Friday, April 11, 2014

cantik masa hari raya nanti dengan EPHYRA



siyes.. kalau ko nak cantik time raya nanti..
aku galak kan ko boleh start consume EPHYRA dari sekarang...
ni tuk yang belum lagi la..
kalau dah tu..terus kan jer..

raya dah nak dekat kan..
ko raya jer lah pulak ko hengat..
ngehngehngeh..
eerr...puasa pon aku ingat jugak ar..
dan in fact..aku rasa bulan ramadhan adalah jauh lebih meriah dan istimewa berbanding bulan raya..
tuk aku lah...
dan biasanya.. bulan ramadhan ni kite lebih fokus pada amal ibadat lebih sikit..
dan sambil2 tu la pikir pasal persiapan raya..

ada orang..
cantik termasuk dalam list persiapan raya hokeh...
eerrr...bukan aku..
tapi...gile ko tak mau cantik keeeenn...harus laaaaaaa.....
cuma..tak ar aku ni obses sangat....
sampai kan nak gi spa semate nak raya kaaann...

tapi ada satu cerita pasal cantik ni..
aku teringat dulu..tahun lepas..
kali pertama aku start minum ephyra dalam beberapa hari sebelum masuk bulan puasa ramadhan..
tapi masa tu.. aku tak mengharapkan apa2 pon..
mungkin sebab...sebelum2 tu..
aku dah amik macam2 produk kecantikan khusus tuk dalaman..
tapi tak beri impak sangat..
kalau ko hengat..aku pernah cerite pasal kologen rumpai laut bagai tu..
nan hado pon kesan nya..
okeh..mungkin aku tak amik secare berterusan..
setakat 1-2 box..lepas tu..tengok macam tak ada apa2 pon..
jadi terus berenti..tak gigih ko...

jadi..expectation pada produk ephyra pon sama..
tipu lah kalau langsung tak ada..
cume mungkin aku tak terlalu memikir kan nya..
lagi pon..masa tu.. aku dapat sponsor tuk advertorial kat blog ni kan..
jadi..aku minum jer lah macam biasa..
dan sebab kan rasa ephyra ni yang sedap...
rasa buah2 gitew..
aku pon sedap jer lah minum...
tak ade ar rasa seriau ker hapa...
takde rasa terpakse bagai..

dan habes sekotak..dapat lagi sekotak...phewww....
gigih jugak lah aku minum..
pasal kulit cantik ke hapa..
aku tak berapa nak perasan sebenarnya..
mungkin sebab takde orang tegur..
yer ar..aku pon jarang2 jumpa orang..
cuma terasa parut kat muka dah makin kurang...
dan paling ketara.. pasal rambut...
malas dah aku nak cerite banyak2 kali..
ko baca entry aku kat SINI pasal tu..

sampai lah masa masuk syawal..time raya..
masa tu lah aku betul2 perasan akan perubahan kulit muka aku..
biler tetibe ramai orang yang tegur..
kulit nampak lebih flawless dan cantik dari sebelum..
okeh...bukan cakap aku tetibe jadi cantik..
cuma derang tegur..kulit muka aku nampak lebih elok..
giler ko tak seronok kan..
time2 raya tu lah time ramai aku jumpa orang..
jadi...cantik tu adalah bonus time tu...

sungguh...aku sendiri tak sangka tau...
iyer.. aku perasan akan perubahan2 kecil..
tapi..tak pikir pon yang memberi impak yang besar sebenarnya kat mata orang lain...
dan masa tu lah aku semakin yakin tentang produk ephyra ni...
kire kesan masa tu memang nampak ketara walaupon aku baru setel satu box..!!
terus tak hagak2 kosisten aku minum berkoyan2..eerr...berkotak2...
tu sekrang..aku dah jadi dealer..
nan hado lagi sponsor tu..
sanggup beli sendiri hokeh...
kosisten minum..
dan memang tak sia2..sebab..makin banyak perubahan2 yang aku lalui..
lebih kepada dalaman...alhamdulillah..
untuk pertama kali...aku jumpe produk makanan dalaman yang betul2 aku serasi...

aku rasa...bukan aku jer..
tapi ramai yang consume ephyra ni dah nampak kesan yang baik [insyaa Allah]
ramai bagi feed back yang buat aku sangat teruja..
dan ramai yang repeat order setiap kali pon...







testimoni2 pengguna yang beli ephyra dengan aku.. 

