Monday, December 16, 2013

DEKORASI TERBARU






aku sangat2 sangat2 teramat bizi....
tu ko nampak berapa banyak sangat tambah lagi teramat tu...
haaaa...memang betul2 sibuk ko eh...

uhuukkss....

iyerrr...sibuk...



PINK GARAGE baru nak hidup....
tak sangka mendapat sambutan hangat.....

alhamdulillah...

biler aku lebih fokus...segala nya berjalan lebih baik...

target dari awal tahun..
eerrr..rase dari awal berenti kerje dulu..
alhamdulillah tercapai..
walaupon slow sikit..
nak2 akhir tahun baru nampak bisnes nyer...
tapi tak ape..
sekurang2 nya target aku tuk tahun 2013 dah tercapai..
daftar syarikat...bukak akaun khas...
dan bukak page khusus....
marketing...

next step...

masih lagi marketing kene hebat...
dan carik lebih banyak 'input'

waaaahhh....tak sia2 aku belajar bidang ni dolu2....


alhamdulillah...alhamdulillah...alhamdulillah...


aku ber-syukur sangat2 ngan segala rezki dari Nya..
aku anggap tu semua adalah jalan dan petunjuk...

tetibe macam ayat YB sangat ko....ngehngehngeh...

tapi series..

semua ni urusan Allah...

dan kerana sokongan2 korang juga..

sokongan laki aku yang sentiasa ada tuk aku...

eeaahh...cakap macam hebaaaaatttt.....


eeeerrrrr... baru nak hidup bai...
nampak macam dah jauh...tapi sebenarnye...
banyak lagi usaha aku kene lakukan...
kene kuat semangat..
persaingan...penat...tak cukup tidur...masa...lebih2 lagi dengan anak kecik yang perlukan sangat perhatian..
tapi asalakn pandai carik jalan..pandai bahagi masa..
kuatkan semangat...insyaa ALlah semua akan ok...
percaya sahaja pada rezki ALLAH...
dan...demi ALLAH...aku serahkan semua pada Nya..
yang aku boleh buat...hanya beruasaha dan tak mudah putus asa...

buat semua kerana ALLAH...

dan aku yakin..
sejuta dugaan yang datang pon...insyaa Allah kite boleh atasi...


wah wah waaaahhhh kooo....kemahen...


blog...??


eeerrr..


krik krik krik...



aku update kaaaaann....

aku akan update..
aku pasti update...

macam ko kesah la sangat...

sentap...

takper...

aku buat jugak lah walau takde yang nak baca lagi...sobsob..

tetibe drama ko..

blog ni kecintaan aku...
mane mungkin aku lepaskan macam tu jer...

aku banyak cerite nak cerite..
pasal dekorasi umah yang tak pernah habes...!!
pasal susun atur aku terbaru...

ko suka kan kan kan..

dan lagi..aku nak share pasal perkembangan2 qaleef jugak..
aktiviti2 homeschooling yang tak berkesudahan...


tapi buat masa ni..
pasal dekorasi terbaru
aku teaser dulu lar yer...

*paaaanggg
tajuk macam bagus.......

teaser JER.....??!!!!



bizi bai...biziiiiii.....




mana satu yang ko perasan...?? haaaaa....





ok...dah alang2 aku cakap ni..
jom join contest pertama PINK GARAGE kat FB

Hanya LIKE - SHARE N WIN..!!

mudah sangat kaaaaannn...
hadiah2 pulak sangat2 menarik...!!!

jom LIKE dan join contest kat SINI





17 comments:

Rizziela said...

siap

Nurzakiah Hanum said...

cantik

syawalsimpsons said...

alhamdulillah semua berjalan dengan lancar kan

Nurul Izayani said...

Dah join! :)

Mommy_Cha said...

wow!
nice aty.
:)
tahniah dah ade blog jual-jual brg baby budak.
insyallah cha doakan bisnes aty berkembang maju yek.
:)

Nor Shafiqah said...

Alhamdulillah...
sy pun baru mula sikit2.. sokong kak aty.. da stabil ngn brg sndiri bole jd dropship kt aty lagi..
sy nye blog di sini..http://iqsha-shop.blogspot.com/

Byzura Mj (By) said...

taniah :). semoga berjaya.

brian daniel said...

awesome....nice

Baiduri said...

Tahniah aty...smoga maju jaya.... ^_^

irmafittaputri said...

dh bz tuh jgn tak update blog nih...penat irma refresh aje..heheh...cermin baru geometri ek...tanteknye

Gieyana said...

Kabinet tv, cermin n gambar..:)

IeRA said...

Tahniah.... moga terus sukses

YanaUjang said...

aku support bisnes ko beb! semoga terus success!! ^_^

ifa said...

saya nak jadi drop ship

ctmah said...

bab deco-deco ni mmg serah ke aty jelah kan..hihi!
anyway good luck dear!

Cik Puan Rara said...

aty! good luck!

mamazara said...

salam..cantik cermin tu..boleh tak share u beli kat mana sis..tq