Thursday, November 21, 2013

idea STRIPS lagi di playrooms








dah tentu2 lah ni bukan bilik qaleef..
tapi gambar playrooms SYED ANIQ anak salah sorang pembaca blog akubukanbidadari 
PUAN YUSRIDA ISMAIL [kredit]

mekaseh sudi share gambar yang cantik ni..
untuk aku kongsi kat blog..
boleh memberi inspirasi bersama pambaa blog lain...

cantik kaaaaaannnn.....!!!


aku suke kan warna nya....


p/s :: fenomena strips 




9 comments:

syawalsimpsons said...

teringin jugak nak ada corner playground untuk kekanak kat umah tu..tp tak da ruang la..

Fiza Rahman said...

Cantik.

ameris said...

sharing is caring aty.

Gieyana said...

Cantik weh..aq pon bkenan dgn idea ni..tp nk mengecat tu jer yg mls..:-)

msredcheesecake said...

barulah sesuai ngan playroom...

Nastyna said...

memang lawo.

aTieYusof Family said...

cantik lah..mmg kreatif..
TQ follow..dah follow sni juga...:):)

Rizziela said...

cantikkan...tp renyah nak buat

YanaUjang said...

mmg fenomena strips skrg! stress okeh tgk kegigihan org len men-stripskan dinding rmh dorang..grr tlg lah tiup sket roh rajin korang tu kt aku..nak gak strips kan dinding blk ank aku..muehehe :p