Thursday, December 05, 2013

nostalgia ADAMAYA




layan drama adamaya kat tv3 ni..
tengah malam...
sambil buat kerje...

lisa suriani sangat comel dalam ni...

dan....lagu die bessssshhhh.......!!
dulu siap buat ringtones...

*tetibe....

teringat nostalgia lama...
ecececeahhh....

masa drama ni...
aku ngah bertunang ngan fared
cinta2 cinta macam ni kaaaaann..
jadi feeling nyer lebih sikit ar..

teringat last episode cerite ni..
fared sanggup tak tengok..
sebab...nak amik aku nak bawak gi mana tah....-tak ingat-
aku jer dapat tengok sebab tunggu fared datang jemput aku...

sanggup baiii....
sedangkan die pon layan cerite ni kat umah bujang mase tu...
sebab aku tau...fared memang minat ngan Lisa surihani tu...cisssss......
tapi....
sanggup tinggalkan demi aku....
muwahaahahaha....hebaaattttt.......


cer sekarang...aku nak tengok...


okeh...aku tau...die masih sanggup...die tetap fared yang sama...

ai is taching2 ni...


p/s :: dah meninggal pon arwah faizal..cerite last arwah kan kalau tak silap aku...ker mase hujung2 episode tu die dah meninggal pn...rase nyer lah...tak hengat lak...

5 comments:

lesungpipit said...

x...arwah menggal cite laen...
lupe la tjuk cite...
yg blakon dgn piere, sh amani die jd asben kpd dira abu zahar klw x silap...

time tayang drama tu x abes lg shoot...then tmpt arwah dganti dgn pelakon laen...

Chekgu Azrine said...

al fatihah untuk arwah faizal

LaLa LaTiF said...

kihkihkih...sy pulak masa cte ni tgh main kat tv, baru nak masuk sesi ngorat mengorat...suami masa tu sanggup download semua episod..burn dlm cd, bg hadiah...skrg ntah mana cd tu..hahaha...tidak menghargai betul...

TelingaBulat said...

hehehe sweet je laki awk ;)

Nursaila Norman said...

sebab aty saila g YouTube nak dgr balik lagu tu..memang laaaaaahh teringat zaman bercinta..sobs!

thn 2010 rupanya..rasa mcm baru je citer ni..tetiba terindu suami pulak.

erk :)