Wednesday, October 30, 2013

menan baru untuk Qaleef :: MUNCHKIN ALPHABETS main dalam bilik air...




asyik ar membeli menan anak ko kan...uhukkss...
sampai kan mase aku borong menan kat air hitam tuk qaleef semalam...
cina kedai tu siap tanye aku  " anak sorang yer..?? "

biler aku cakap ya..

"patut la manyak sayang ar...."

eerrr.....

ngeeee....sebab sorang eh...
nampak ar sayang nya...

insyaa Allah..kalau anak 2-3-4-5 pon...
selagi mampu..ade rezki..derang akan dapat bende yang sama Qaleef pernah rase...
ni aku pikir sendiri lah....

tapi kalau ah 4-5 orang tu...dapat sorang satu jer lah...

kahkahkah..ko tengok..
belum ape2 lagi dah nampak ketidak adilan nya...acaner tuh....

tu aku cakap..insyaa Allah..
tengok rejeki masing2....











26pcs MUNCHKIN ALPHABETS BATH FOAM...
eeaahh yang ni aku bukan beli dari air hitam..
bendalah menan ni...
jenis foam ringan tu...
basah kan melekat kat dinding bilik air...
peerrgghhh...makin 'kembang' la anak aku tu duduk2 dalam bilik air lelame...ngeh ngeh ngeh..

dak qaleef bukan jenis payah kuar bilik air...
jadi tak ade masalah kat situ..
kekadang tu kalao ko nak tau..
die lagi cecepat nak kuar dari bilik air...
ngah basah2 aku sabunkan..mencicit die lari keluar...
bukan tak suka main air..
tapi die lagi suker main kat luar..main lori..main kereta dia...
main kat dalam playrooms die..
tu aku belikan benda alah ni..
sambil die main..sambil aku siram sabun kan...

menarik nya...aku suker bende2 menan macam ni sebab..
sambil main..sambil belajar...
kat huruf2 ABC tu.....
sambil aku tunjuk kat qaleef...sambil ajar dia...
budak ni nak belajar tak yah ko tunggu cikgu yang ajar masuk sekolah nanti..
lambat...sekrang persaingan hebat...
budak2 sekarang cerdik2...
kalau lambat2 nanti ketinggalan...
anak bijak cerdik...tipu laaaaa kalau ko tak suker kaaaannn....

jadi..kalau nak membeli menan ker hape..
pikir kan jugak tuk pembelajaran anak..

eeaahh..tetibe...
huhu..nak cerite pasal foam bath aku baru beli ni....




ada DORA THE EXPLORER gak..
yang qaleef nya tu sponge bob ngan patriks..
yang ni untuk gegel comel sikit kot...

HARGA SEPAKET

 RM 29 sahaja 
tak termasuk postage


KOS PENGHANTARAN

RM 6 untuk semenanjung Malaysia



yang ni lagi satu..
sama macam atas tu..
tapi yang ni lagi banyaaaakkk....
ada 84 pcs

HARGA SEBOTOL

 RM 39 sahaja 
tak termasuk postage


KOS PENGHANTARAN

RM 8 untuk semenanjung Malaysia





dalam sebotol 84 pcs tu... 
ada a-z :: 52 pcs
nombor 0-9 :: 20 pcs
binatang dalam laut :: 12 pcs



korang kalau nak tengok lebih lanjut ley tengok kat PINKgarage


atau email terus

nurha_abdul82@yahoo.com




STOCK SEDIA ADA DAN TERHAD
SERIOUS BUYER ONLY






13 comments:

~ NANA ~ said...

comelnya yg ni! ayish punya plain je..huhu

Ayu azmir said...

dalam bilik air pun ade mainan kan

Baiduri said...

Err...terbekenan plak ngn dora the explorer tu...huhu, nk tnye big boss dlu lpas ke x....

ayahmamilisa said...

hai aty..sebelum tu nak CONGRATS pasal dah ada business sendiri..siap berdaftar lagi..semoga business aty terus maju and maju k..:)
p/s: macam nak beli ABC foam ni tapi tunggu gaji november aci tak aty? hehee...

LuN@_aiDi said...

wahhh menarikknyer!!
klu beli dkt zahin pasti dia 48jam dok dlm bilik air..huhu
nnt try carik kat sini ler,
nak mntk aty pos jauh sgt.. ** nangesss..

Puan Simply Syeeda said...

sgt menarik! ini mgkin dpt mnyelesaikan masalah sy yg sukar memandikan my cikpiya!

yuyuy akley said...

Ehh sy pun ada benda ni tp x penah tau plak bleh lekat2 hahaha

Salhah Suhot said...

Aty!!! Nak yg dlm botol tu!! Jap sy emel

Mimy Hamid said...

aku suka tp syang nya bilik air aku takde tiles...:((..nak lekat mana

YanaUjang said...

oit aku dh emel..reply cepat! hahaha :p

Umi Qi said...

cantiklah aty....tp pernah beli yg biasa2...apa terjadi? semua masuk lubang tandas...hahahhaha siap dah pandai bukak penutup tandas dah si Qi...so xleh dah beli huwaaaaaaa....cantiklah Qaleef punya :)

Kesuma Angsana said...

wah menarik menan2 ni... dapt meransang minda anak2 lagi !

Nursaila Norman said...

kak Aty,tenkiu sudi follow saya :) selama ni saya silent reader je blog akak..malu2 kucing nak komen :P