Friday, September 27, 2013

ikut laki gi keje..




bersiaran hari ni dari Port Dickson...
sambil layan sleeping beauty kat disney channel..
uhuukks...tetibe dah kat PD....ngeee...
malam tadi gerak..saje ngekor laki..
macam biasa die ade kerje kan power plant Shell Pd nih..
ni die gi keje.aku ngan qaleef melepak hotel..
kol 12 jap gi check out baru nak bawak qaleef gi mandi laut...besh besh...
eerr..tu pon kalau tak hujan lar...sebab dah mendung dah tu kat luar...





ni gambar qaleef malam tadi kat pantai depan SM nih..
mase beli steamboat..sedap..




malam tadi kemain susah nak carik hotel...penuh sesajer..
heran aku..sebab weekdays..pulak tu bukan cuti sekolah kan..
penuh jugak...bayu beach resort biasa duduk tu pon penuh..
corus hotel pon penuh..ade program ape tah kate..
avillion tak pergi sebab tengok dalam agoda tinggal suites rm500 lebih nyer..
setakat tak sampai sehari nak duduk sini..memang tak ar....
siap singgah satu hotel ni..mayangsari kot nama die..
tapi macam horror gileeerr.....
gelap...tak nampak satu kereta pon parking..
nak gi lobi pon tak nampak jalan...
tapi dari bawah nampak lobi terang benderang..
seram weeyyhh...dah kol 10 mase tu...terus blah...tak turun kereta pon..
kat pd ni banyak hotel..tapi biler malam2..kan gelap gelita..
lagi2 bukan malam minggu jadi tak meriah..
tu gelap jer tempat masing2...tak biasa pergi..macam seram sikit lah kan nak masuk..muwahahaha....
dan lagipon..tak nak gi jauh2 sebab nanti nak hantar fared gi plant die jauh...
jadi...ker hotel seri melaysia jer...boleh lah..asal ade tempat nak tidor...
tu pon tinggal berape kerat jer bilik...




tak stay lama pon..petang ni balik dah..
esok nak hantar barang orang ooii...
tak de can langsung nak feeling2 bercuti...sobsss...


p/s:: katon sleeping beauty ni cantik kan...walaupon katon  cerite lama jer pon....uhukkss..





10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Rizziela said...

syoknya dpt bercuti

Baiduri said...

Waaa....tasneem jelez tgk qaleef main pasir.....huhu

noly anna said...

bestnye g pd hehe
nnt free singgahlah blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

Chekgu Azrine said...

Ok jgk..sri malaysia pun 140 jgk 1 mlm kan??

Aeen said...

best2..dpt cuti sehari pun ok la aty...hehe...x musim cuti skolah pun sntiasa ramai je ek kat pd tu..maybe orang byk tgh kursus kot kt sane..tu yg bilik fully booked.

Cik Puan Rara said...

aty kalau hubs aty g outstation xdpt hotel eh? ke kena claim lepas balik? aty nk bgtau,hadiah aty kata pos kat princess tu xsampai pon.sobs~ takut aty ingat dh sampai lak.rara tgu gak.tp sampai harini x sampai ag.

Umi Qi said...

Best ooo ikut asben g outstation...umi Qi lg suka hahahhaha best kan g PD...

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Lilynn Wifey Sham said...

oo.. memang tak dapat hotel yer?.. dulu mase ai keje M&E + C&S Firm consulting Engineering Firm, engineers mmg dpt hotel n boleh claim mileage semua.. cume if nak duk 5 or 6 star hotel tu kena plus pocket money sendiri la.. neway.. x best kan gi pantai x mandi?.. >.<