-eye bag kurang-
-allergic gatal2 makin kurang-
-cracked heels tak ada-
-kulit muka halus-
-white head semua hilang- 
-susu badan bertambah-
-rasa oren yang sedap-
-jerawat mengecut-
-kulit jadi flawless-
-jerawat pasir hilang-

ko baca teruja tak...??!! harus la kaaaaannnn..... alhamdulillah.. 
orang ramai puas hati..
ni baru sebahagian jer tau..yang lama2 awal2 dulu beli dengan aku..
yang dah berapa kali repeat pon dah...
insyaa Allah...banyak lagi testimoni aku akan share nanti...



haaaa..jadi apa lagi..
nak2 raya ni...kalau nak cantik..boleh dah start consume EPHYRA dari sekarang..
lagi berapa bulan jer ni..
bukan cantik waktu raya jer tau.. 
tapi insyaa Allah waktu bulan puasa nanti akan membantu mengekal kan tenaga jugak..
ni memang aku tak nafikan..
walaupon jarang ada orang highlight kat aku..
tapi.. ramai jugak yang pernah akui nya..
ada yang bercerite..
aku sendiri pon dapat rasakan..
sampai orang pernah tanya aku.. 
-tengok cara aku bekerja dan merayap..macam tak reti penat-
bekerje..berjimba..bershopink..window shopink..bawak qaleef buat outdoor activities..
boleh dikatekan..hampir setiap hari aku keluar..
buat macam2 hal dan kerja..
tak lupa jugak buat tugas2 hakiki suri rumah dan sebagai seorang isteri..
bangun tidur tak rasa letih...sentiasa segar...
takde mamai2 solat subuh...atau rasa berat badan nak bangun...
haaaa...banyak rahsia nya tu...
tapi..sungguh...aku tak lesu..tak mudah penat..
dulu2..aku tak perasan..
ah ko aty..memanjang tak perasan jer kan..
huhu..siyes ni...
tapi memandangkan..aku memang tak amik apa2 suppliment lain selain produk ephyra...
jadi..dari situ aku sedar..produk ni banyak membantu aku jugak..
selain amalkan kehidupan yang sihat..
alhamdulillah..
aku bersyukur dengan nikmat yang Allah beri aku saat ni..
nikmat kesihatan dan rezki..

korang patut cuba jugak..
lagi2.. yang bekerje..ada anak..ada suami..
tu aku cakap...ephyra ni lebih kepada dalaman..
kalau bahagian dalam tu sihat... insyaa Allah..akan terpancar di muka dan kulit serta badan..
aku dah rasa sendiri...



hanya satu sachet sehari...
paling penting..jangan lupa minum air masak kosong banyak2 tuk dapat kesan yang lebih efektif



harga produk EPHYRA dengan harga kasih sayang terbaek di pasaran
 WASSAP/SMS :: 019-2085089 [aty]
atau EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com






# PAKEJ 1PREMIUM PACK [30 SACHETS] tahan tuk sebulan
+ FREE POSTAGE
+ Botol Shaker Ephyra
+ Bag kitar semula yang gojes Ephyra



# PAKEJ 2


TRIAL PACK [10 SACHETS]
+ FREE POSTAGE



notatanganAty :: nak tau segala nya tentang Ephyra..?? KLIK SINI 













6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya nak try la

Mommy_Cha said...

bestnye ephyra ni.
nanti bebila nak try test lah.
:)

Siti Nursyamimi said...

teringin nk minum..xpe, ada rezeki mimi roger aty nnt ek..

Liyana said...

mmg best ephyra ni.. penah try dulu sbb terpengaruh kat ig memey bahaha.

rasa mcm oren sampai x cukup sepeket sehari.. sudahnye cepat habis wakaka

*botol shaker ephyra pun comel bangattt! :D

nuri apih said...

Assalamualaikum...teringin jugak nk minum..

nuri apih said...

Assalamualaikum...teringin jugak nk minum..