Saturday, November 30, 2013

MOMMYCHA 1ST GIVEAWAY




tinggal beberapa jam jer lagi nak tarikh tutup ni aty ooooii....
baru ko hegeh2 nak joint....hapeekaaaahhh.....!!!

dari awal mommycha buat dulu...
dah terpikir2 nak pertaruhkan gambar ape...
hahahaha....aku gan sawan camera...
harus lah banyak gambar2 berdua ngan anak kaaaaann...
tapi nak mencarik antara jutaan gambar tu..
haaaa ko...jutaan sangat la pulak kaaaaannn...
feeling retis kaaahh....uhukkss...

gambar qaleef jer selambak oooii...
gambar aku..nan hado pon selambak nyer....
haaaaa...tang mencarik gambar tu yang buat akhirnyer aku joint Giveaway cha ni di saat2 hujung...

okeh2...jangan nak mengarut...
tak sempat publish kang...
tak merase ko hadiah...

eeeaarr...bajet konpiden sangat jer ko kaaaaaaaaaaaaaannnn...

muwahahahahaha...



okeh...ape2...jom tengok dulu pasal giveaway dari blogger cun melecun  lagi retis sangat che Ta  ni :: MOMMYCHA :: blog sharemyloves






mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y

Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!


Theme:

  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)
Senang dan mudah kan?
Tunggu apelagi, Senah?
Jom join laju-laju.
Hahahahaha.
Eh. Kalo tak paham tanye nanti aku jawab eh.
:)

sharemy 
mommycha




haaaaaa... ko dah tengok syarat2 nyer kan...
so...
aku nak mempertaruhkan gambar ini...





























huh...??!!!

gambar hapekah ini aty oooiiiii...!!!!

berkungfu...??

bertanggo....??

semua pon tak....

gambar ni menunjukan situasi yang aku lalui buat mase ni bersama qaleef...
iaitu - qaleef sangat2 susah tuk bagi kerjasama bergambar sekarang ni....!!!
huwaaaarrrgghhhh....!!! stress hokeh nak ajak die berposing...

gambar ni gambar masa kiteorang gi bercuti kat berjaya Hills pahang 1-2 bulan lepas...
aku berkimono dan qaleef ber kimci...
dah pakai elok2...cantik2...bayar mahal2..
tapi nak amik gambar posing ala retis...nan hado...


okeh...tu jer nak cerite...




aku tak tau ar ko sempat ker idak joint contest ni..
tapi aku jemput gak ar korang joint...
ade mase sedetik dua ni...
sempat lagi niiiiiiiiiii.....
jom terjah blog MOMMYCHA yang hot itew....aauuwww...
ni bukan ayat bodek...tapi ayat kasi manis sikit...ngeh ngeh ngeh...





p/s :: entry di siapkan dalam mase kurang 5 minit....









5 comments:

Gieyana said...

Gd luck aty..mmg bila anak dh membesar drg x nak posing2 pon..sm mcm anak dara ai..:-)

Ilya Melissa said...

terbaikkk..kompem menang punya ni..hehe..serius comel gelagat mak n anak ni..

Chekgu Azrine said...

Haha
Good luck!!!

CikNaa said...

comey qaleef.. good luck aty! ai pun join yuols.. heee.

Mommy_Cha said...

hahahahahahahaha.
baru sempat ku nak komen.
hahahahahahaha.
hahahahaha.
aty...
hahahahaha.
lawak ooii gambo ni :)