Tuesday, September 03, 2013

tempahan HEADER BLOG yang MURAAAAAHHHH oleh Umie Sue





sticky post entry





ko yang ade blog tuh...
kalau nak blog ko yang cun tu bertambah cun the vasss...
meh tempah header blog dengan Umie Sue...









murah sangat tu....
ko kalau murah2 ni suker ar kaaaann....
haaa...aku tau......
giler ko tak suker kan bende2 murah...!!
harus laaaaa....


rega tuh ade 5-10-15 hengget mengikut jenis header..
kalau nak tulisan jer... 5 hengget
kalau ko nak letak gambar.. 10 hengget..
kalau nak kasi lagi cun siap ada gambar hiasan...
pon baru 15 hengget....

ko gi tengok ar sendiri contoh2 lain yang cun kat blog ! UMIE SUE's BLOGs ! nih...

boleh pilih design...tulisan..corak..warna yang korang nak...
email jer Sue eahh....


haaaa...ape lagi..jom ramai2 terjah order ngan UMIE SUE.....
cepat...!! sebab mase tempahan adalah terhad...
lambat sikit kang..ko kene tunggu next tempahan pulak yang tak tau tah biler...
jadi...tak yah tunggu lagi...
sekarang gak ko gi masuk blog Sue ni dan tengok sendri ke-kretipan dia hokeh..
yang bekenan boleh terus tempah....
jangan risau..takde hidden charges...ngeeee...






10 comments:

AuraFIza said...

Dah bertahun tak tukar header belog. Maybe this is the right time. Thanks for the info :)

Nak buat header sendiri, tangan tak seni la. Hikhik..

Aqu Farysa said...

header tu yg mne ye??

Chekgu Azrine said...

Murah..hehe..akk kalau.blh nk cr org tolong design layout blog akk..hehe..header akk tu baru..blm kot nak gnti..ngee

Umi Qi said...

Suka tempah kt sue....mmg cepat je dia buat...dan dan leh letak header baru yeyyy....mmg dia terbaik :)

mOoN said...

baru tukar template ari tu.. pas ni memang nak tukar tpi kena tunggu adik baby kuar dulu.. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

tempah2
marilah kita support!

eima said...

ok aku usha ....

UMIE SUE said...

tenkiuuuuuuuuuuuuuuu atyyyy!!! terharu sgt nihhh

D Yatie said...

Header before ni tempah kt su jugak ! Hehehe.

ADMIN said...

Tq2 bagi info.. Nanti korang Jemput laa datang blog kite pulak cay.. www.beautysuri.net