Wednesday, February 26, 2014

scarf of the day :: Inner magic dan wide shawl









waaahh ko..tak hagak2 nak ber-scarf of the day...!!
muwahahaha...
sesekali selfie...

sesekali kebende ko aty...
bukan memang muka ko memanjang jer ber-selfie...

eeeeerrrr............


uhukkss...


dulu2...aku biasa pakai inner tudung ngan selendang..
masa memula pakai..alahai..melonjong jer rasa muka..
tapi lama2..rasa macam comel jer...kahkahkah...

pang kang...

tapi..masa tu nak carik inner yang bebetul aku suka kemahen susah..
aku tak suka inner yang terlampau melekat kat muka..
nampak macam alien workshop jer muka aku nanti...
laki aku cakap..macam tudung serkop renang...hapekaaaaahhh....!!

jadi...inner2 tu.. aku selalu potong kat hujung belakang kasi longgar..
jadi..boleh bentukkan atau muncungkan sikit kat depan dahi tu..
tak ar melekap jer nampak pelik muka aku..

eerr..orang lain pakai ok jer..
aku jer pakai macam lain macam sikit..
almaklum la..muka bukan bajet model...agagagaga....

tau pon ko kan...ngeee...
aku sedar diri bai....

lepas tu...aku tak pakai dah inner..
sebab leceh nak pakai selendang lilit2..
pulak masa tu..aku dah ada anak kecik..
semua nak cepat jer..
laki aku kalau tengok aku capai shawl bagai..
mula la nak sound2..buat muka annoying..
nyampah tau...
tak senang aku nak melawo sikit..

tapi..baru2 ni..
tah angin apa meroyan masuk dalam badan..
mula nak ber-shawl balik....lalala..
tapi kali ni..aku suka kan wide shawl..
sebab kain nya tak tebal..dan jugak besaaaaaaaaaaar....!!
senang nak cover dada...nak di labuhkan bahagian depan..
senang jugak nak pakai..

jadi...aku pon mula ar nak ber inner double layer bagai..
dan baru2 ni...suka nau pakai inner magic..!!!

ko tengok..dulu inner jer..
sekarang ada magic ko...hebaaaaaaaaatttt...!!
yang gambar aku pakai kaler biru tu...inner magic lah tu..
senang aku nak muncungkan...tak ar kulup muka aku kan kan kan...
Inner tu adalah dari Lyana MK Boutique

beza nya ialah..tak yah ar aku nak potong2 dah bahagian belakang kasi longgar..
sebab dah di jahit terbentuk elok jer...senang nak ekjas..
Inner magic dari Lyana MK Boutique adalah sangat senang nak pakai..
senang nak bentuk..dan selesa..!!
material nya adalah jenis yang baik dan elok..
tak nipis yang boleh buat melekap kat dahi yang buat muka aku nampak kulup jer..
dah banyak kali aku pakai..basuh..tapi kain nya masih elok..

eeaahh.... baru2 ni aku ada beli kat kedai area umah aku ni..
tak sempat nak order dari Yana..sebab nak pakai cepat kaler hitam..
tapi tak puas hati..
walaupon nama nya sama..inner magic gak ahkak tu kata..
tapi tak magic pooooooooooonnnn...!!! kwangkwangkwang....

terus tak pakai dah..
jadi...aku dok melenjan inner dari Lyana MK Boutique ni jer..
sebab...aku feeling2 cun ooii biler pakai....muwahahahaha...

ah ko... feeling jer.. bukan betul pon...ngeeeeeee....







korang kalau nak order INNER MAGIC macam aku pakai tu
Rm 9 hengget jer tau sehelai..
boleh LIKE n PM facebook Yana :: Lyana MK Boutique
ada macam2 kaler...
ada jugak inner yang silang tu...
aku ada cerite kat ko sebelum ni..
selesa oooii pakai inner tu...
nak tengok lebih lagi...gi lah laju2 terjah boutique on9 Yana key...
selamat membeli... 



notatanganaty :: nak kumpul banyak kaler lagi..senang nak matching2.. :)





NOTIS PEMBERITAHUAN

PINK GAREGE ngah buat SALES CLEARANCE STOCK SEKARANG...murah2...!!! sila terjah FB Pink Garage tuk dapat kan discount barang sehingga 50% !!! 
selagi stock masih ada


KLIK GAMBAR TUK KE PAGE





14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk pakai apa pun comelll..hihi

Balkidz Hunny said...

aku sungguh la tak reti bab² pakai inner nie. haha

Lyaa Suriany said...

Kemahen lawa lagiiii haaa.

kite skrg masih mood mls nk melawa.
nnti dh ade ank nnti. lg ke laut gamak nya

LuN@_aiDi said...

aty, me ada jumpe org dekat sini muka macam aty..
hampir sebijik.hihi

Rizziela said...

memang best pakai inner magic ni kan? terbentuk ajer muka

Chekgu Azrine said...

ada beli 4 helai kot kat lyana..bg anak2 pakai

Wawa Yusoff said...

omel sangat nih....!

eima said...

mmg cantek pun ....
tp aku tak pandai pakai shawl ... byk kali try ttp error... grrrr

Ayu azmir said...

Mejik kan.... tapi memang comel kalo da pakai... elok terletak je kan

Ayu azmir said...

Mejik kan.... tapi memang comel kalo da pakai... elok terletak je kan

jaja_NorLiza said...

akak pon suke pakai inner magic tu...
feeling2 comel gituuuu...
feeling jer kaaannn.... xpe..hehehe

ayahmamilisa said...

makin cantik aty skang ni :) lama kita tak jumpa kan..

LanaBusyBee said...

memang best kan inner magic tu...xyah susah2 nk potong2 dah...tapi kalau muka bulat mcm lan ani, kena gak potong sket hahaha