Tuesday, December 03, 2013

GENIE BRA :: dapatkan RATU COMBO dengan harga hanya RM100!!






24 hours sponsored post entry




waaaahhh...ritu ada SET DIVA..
ni RATU COMBO pulak....!!
promosi betul2 hebat ni...

apa beza RATU COMBO dengan SET DIVA..??

RATU COMBO 
3PCS GENIE BRA 1BOX OPA SNOW 1PCS HIGH WAIST PANTY FREEEEE POSTAGE!

HANYA RM 100...!!!

harga yang sama dengan SET DIVA sebelum ni...
RATU COMBO jauh lebih untung dan berbaloi....!!!!!

haaaaa....macam besh jer kan...macam menarik jer kan...

korang kalau nak tau ape kebaikan GENIE BRA dan sebagai nya ni.
boleh baca kat entry yang terdahulu DI SINI





GENIE BRA




ada 3 set berbeza mengikut warna dengan harga yang sama


CLASSIC SET


PASTEL SET


MODERN SET



* beza antara kesemua set2 ni adalah warna nya










boleh refer ni untuk saiz yang sesuai dengan badan 




WAIST PANTY






ada 10 warna pilihan dengan FREE SIZE


bukan tu jer...
korang jugak boleh dapatkan HIGHT WAIST PANTIES kat atas ni hanye dengan RM 15 sehelai
beli 3 pcs :: RM 40 





OPA SNOW







haaa..korang ley dapatkan ke 3-3 bende kat atas ni
[GENIE BRA + WAIST PANTY + OPA SNOW] 
HANYA DENGAN RM 100..!! siap FREE POSTAGE..
jadi..ape lagi...
korang yang nak nampak cantik..selim-melim..
harus miliki jugak set ni semua..
berbaloi..!! dan harga nya muraaaahh....




HUBUNGI UNTUK PERTANYAAN LANJUT

EMAIL :: boronggeniebra@gmail.com [Pn Yana] Instagram : @boronggeniebra Whatsapp/sms : +60105189668













:: tajaan iklan di bawakan oleh borong genie bra malaysia










2 comments:

Chekgu Azrine said...

Yezzaa...dh beli!!

eima said...

wahhh murah ... ade size tetep aku la.. almaklumla ai kurus kering .. nk cari bra pun ssh tak byk size ... nk kena beli gak la ni ...hihi

wei aty hang pakai selesa tak ...