Tuesday, September 17, 2013

Pre-Love :: TUDUNG FAREEDA PINK UNTUK DI JUAL







ni bukan tudung aku taw..
aku tolong kawan rapat aku jualkan..
die jual sebab tak pekenan ngan warna tu
baru sekali jer pakai...

WARNA PINK GELAP vs PUTIH
sebijik macam dalam gambar tuh..
JENAMA FAREEDA
HARGA JUAL RM 100
kalau ko pekenan...atau nak nego bagai ker.. ko hubungi dia melalui

wechat & whatsap : Anis Aizatt




4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Gieyana said...

Cntik..:)

Gee_poziah said...

Kalau nak buat pre♡ masuk je group2 fareeda di fb..kat sana senang nak jual..sebab ramai peminat yg online..;)

Gee_poziah said...

Kalau nak buat pre♡ masuk je group2 fareeda di fb..kat sana senang nak jual..sebab ramai peminat yg online..;)