Tuesday, December 17, 2013

BLACKBOARD STICKER yang sangat besh tuk Qaleef








BLACKBOARD STICKER
lama dah aku carik bende alah ni..
kalau ko masih ingat [kot lah nak ingat]
aku pernah buat entry pasal ni bende ni masa anak aku dak qaleef start buat onar kat dinding umah..
tapi mase tu ramai yang cakap -kat luar negara jer banyak-
kene beli dari e-bay...
adeeyyhh..payah nyer..
jadi aku lupakan...

tapi..nak mudahkan cerite..
sowang geng group gojes bukak order..
waaahh..memang laju2 ar aku PM..
hamek...2 ketul terus aku order..
kate susah nak dapat kaaaaannn....ngeeeee.....

order 2 bulan lepas...
lepas sebulan baru barang sampai..
dan lepas sebulan gak..baru aku sibuk2 nak pasang...ngehngehngeh....

kate nak cepat...
bile dah dapat..tehegeh2 ko nak pasang..
*daaaanngg......

bizi uolls...biziiiii.....



dah siap pasang....bling bling...
aku pasang kat sebelah pintu bilik air -bawak rak dinding - dekat ngan meja aktiviti
dah kat situ jer yang ade ruang nyer....uhuukksss...
tu aku guna satu kotak jer..


sebenarnyer sticker tu memanjang
45 x 200cm saiz dia
aku ingat nak biarkan memanjang jer sampai ke dinding sebelah tu..
tapi macam tak cun..
jadi.laki aku potong..
haaa..aku main rase2 jer..
selebih nyer laki aku yang buat...muawahahahaha...
eerrrkkk...okeh2..
jadi biler dah potong 2..
dapat lah besar macam ni...
lagi luas tuk qaleef buat aktiviti seni die -seni lah sangat kan-


dan satu kotak tu...
lepas dah potong lekat tuk playroom qaleef..
ade lagi baki lebih kurang 2 kaki...
haaaa....banyak kaaaaaannn...



ni lah bende yang sangat2 aku nak buat sebenarnyer pakai bende alah blackboard sticker ni....
kalau ko tak dapat tangkap ape aku nak buat..
takpe2..nanti2 aku up entry..
hari ni baru siap potong...
tak sempat nak hadap lagi..






korang kalau ade yang berminat nak order boleh order dari aku jer [PINK GARAGE]


-Sticker Papan Hitam Vinyl. -Sticker boleh di tampal di dinding rumah/bilik/dapur/pintu -Sesuai untuk pembelajaran anak-anak dan dekorasi rumah.
-Sticker Papan Hitam -Sangat mudah dipasang & dibersihkan selepas digunakan ^_.
-Di belakang sticker ada grid line sbg panduan jika anda hendak potong mengikut size yg dikehendaki. -Size : 45cm x 200cm untuk 1 roll. -Material : highquality Vinyl.
-Ianya boleh ditampal 1.Dinding rumah (pastikan permukaan licin ya, jika mengerutu x sesuai) 2.Kaca Sliding Door. 3. Diding dapur(ceramic) 4. Pintu rumah 6.Lekat di pintu almari & tempat2 yg dirasakan sesuai (permukaan rata)
Pakej: 1 roll sticker vinyl papan hitam 45cm x 200cm 5 Batang Kapur tulis pelbagai warna.



HARGA :: RM 39 
TERMASUK KOS PENGHANTARAN UNTUK 1 ROLL




EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




jom tengok lebih lagi di Page PINK GARAGE

16 comments:

NinaAz said...

Mcm menarik jeaa. Lagi2 kalao ad budak yg suka conteng dinding

Rizziela said...

guna kapur yer

Nurzakiah Hanum said...

comfirm budak2 suka

Gieyana said...

Aq nk weh..nnt aq sms ko..hope x lupa..haizz!

Cik Puan Rara said...

rara pon bila dorg sume dh order.baru aku mcm terhegeh2 nk beli.hahaha.tp pk jugak.mana nk letak.haih~

Siti Fatimah said...

Bestnye...tp dinding rumahku menggerutu... =(
tgu gaji nanti baru nak order bole? hehe... =)

ida said...

bagus2..dah lama mencari ni.....nanti i email yer...

syawalsimpsons said...

menarik ni..bila conteng2 tu boleh padam erk semua yg di conteng tu erk..

YanaUjang said...

aku dh order kt gojes..muahaha tp x pk lg nk tampal kt mana..grr

hehh apesal ko ni kreatip sgt..cpt share apa ko buat dgn bentuk2 flowers bagai tu...!! ^_^

irmafittaputri said...

wah dah lama carik ni...terbaek la aty dh jual

Fizah said...

macham best jeerr...hehe...yg kecik2 tu mesti nak buat label2 kan..;)

btw, hadiah akk tu da smp tau..tgh carik masa nak up cerita...:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Menarik jugak untuk anak-anak yg suka conteng dinding... lekat benda ni boleh mereka melakarkan kreativiti mereka kan..

UMIE SUE said...

aty nk buat labeling ape tu potong bunga2..heee

FARAH deeb said...

Wahh cam menarikkan? Tapi daku dah tak memerlukannya sebab anak dah tak buat onar kat dinding dah hahaha... (dah bosa) Jemput Baca: D.A: Menu Lunch/ Dinner -6

yuyuy akley said...

Nk melabel la tu kan tulis guna kapor hihi

IbuNaufal said...

assalam akak..selamat berkenalan..akak ada jual lagi tak sticker ni? nk make over playroom jgk..dh serabut sgt...huhu