Friday, April 11, 2014

siapa suka susun atur..?? JOM JOIN GROUP 'KAMI SUKA SUSUN ATUR'


salam Jumaat tuk semua..

waahhh tajuk promote tak hengat...

ramai sebenarnya orang ada penyakit susun atur ni..
atau dengan kata lain OBSES pada kekemasan...
asal nya sebelum ni..
ramai yang email aku berkongsi dan tanya pendapat tentang susun atur atau zon kemas..
dan..sebab kan kebanyakan nya bukan blogger..
jadi...kde medium boleh derang kongsikan idea..
sedangkan..idea masing2 aku tengok gempak2..
jadi..tu ar datang idea nak buat group khusus tuk susun atur jer..
sebab..mungkin tak ramai ada blog..
tapi aku pasti...ramai yang ada FB..
dari situ...boleh ar ko kongsi2 pasal idea2 susun atur korang..
atau bertanya pendapat..
ramai pakar2 dalam tu tau..
insyaa Allah..ramai yang akan membantu..
kalo ko tanya aku sesaje..belum tentu pendapat aku boleh membantu...

sekarang ahli dalam group tu pon dah cecah 1K...
jadi..insyaa Allah..makin banyak perkongsian...
korang kene tau bezakan DEKORASI dan SUSUN ATUR yer...
dekorasi..lebih kepada hiasan dalaman rumah..
tapi susun atur...adalah lebih pada 5S...
kekemasan sesuatu tempat...
dari sebesar2 ruang...hingga sekecil2 bekas...
haaa...ko teror..mesti tau beza kaaaaann.....dekorasi dan susun atur..





okeh..tak yah dok gebang panjang...
jom joint group KAMI SUKA SUSUN ATUR di FB [KLIK SINI]
dan mula berkongsi idea serta pendapat semua..
menarik nya saat ni..sempena ahli yang makin bertambah..
satu contest berserta hadiah menarik sedang di adakan kat group ni..
iaitu contest SUSUN ATUR PAKAIAN
jangan malu2 nak joint..takde sebarang syarat ketat pon...
tarikh tutup sehingga 24 April 2014
so..apa tunggu lagi..mula kemas almari korang sekarang..
dan jom kongsi bersama kami..!!




gambar hiasan [sumber]




19 comments:

nayfatimah rasyid said...

saya nak joint jugak:)

nayfatimah rasyid said...

singgah Jumaat , nanti tolong singgah blog saya and comment wish me good luck ... thanks

Aeen said...

3-4 bulan lagi baru dok umah sendiri..kalau x ...boleh join contest...huhuh..

Gieyana said...

Kemasnyer..suka juga tp x brp nk kemas lg psl anak2 lak kaki sepah..adess..:-)

Azanna Radzuan said...

sy dah join..best...hehe..
byk inspirasi dari group mcm ni..segan nak share susunatur kt umah tu tapi suke sgt tgk org lain yg rajin..xpe ilmu to bole gune kemudian hari..peace

Nazira Zainal said...

Assalamualaikum aty, ira dah request join group kami suka susun tu, hope aty dapt la approve ye. Mana la tau dapt konsi idea utk rumah ira nie.. Baru berjinak2 dlm susunatur nie...

amira anas said...

Dah join dah!!
Suke..sukee....
Hihihihi

mystitchycraft said...

Nak join..tggu admin approve..hehe..semangat nk mengemas dtg ni..

Chekgu Azrine said...

Wow..menarik tu..

irmafittaputri said...

nak join... entry deco & reno semua simpan dlm draft entah bile la nak update...

O'gosh Iskandar said...

harus join ni

IeRA said...

Bestnya...

SyimaSyaz said...

dah join... tq aty

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

Mommy_Cha said...

nak join tapi umah pon berselerak tarak.
achaner tu?
kuikuikuikui.

hi aty.
:)

planetzshopz said...

saya nk join gak..

planetzshopz said...

saya nk join gak...ade masa jenguk la blog saya planetzshopz..tq

amyra a.rashid said...

Wow.mcm beshnye. Sejak dpt umah baru, umah pun bersepah. Hopefullu join group ni, dptlah idea nak decorate umah... Feel free to read concretejavaroses.blogspot.com

ewa.wawa said...

Kenapa sy search group ni x jumpe... Sy pon nak join jgk