan sticker monkey comeii...terbaikk la.

Cik Puan Rara said...

cantiklah aty!

S.n.Fariza said...

suka :)

IeRA said...

cantik..

Siti Khadijah said...

cantik sgt..rasanya mcm nk tempah..aty, klu sy nk tempah frame boleh x??sb ada gambar kaabah kat rumah tu, igt nk tambah art sket la kat gambar tu, tp letak kat frame arr kat situ mana leh edit dah..

TelingaBulat said...

comelnye ;)

eima said...

ko ni mmg creative la ... cun tu

ifa said...

nak jugak sticker tu...mana beli?
postla cini satu....

Ann Ishak said...

cantik dan kemas buatannya :)

D Yatie said...

cantik nyer la hai!! bila la rajin nak deco2 nih! aty tiup sikit feel tu kat kte meh? ker ada jual mcm wooden toys tu? hahaha.

MamaDaniel said...

bestnya playroom qaleef...
:)
seronok tgk idea deco2 kat sini... :D

Linda said...

Wah kreatifnyaaaa...

brian daniel said...

nice