Tuesday, October 22, 2013

Zon Kemas dan susun atur :: hanger klip untuk tudung




STICKY POST ENTRY



sekarang..aku suke pakai tudung paridah celup ade berlayer2 ade awning..
senang....nak pakai pon sekejap jer...
kalau anak aku tarik2 pon senang nak aku kemas kan...
aku kalau pakai tudung ade inner tu...
terkeluar2 rambut aku kalau qaleef tarik2...gggrrr.....
nyampah tau...
jadi..aku prefer pakai tudung macam ni..
alaaa..kekadang...bukan jenis paridah pon...
yang tak berlayer2..janji ade awning...

tapi tu ar...susah nye pulak tudung macam ni..
nak basuh kene ade care nya..
nak simpan pon sama.....
tak ley main lipat2 jer..
kang awning nyer rosak oooii....
haaa..tu yang leceh nyer...





dulu...sebelum ni...
aku pakai hanger macam atas tu..
selai2 aku kepit kan...
memang kalau ikutkan nampak bagus hanger macam ni..
TAPI...
amik ruang dalam almari..!!
sebab..satu hanger satu tudung..
kalau 10 tudung...kan dah 10 hanger...
ngan baju2 aku lagi....
pulak tu..kalau aku himpit2 sempit...
awning tudung tu pon boleh rosak jugak...
nanti mucung nyer jadi tajam.....tak suker la pulak..
gosok2 nak bentuk bujur balik susah...
jadi..lepas tu...aku tak pakai dah hanger ni...
aku buat macam kat kedai jual...
susun2 jer awning tu lapis2 ngan tudung lain..
lepas tu..letak jer dalam almari...
kemas..??!! tak de maknenyeeeeerrrrr......
hari2 bukak lemari mesti rase nak angin...
aku tak suker tengok bende sepah2 ni oooii....
tapi sebab sayangkan awning tu..pasrah ngan care simpanan macam tu....sobsooobbss.....




sampai ar Ros anis offer hanger klip macam ni untuk tudung...
memang pucu di cita ulam mendatang ar...
eeaaarrr...aku tak makan pucuk2 ulam2 ni...*tetibe





material penyangkut tu besi..tahan...
ade 17 klip...banyak boleh sangkut ni...
menjimatkan ruang..


ko tengok...!!! kemas kaaaannn.....
tudung tak berkedut...awning pon tak akan rosak....





dan paling penting jugak...
boleh simpan dalam almari...
tak amik banyak ruang...dan tak perlu nak himpit2 banyak2 hanger dalam almari..

baru tenang mate aku panadang...



timekasih kat Ros anis..
korang kalau berminat nak beli hanger tudung 17 klip ni...
boleh beli kat sini [BINTANG COMEY] milik blogger Ros anis
murah jer tau untuk bende praktikal macam ni..
hanya Rm25 sahaja...
jom ramai2 Like page FB dan beli hanger klip untuk tudung ni..










19 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! senang je kan ade hanger camtu.. tp sy x pakai tudung ade awning, hikhik~

Nurzakiah Hanum said...

kemas

Chekgu Azrine said...

hehe..
2 sekali dah rembat...ngeee

ayahmamilisa said...

okay jugak susun camni ek..tapi almari dd memang dah penuh sangat dah..satu almarai share ngan hubby lak tu..tak cukupla kan space..terpaksa la gantung cam kat entry dd tu..huuu..

puansazusarin said...

nampak kemas kan..wani dok guna penyangkut tudung yang ada lubang bulat2 tu..memang serabut nampak..

Umi Qi said...

cantiklah aty susun tudung hanger baru...tetiba baru dpt kesedaran nak beli gak hahahahha

TelingaBulat said...

harger macam tuh sng je nk gantung xyah nk patah2 awningnyee

Mommy_Cha said...

aty ni kan bukan takat tudung jer, garam, gula, beras, mainan budak, makanan mak pak semua tersususn.
very the organize.
i ols like!
:)

Mommy_Cha said...

aty ni kan bukan takat tudung jer, garam, gula, beras, mainan budak, makanan mak pak semua tersususn.
very the organize.
i ols like!
:)

Ann Ishak said...

yes, saya pun dah pakai hanger ni...senang dan tersusun je tudung.

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nice! sy hang pakai yg gegelung tu je.tu pun asyek jatuh tdg nye.huhu

♥ ROS ♥ said...

Ros xbeli lg.. Tggu umah bru nak tgk space dlm almari..hehhehe

mrs kayrul said...

cantik tersusun jer.....semuanya kemas

YanaUjang said...

aku ada 2 jenis hanger gini..satu guna klip, satu guna hanger kekecik..err esok aa aku post entry tu..hikhik :)

mama amir said...

kemas...nak cari juga la...^_^

Mimy Hamid said...

aku zde tudung awning ...syria lipat je...senang hanger ni...teratur

Ros Anis Rusli said...

tq aty! jasamu dikenang sampai mati! mmuahhh.. :)

Linda said...

Saya pun ada entry sama psl hanger tudung ni...tapi yg bezanya tudung awak cantik2! Hehe..

Linda said...

Saya ada entry yg sama psl hanger tudung camni...tapi yg bezanya tudung awak cantik2! Hehe...