Tuesday, December 03, 2013

dulu kecik...sekarang belikan lagi besar punya..








ni masa qaleef 5 bulan..
bolat nyer anak aku...!!!!



eerr....bukan nak cerite pasal qaleef bolat ker hape..
nak cerite pasal drum permainan qaleef tu...
drum kecik tu masih elok cantik lagi bernyawa..
masih lagi menjadi permainan qaleef sampai sekarang...
tapi macam dah sesuai jer tuk qaleef setahun lebih ni..
jadi...mak nyer baik hati...[kan aku cakap..anak tak mintak..tapi mak nyer lebih tu biasa]
aku belikan die drum set yang baru..
yang lagi besar...!!!!
muwahahaaha....



haaaa..gempak tak..??

siap kerusi tau...aku lak eksaited lebih..
tu drum tengah besar tu pasang battery ade lampu2..
kalau ketuk..ade bunyi besh sikit lah keluar..
kalau off pon boleh ketuk gak..tapi bunyik gendang biasa lah..
tapi ok jer...anak aku tu asal boleh ketuk..keluar bunyik tung tang tung tang...ok dah tu....



waaaahhh ko qaleef...musician sangat gaye nya....pffttt....

untuk qaleef tak ape sesekali aku belikan menan2 macam ni pulak..
asyik2 beli menan soh belajar jer kaaann....ngeeee...
ni kasi die main betul2 main pulak...

macam biasa...qaleef memang tau nak berseronok ngan menan die...
tu jer lah di hadap nye sekarang..


seb baik bunyik gendang tu tak kuat bingit telinga..
kire sedang elok ar tuk pendengaran bebudak...
cume bunyi piring atas tu...pheeww....tapi tu lah yang die suker nau nak ketuk banyak2 kali...ggrrrr....



menarik...?? besh...?? gempak...??
mane nak carik...??

haaaa...tak yah susah2 carik..
mey aku belikan tuk korang..

drum ni kat luar mahal gak...dalam 7-8 puluh hengget..

ko kalau nak beli kat aku hanya RM 55 SAHAJA..!!
[tak termasuk postage]





2 warna [ BIRU ATAU MERAH]




macam biasa lah...email aku nurha_abdul82@yahoo.com untuk tempahan atau pertanyaan lanjut...
muraaaaaahhhh dah tu....boleh beli tuk anak main...
besh oooii......
dan jangan risau...tak keluarkan bunyik music yang keterlaluan pon...

tempah cepat...jumaat dah boleh hantar dah...
aku tak nak COD atau self collect yer..kecuali ko duduk betul2 dekat ngan kawasan umah aku kat country homes rawang....



15 comments:

syawalsimpsons said...

menarik tu..nampak gaya drumer tu

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Mimy Hamid said...

fayel pernah ada dulu tp kecik sikit..1 hari dah lenjan habis pecah...mcm serik eh macam minat

ctmah said...

fuiyo qaleef..ada style leh jadi drummer ni..drummer hiburkan hati mama yek hihi!

Mar Mansor said...

ada gaya tu..

Petak Bunga said...

ketuk.. wat release tension mak suruh belajar..hu..

Uni Aqilah said...

Bestnye! macam real!

antalya said...

murah. coz akak tgk kt kedai rata2 rega rm60 above.

MizzTina said...

amboi..nk jd drummer lak ke?

UMIE SUE said...

kalau aqilah suka sangat ni..sebb selalu dia amik umie dia punya periuk buat gendang

eima said...

ok la ...murah je ....

Umi Qi said...

Suka sgt tgk gambar qaleef tgk masa 5 bulan...omey2 angat2...wauuu best ye menan diaa....nak Qaleef nyanyikan satu lagu bleh x kt Umi Qi?

Zuraidah Hasidin said...

kak, open order sampai bile? nak order nextmonth boley. dis month da sengkek. hahaha. awal bulan dah sengkek. aduhhh

YanaUjang said...

pengsan lerr aku nengok anak daraku men drum..hahaha tggu dpt adik boy plak ke br beli..eh! :p

ila mohd said...

kak aty, belakang Qaleef tu rizky erk? Lama akak x cerita pasal rizky..