Thursday, January 16, 2014

3 helai tudung dari 3 orang Yana




baru2 ni...
aku dapat 3 helai tudung termasuk shawl..

hadiah hari lahir dan jugak pemberian dari kawan..

yang menarik nya..

ke 3-3 helai tu pemberi nya bernama YANA...!!!


unik kan....!!


eerrr... bagi aku unik ar..

sampai aku kompius..

yana mana pulak ni..
siap salah ucap terima kasih pada yana yang lain kau..
hahahaha...buat malu jer...ppfftt...
dah tu...kebetulan memang ngah bincang2 pasal inner neck bagai..
sekali sampai barang..
sekali imbas tengok nama...
aku terus bajet...yana yang tu dah pilihkan tuk aku...
terus2 hantar txt cakap time kasih..

sekali bukan....!!


jam2 tu...tengok balik nama kat sampul pos laju tu...

ppfftt....







ni dari YANA pembaca blog aku..
time kasih banyak atas hadiah hari lahir
shawl 2 warna
kain chiffon..susah nak matik aku nak pakai...tapi kalau tengok betul2..kain nya memang cantik sangat..!!
warna pon aku suka...

ni salah sorang pembeli barang yang aku jual..
tu tau alamat aku tu..
aku pon tak tau yang dia nak hantar hadiah ni...
tetibe pinponpinpon jer van pos laju depan umah..

sempat aku pikir - tak de pulak aku beli barang ape2 secare on9 - hahaha..

neway..thanks yer Azyana..akak hargai sangat2.. -sengeh sampai telinga-


yang ni dari blogger Yana.. ramai kan kawan blogger nama yana...hahahah...
tak yah ar tau Yana mana satu..
yang penting..aku nak ucap kan banyak2 sangat terima kasih..
kali ni betul2 teranjat gegel masa terima..
siap tacing2..sebab tak sangka jugak..

siap aku tanya - yana..cer ko buat demo kat aku ajar acaner nak pakai -

siap yana cakap.. tu tudung bawal jer..

banyak ar ko nyer bawal yana ooii....tu aku gugel butik ko soh tengok tu...
kain royal chiffon material kekdah nya..
siap gigih aku belajo lagi acaner nak pakai....ngehngehngeh...

ko tengok..nampak nau aku ni ketinggalan bende2 cegini..
nak pakai tudung pelik2 sikit pon kene carik you tube hokeh...

hahahaha...


kain shawl ni agak senang nak pakai..licin gak ar..kene banyak pakai pin..
dah tak pasal aku cucuk tang sini...cucuk tang sana...kahkahkah..
shawl ni jenis 4 segi..tapi yang menarik nya..kat hujung nya ada sikit kaler merah..
haaa..part tu aku konpius tu acaner nak lipat kasik nampak kaler super-man sangat ni...

dan pasal hadiah ni...aku beli baju baru...lalalala...

thanks yana....ai is tacing hokeh..
ade gak dah tua2 kertu ni kawan2 nak kasi hadiah sepelais macam ni...
giler ko tak suka..!!!
kalau yana dekat..mau aku peluk die ketat2..eh..?? heheh...



glitter shawl... dari LyanaMk Boutique

aku sebenarnya... order beli inner neck..
saja2 aku nak try..tengok ciknaa pakai kat Fb dolu macam cun jer...
sekali sampai..bukan inner neck jer sampai..
ngan shawl mererlip ni sekali sampai...
waaaaahh......double prosperity nama nya ni....weeeeeeeee...............


lepas tu nganga-nganga depan cermin tak reti nak pakai....
hape pon tak boleh ar ko ni aty oooii...



dah lama tak pakai shawl bai...lama gilerrrrrr...!!!!
aku gigihkan jugak pakai...tu aku pakai dengan inner silang..
selesa sangat...sungguh....



yang ni magic inner..
dari LYANAMK boutique gak...
material kain nya adalah sangat selesa...sangat cantik terletak kat muka..
tak ar melonjong jer muka aku macam pakai tudung renang laki aku cakap...ngeeee......

korang kalau nak tengok baju2...tudung2 cantik..
dan nak dapatkan inner neck silang serta magic inner yang ber kualiti dan di jamin puas hati..








boleh ar tengok kat page Fb Lyana MK Boutique
jangan lupa LIKE yer...







rezki nama nya ni...alhamdulillah..
semoga makin murah lah rezki korang2 semua yang hadiah kan aku ni...amiiinnnnnn....

cepat...amin kan tuk derang jugak...


eerr.....
cuma..


aku tak paham...


kenapa dalam banyak2 tudung..

korang bagi aku shawl eh..??


paaaaaaaaannnggggggggggg..........!!!


alaaaa ko...bukan tak bersyukur...

aku terpikir sendiri jer..

sebab nya...
aku rase...tak de pulak aku ni ada ghoper hijabista poooonnn selama ni..
jenis pakai main sarung2 jeeeeeeww...

tapi tak per....kerana hadiah korang ni...
telah membuat kan hari2 aku gembira...
jadi..biler pakai tu..rase besh jer sangat...berbunga2 jer hati...
giler ko tak seronok orang kasik hadiah..

lompat bintang oooiii.....


aku siyes ni....

nanti aku tunjuk gambar eh...


eerrrr...bukan gambar aku lompat bintang..

gambar aku ber hijabista....

nanti yer..nanti....













nanti ko tu tah biler agak nya....pppffttt....













17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki tu

Ayu azmir said...

wah... untung la... memang rezeki kan...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...murah rezeki.

fifi said...

Elok jer nampak pakai shawl tu..tapi qaleef tak tarik ke kak?hehe..

nayfatimah rasyid said...

tu namanya rezeki...
mmm...cantik jew..
nanti pakai jangan lupa upload gambar tau ;)

ct kektus said...

boleh bergaya sakan dah lepas ni kak. hihii :)

YanaUjang said...

babe..aku pakai tudung tu mmg macam pakai bawal je..sebab dia 4 segi kan...ce tgk sini..xyah lilit sgt pon..

http://www.edastboutique.com/search/label/squarescarf

serius..! nnt la klu rajin aku upload aa gbr aku pakai tudung tu..mihmih lipat mcm tudung bawal, sarung mcm tudung bawal..sumpah senang! ^_^

Wawa Yusoff said...

last picture akak pakai shawl + inner silang tu serious cun!

Chekgu Azrine said...

wow..beruntungnya!!

yana Jasni said...

Hehhe.. untung la.. nak sehelai.. kekke...

Phoebe said...

Alahamdulillah, murah rezeki. Happy birthday btw, moga2 pjg umur dan sihat walafiat.

Nurul Izayani said...

Bestnya dpt shawl free aty..iza pun skang dh berjinak-jinak nk pakai shawl.sbbnya sng.x payH iron.

jumria alimuddin said...

Salam....
bestnya dpt hadiah....
murah rezeki :)

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

salam..nampak cantik dan muda beberapa tahun..chewahhh..alhamdulilah rezeki...heppy besday yer..

salam perkenalan dari akak...minat sangat tengok awak organizing rumah awak..byk idea dan cantik...akak pun dah terjebak dgn dunia organizing ni..akk dah letak blog awak dalam bloglist akak yer...

ctmah said...

aty pakai inner neck nampak OK jek. ku pakai inner neck dah serupa hape jek.huhu

Riana said...

tergelak kat ofis kuat2 baca tudung renang tu.kahkah