Thursday, November 28, 2013

DEKORASI :: barangan STAINLESS STEEL berkualiti dari SABINAI











zaman sekarang ni...
semua bende boleh beli on9...
ko nak beli ampaian ker...rak kasut ker...almari ker..
semua pon boleh..
nak bayar pon tak yah susah2 gi bank..transfer jer dari umah..
ko duduk2 umah...
barang dah sampai..
umah ko dah penuh..
haaa...gitu kekdah nya....

haaaa...ko yang suka ngan barang2 stainless steel..
barang2 keperluan rumah...barang2 dekorasi..
macam aku...
tak yah susah2 nak mencarik sampai ke kedai hardware yang biasanye tak berape nak sejuk tu...
sekarang ko boleh beli on9 jer jugak hokeh...
senang hidup kaaaann....
syarikat SABINAI ni mengeluarkan household product berasas kan STAINLESS STEEL
haaa...kan aku cakap..
tak yah ko susah2 gi kedai dah...
dari umah pon ko boleh order barang2 macam ni..
hebaaaattttt....!!!
dari bekas buah...
bekas buku....
tissue holder...
candle holder...
sampai ar ker sebesar2 barang...
rak kasut..
ampai baju pon ada...
semua berasaskan stainless steel..


ko tau kan...2-3 menjak ni aku suka betul ngan barang2 kaca..tempered glass..
lagi2 barang stainless steel..
barang stainless steel ni..selain modern...cantik..simple...
ape yang aku suke sebab ianya adalah tahan lama...!!
susah karat atau buruk....
contoh macam ampaian kat luar rumah jenis stainless steel..
kene hujan panas kat luar...boleh tahan bertahun2 tak karat dan tak rosak
pulak tu biasanye barang2 stainless steel ni ada jaminan sampai 10 tahun hokeh...
haaa..kalau karat jugak sebelum 10 tahun tu..
ko claim jer lah yang baru kat kedai ko beli tu..

berbanding ko beli ampai besi tu jer..
paling lama bertahan adalah 2 tahun kot..
lepas tu mula ar screw semua karat...
body karat...reput...pastu muler ar menyenget...
haaaa...tu tunggu masa jer tuh..
eerrrr..macam aku punyer ampai lamaaaaa......
tak sampai hati aku nak tayang kat sini...
ampai tu pon malu nak tunjuk kan diri kat korang....

krik krik krik....


okeh..berbalik cerite barang2 dari SABINAI

barang stainless steel ni memang mahal....
tapi bagi aku berbaloi ar harga dan kualiti nya...
tu aku cakap..barang stainless ni tahan lama...
boleh maintain tahan puluh tahun tau..!! 
kat SABINAI sendiri...warranty barang sampai 10 tahun...
kalau karat ker...rosak ker sebelum waktu nya..
ko boleh claim dengan SABINAI tu sendiri..-tukar barang baru
haaaa......jadi..agak berbaloi memiliki nya...
tapi biasanye barang2 stainless steel ni susah nak rosak reput atau karat..
jadi jangan risau...
tu nama nyer alah membeli menang memakai...haaa..giteeww...






STAINLESS STEEL FRUITS BASKET dari SABINAI


tu ko tengok...fruits basket pon warranty 10 tahun hokeh



menarik kaaaaannn..!! aku suker
memandangkan qaleef suke sangat makan buah
jadi..kat umah aku mesti kene ada stock buah...
dan bekas ni adalah sangat sesuai tuk semua tu..






ni antara barang2 dari syarikat SABINAI
jom cuci mata...




magazine/ book holder



candle holder








Foldable cloths hanger
Code - CD 303N & CD 304N ( besar sikit dr yg 303N)

CD 303N - RM 560 [harga pasaran]


CD 304N - RM 640 [harga pasaran]





Retractable cloths hanger 
3 jenis mengikut saiz Code RD 300, RD 400, RD 600 Beza kepanjangan dia 3kaki, 4kaki & 6 kaki..
RD 600 - 6kaki :: RM 330 [harga pasaran]






Tissue holder
HARGA PASARAN :: RM120


Fruit basket
HARGA PASARAN :: Rm 170




material sebaik ni...tak rugi membeli...

so...ape lagi..jom dapatkan....
ada banyak lagi barang2 stainless steel keluaran SABINAI ni..

boleh terus hubungi melalui FB :: JAJA KHALIDA- PM kat FB dia yer-


14 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam nak beli jer ampaian baju Atiey... bila beli byk2 udah penuh rumah hahaha :)

TelingaBulat said...

wahh mahalnyee tp kualiti elok xpee..

Gieyana said...

Ko ni kan..selalu up gambar deco! Gerammm aq psl cepat2 jer haa aku klik blog ko! 3 :p

Menarik beb fruit basket tu...:)

Nurzakiah Hanum said...

cantik

N.A.T said...

menarik collection ni ...
nanti ada rumah sendiri nak buat collection lah ..
^^

syawalsimpsons said...

cantik la

Masni Syafie said...

cantik bekas buah tue...like =)
i followwww...

~ NANA ~ said...

waaaaaaaaaaaaa tq share!! i duk mencari tisu holder mcm tu...tq sgt2 aty!

Shakina Farhan said...

suke brg2 stainless steel ni..nt ade rumah cari jaja..hehe

FarahShamsudin said...

cantik tertarikkkk..
erk.. rumah farah kecik, adoii.telan liur je tgk nii.

Wak Gelas said...

ampaiii kanns.,eHHHee

DANISH AuRoRa said...

jenguk blog kiter erk ati by is no

DANISH AuRoRa said...

jenguk blog is tau

fara liana said...

Utk rak surat ada x sis?