Tuesday, December 31, 2013

TELEKUNG KANAK2 YANG SANGAT COMEL





-24 hours sticky/sponsored post-




aku kan..kalau gi masjid...
tengok anak2 kecik ikut bersolat..
pakai telekung kecik...
mesti aku senyum jer...
tak tau ape perasaan nya..
tapi satu perasaan sangat tenang...
kalau aku yang bukan mak nyer pon dah rase sejuk perot ni [eeaahh??]
apetah lagi makpak anak tu kaaaaannn....

aku kalau ade rezki dapat anak pompuan nanti..insyaa Allah
memang aku  akan belikan telekung khas tuk die yang comel2..
biler ikut aku gi masjid nanti..ikut solat..
mesti anak akan lebih teruja biler ade telekung khas tuk mereka..
lagi2 kalau pakai telekung comel2...

macam aku kecik2 dulu..
tak ade orang jual macam sekarang..
mak aku jahitkan telekung khas kain putih tuk aku..
letak renda2...
biasa2 jer..tapi aku kemahen seronoh hokeh..

dan aku ingat akan perkare tu..
sebab kan teruja ada telekung comel sendiri..
mak pulak tu yang jahitkan..
aku jadi semangat dan tak sabar2 nak bersolat..

mempengaruhi jugak sebenarnya..






model :: Amani
Umur :: 1 tahun 10 bulan

comel kaaaaaaaaaaaaaaaaannnn...!!!!
Amani yang comel..telekung pon jugak comel
sumpah aku suker sangat...
pakkal lah qaleef tu jejantan..
kalau tak mak ko meroyan dah belikan tuk ko tau qaleef...



TELEKUNG PURPLE


TELEKUNG BIRU


TELEKUNG KUNING

SAIZ :: M - Labuh kain 30 inch [untuk budak 2-4 tahun]
SAIZ :: L - Labuh kain 35 inch [ untuk budak 4-6 tahun]

MATERIAL :: 100% COTTON




package telekung bersama sejadah yang boleh dijadikan bag untuk isi telekung tu dan boleh gantung


HARGA :: HANYA RM 35 SAHAJA..!!!
[kos penghantaran :: Rm 10]

bagi aku sangat2 murah untuk bende sebaik ini...


kalau berminat boleh email :: fizzah@kk.usm.my

atau PM Facebook :: Hafiza Hassan



korang yang ade anak pompuan tu..
boleh lah beli dari Hafiza Hassan ni
derang pon mesti teruja sangat -macam aku kecit2 dulu-
sejuk jer tengok nanti anak2 nak bersolat...
lagi terasa comel biler tengok derang pakai telekung yang comel2 kan...



notatanganaty :: untuk qaleef aku belikan songkok comel2 jer lah...ngah pikir nak jahit kain pelekat kecik..
























IKLAN




FISHER-PRICE PORTABLE ROCKER
AVAILABLE COLOR :: GREEN N BLUE

PRICE :: RM 155 ONLY


EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com




4 comments:

nayfatimah rasyid said...

as salam ,aty ,

member ade email pasai beg sekolah ... tp tak der feedback pun .. nie saya nak tanya awak dpt tak email dari surifarhana@tkr.com.my sbb dia nak beg tue untuk sesi persekolahan nie ...
terima kasih ..

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi

Nurul Izayani said...

Suka warna biru tu tp same..xde anak pompuan jugekkk..
Btw murahhh

cahaya nur said...

cantiknya... :-)