Friday, October 04, 2013

Wilayah Qaleef :: perkembangan terbaru playrooms






sebenarnyer rase macam nak buat 'teaser' jer..
tapi mesti ko hangin kaaaannn...
memanjang nak cerite sekerat2....ngeeeee...

eerr...ni pon aku tak cerite habes...
tapi tak ar sekerat..
cume citer sikit2...
aku sibuk oooii sekarang... [puuiih] 
jadi update laju2...dan sikit2....hahahaha...

ape yang ko nampak lain pada playrooms qaleef sekarang...??

banyak kaaaaannnn....!!
tak ar banyak sebenarnyer...hanye pertambahan2 kecik
tapi merubah ruang...

1] carpet -dah tak pakai ABC mat tu
2] rak para IKEA kat dinding
3] bekas storage biru kat rak putih bawah tu-susun atur isi dalam-
4] menan baru..?? uhuukkss...-yang tu susah nak control
sebab menan bertambah tu lah segala nyer dalam bilik tu berubah....

jangan salah kan qaleef...tak baik ko...
aku yag asyik suker sangat membeli.....uhuukkss....

eeaahh...mane private slide dan meja aktiviti Qaleef..??

ade....kat belah2 yang tak nampak tu....

ade perkembangan mini library ker yang aku ritu kate nak buat tu..?? haaa...nanti lah

tu nak cerite sikit2..
nak mula dengan mana..??
atau nak habeskan ngan satu entry..??

eeaarrr....


aaaaaa...


uurrmmm.....


eeaaahhh....anak aku tarik2 tangan aku ajak teman die main kat wilayah die ar...[masa entry ni di buat]
lain kali jer aku cerite heh...
hahahahaha......


matik lah aku.....


p/s :: masih tak ade hati nak cat keseluruhan bilik...







17 comments:

Baiduri said...

Like ^_^

Nadt said...

canteknyeeee1!!suka sangattt!ewahh..nadt plak yg teruja nengoknya.

YanaUjang said...

wilayah zafirah kt ruang tamu jek..kehkeh :p

Fizah said...

wahhh...terammmattt cun!!

Nurzakiah Hanum said...

wow

m@m@yAyA said...

bestnya la hai bilik qaleef nie,lau anty dpt bilik cenggini anty pn xnk kua memana eh.~

O'gosh Iskandar said...

bekas storage biru tu beli kat mana aty

♥ ROS ♥ said...

Wah kemas walau ade menan byk.. Pandai kak aty susun,,, :) inspirasiku ...

Mimy Hamid said...

nett basketball beli mana...nak...please bagi tau..


p/s: rambut fayel mmg dari lahir lebat aku pun tak letak apa...cuma dia spesis berbulu berambut macam papa dia...ikut aku memang takde rambut bulu ni

Rizziela said...

CANTIK

Haslinda Sadiken said...

nak kene aty nie tau..dh rupa teaser je n3 nie!!

S.n.Fariza said...

wink wink...
cntik

Shasha Azmar said...

aty gigih tau uabh2 byk kali..bagi skit semangat aty tu kat sha bole tak..huhuu..

Puteri Satu said...

hahaaha.. mencik.. selalu wat akak tertunggu.... hahhaa..

Nur Zulya said...

like sangat.bila la Sofea nak ada playroom macam ni :))

MizzTina said...

siyes kemas n cantik.. biasanya org ada anak kecik ni umah susah nk kemas..

Mrs.Farhana said...

waaa...bestnye..ni bukan qaleef je yg nk duk dlm tu..aunty pun nk join sama..:)