Thursday, August 22, 2013

Geng gojes beraya :: rumah blogger Ameris Loveris




aku pangil kak Amy sebab die lebih tua dari aku...
sebagai tanda hormat...
ni kali kedua aku jumpe dia...
fes time mase kak Amy beli menan kayu ritu bulan pose kat aku..

baraan raya Geng gojes hari ahad [syawal ke-11] pagi2 dah start..
tapi umah fes kat umah blogger Zura aku tak dapat joint..
sebab..kuar lambat..pulak tu jalan jammed...
siap laki aku kene tahan dalam road block..
kereta laki aku tu memang memanjang jer kene tahan kalau ade road block..
bukan salah besar ponnnn....cume nombor plat tak ikut spesifikasi kater nyer....pffttt...

dah umah zura tak sempat nak terjah...
heboh semua kate nasik lemak mak zura terbaik..
sampai ke sudah semua cerite..sajer bagi aku jeles tawwwww....

aku terus jer ker umah Kak amy nih..dekat Taman Sri gombak..



ni lah tuan umah Kak Amy
mase ni baru sampai takde orang lagi


mase aku fared ngah makan..derang ramai2 sampai...
memang terus riuh rendah hooii...meriah terus rumah..

  
   


candid sepanjang kat umah Kak Amy..
macam2 ragam..macam2 cerite..paling besh..macam2 gosip...!! hahaha


sempat pulak dak Fayel anak mimy Hamid buat Tantrum...



keluarga blogger Cikgu Azrine
anak2 dah anak dara..tapi Kak Azrine giler gojes..!! macam bukan orang beranak 4 ko...pheewww...


ni ngan kak Azrine sebelum balik..
sebab baraan pastu kak Azrine tak ikut dah...



kami lagi...!!!

dari kiri [berdiri] :: Ekin - Eira Zainal - Kak Azrine - Ain - Kak Amy[tuan rumah] - Shazura - Maizatul Akma - Leenda
[duduk] :: Mimy Hamid - Aishwarya Rai [tak habes ko kan] - Ros Anis


lepas umah kak Amy...
tinggal berape kerat jer..pergi umah Ika kat taman seri rampai pulak...
lepas tu teruskan perjalanan ker open house umah Yana...
sampai lah babak drama ker rumah Anis...hahahha..
tu semua aku cerite entry lain....






22 comments:

UMIE SUE said...

seronoknye aty..su xdpt nak join..hasben bizi

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

ameris said...

hihihi...suka gambar2 yang candid tu. akak mmg xleh aar nak amik pic.
mmg meriah giler. terkejut masa umah kena serbu.

ctmah said...

fayel tantrum..haha comel jek

Umi Qi said...

huwaaaaaaaa meroyan sensorang nih aty tgk korang gojes2 belaka...nanti aty kita bergambar puas2 ye kt umah aty hikhikhikhik...nk jugakkkk masuk group baraan membara2 nih hehehhe

Mimy Hamid said...

habis bergegar rumah amy semua serbu heheheeh

yUmiE AzuRa said...

seronoknye..jeles.huhu

cikpingu said...

umie yg jauh ni pun jelessss sbb dierg ckp nasi lemak tu sedap amat2... ishhh...

best lah gmbr ramai2 tu... kasi frame 1 letak kat umah... umie nak copy gmbr last tu ye kak..

D Yatie said...

Hihihihihihi. Kali ni mama fayel 'kenan' ngan mek zura kot. Muka mmg drama melayu akasia. Suspen memanjang. Hihihihihi.

Zana Nordin said...

meriahnyerrr
beraya bersama geng blogger
mengeratkan silaturrahim..

Chekgu Azrine said...

aty..blh ke akk nk cilok gmbr??haha..nti akk credit blog aty ek..

ada mokhtar said...

Bestnye meriah betul . Selamat hari raya :)

cik hani said...

seronoknya..
meriahnya rumah terbuka mereka..

Lelaki said...

chomel2 mak org kan.

fazianbatrisyia said...

seronoknya nampak.
best la cam tu...
teruskan "baraan" tiap2 tahun

Jumria Alimuddin said...

Salam...
bestnya tgk pic2 candid ni...husben2 pn spoting jak suma :)

Jumria Alimuddin said...

Salam...
bestnya tgk pic2 candid ni...husben2 pn spoting jak suma :)

Jumria Alimuddin said...

Salam...
bestnya tgk pic2 candid ni...husben2 pn spoting jak suma :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sis.
slmt hari raya.happening nya kat sana.heee...

Cik Puan Rara said...

meriahnya~ hehehe.ritu masa kat umah aty,kak amy x pasan rara.,hehehe

SweetLikeWhat said...

bestnyaaa kalau dekat leh join..

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam kenalan.
sonoknya gathering dgn sume blogger..kita je blogger x glamer..huhu