Tuesday, February 25, 2014

1st featured in Pa&Ma magazine :: di ruangan Chitchat Mama



haaa..ritu kan aku dah cerite kat sebalik tabir photoshoot tuk majalah Pa&Ma kat SINI
ramai tanya...isu apa bagai..bulan berapa nak keluar..
nah...sekarang dah keluar..
majalah Pa&Ma untuk bulan March 2014
aku dah tau dah biler nak keluar..
saja nak soh korang carik2...kahkahkah..
bajet retis ko aty oooii...!!

paaaannnnggggg...!!


aku tau biler nak keluar..
tapi..aku tak sempat carik lagi..
Tetibe ada pembaca blog aku wassap aku siap gambar 

"akak..gambar akak dah kuar majalah Pa&Ma bulan depan" - masa tu awal bulan feb ni lagi..


peerrgghh ko...

lagi advanced...!!!!
lagi cepat dari aku....ngeeee.....
aku pon tak bajet keluar awal macam tu...
canggih karangkraf ni...ngehngehngeh....


so terus PM blogger Lieya latff yang sama2 buat photoshoot ritu ngan aku..
bagitau....
teruja bai...terujaaaaaa......
pes time kekdah nya....kahkahkah....


lepas tu... aku yang kebetulan gi amik barang Ephyra kat kak Miza yang masa tu ade bukak booth kat karnival karangkraf..
so..terus aku gi carik sekali..
sengeh2 aku tengok muka sendiri kat majalah popular...

malu pon ada gak....

muwahahahaaha....

malu konon...cisssss....



lama dah aku beli majalah Pa&Ma ni..
tapi tak sempat nak cerite...
seronok 'bercuti' ko....ngeeee...
blooger Lieya latiff ngan kak Filla dah update dah..
aku baru ni terhegeh2...



topik :: Masam manis kehamilan pertama..
soalan di beri melalui email...jadi gigih aku menjawap kemahen panjang lebar..
gila kose dengan harapan letak panjang lebar gak ar..hahahaha..
nan hado..habes di edit nya apa yang aku tulis..
dari 5 perenggan..jadi setengah perenggan jer tinggal...
ko hengat tu blog ko ker aty oooii..

ok...fineeeeeeee.....




column chit chate mama ni column baru..baru bulan March ni keluar..

3 page dengan bahagian belakang nya..
masing2 kemahen nak cerite panjang2..
blogger kate ko kaaaaaannn....mihmihmih....


blogger Lieya Latiff yang sungguh tak nampak langsung macam anak 3..!!
anak dah anak dara ko...hebaaattt..!!! apa rahsia babe..?? jelitawan giteeww..


blogger kak Filla yang femes emes..ni ko cakap tak kenal tak tau lah aku..
kak Filla ni memang sempoi giler orang nya... 
macam ko baca blog die..
macam tu lah dia masa aku jumpe ritu..


kalau nak baca details gi lah dapatkan majalah Pa&Ma bulan March..
kalau bukan nak tengok muka aku pon...
banyak info dan ilmu parenting dalam tu..
aku sendiri jadi pembaca setia majalah ni dari awal mengandung sampai sekarang..
eerrr...walaupon amik masa 2-3 bulan nak habeskan satu majalah tu sekarang..
ngehngehngeh...
okey lah..dari tak membaca langsung kaaaaaaaannn....







mekaseh pada Intan Jasrina sebagai pengelola page ni..
tak sangka die 'petik' aku tuk berkogsi cerite...




notatanganAty :: sapa nak otogerap meh sini aku nak sain....??!!!! kahkahkahkah...lempang laju2...paaaaaannnggg...!!!





17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya masuk majalah

lieyalatif said...

awak! awak! saye peminat awak...dah retis awak skrang....nak otograp awak boleh takkkk....heheheheeh

serius lawo bile dah kuar majalah kan aty.....nampak mude remaje kite ...auwwww!!!

nayfatimah rasyid said...

tahniah yer aty 'Aku Bukan Bidadari'
glamour sekarang '-'

Balkidz Hunny said...

glemer uolsss.
iolss tumpang bangga. kehkeh

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!comel je aty

Nurulaizanhusin said...

Tahniah dear..Aty memang layak masuk majalah lah :)

eima said...

tahniah2 .. nanti aku cari majalah ni ....

Mimie_Zatun said...

wah.. masuk magazine..
syoknyer..

Allene said...

wow... glam u... =)

afiewithayie said...

kak aty memang hebat..!! tahniah..

Mila Ahmad said...

wah, dah keluar majalah dah...retis kak oiii

careno said...

perghhh... mana PA? Ma jer yg kluar majalah... tak adil ni... hehehe...

irmafittaputri said...

glamer hot mama ye...

Nurul Aziz said...

Kak filanieeeeeeeeee jelesnya dgn diaa anak dah 3, body maintain. Ni anak baru sorangg dah buncit macam mengandung lima bulan T__T


Wahh! Aty dah jadi tahap2 retis dah niii masuk magazine.. kekekeke.. :P

Ayu azmir said...

Singgah sini

ct kektus said...

wahhhhh.
kena simpan ni kak, buat kenangan. hehee :D

Fiza Rahman said...

Dah beli PA & MA. TApi tak sempat baca lagi.