Monday, April 14, 2014

SCARF OF THE DAY :: Its Soul Sisters !!



Salam isnin semua..
hujung minggu baru ni...aku teramat lah sibuk..
tekejar2 masa gak ar seban nak setelkan banyak bende sebelum laki aku gi out stesen..lagi...
boleh pulak admin baru opis die salah tarikh belikan flight ticket !!
dah tak pasal pagi2 subuh ahad.aku mengantar laki ker KLIA..
ahad okeh...ahad....
ohooii...ahad sepatut nya kiteorang berjimba...sobsobssss...
hatiku pasrah....ngeeee....

next...

nak cerite pasal tudung..lagi..
ritu kan aku cerite aku suka pakai wide shawl..
sekarang masih suka jugak..
cuma..ko tau lah kan..tudung lilit2 ni..
gigih jugak lah aku melilit setiap kali pon..
kalau rajin..banyak masa atau nak melawa lebih sikit..
ape ada hal kan..
tapi kalau tekejar2...tapi nak jugak cantik...nan hado lah aku dapat pakai shawl tu...mihmihmih..

jadi..sekarang..selain wide shawl yang menjadi kesukaan..
aku gigih hunting gak tuk tudung square -tudung 4 segi...macam tudung bawal tu..
ala2 tudung adijuma gitew kan...
tapi..nak mencarik corak yang betul2 aku suka..macam payah sikit lah..
memang banyak yang cantik2..
tapi...aku cakap tadi...yang betul aku suka...
pang nak tak aty...!!
muwahahaha...lepas tu complain tak pepasal...

tudung 4 segi jenis kain bawal or cotton..
yang besar..
aku suka sangat pakai sekarang..
senang nak bentuk..
senang nak ekjas kasi tutup dada...nak di labuhkan..
yang penting senang nak pakai...
baru2 ni kat IG...aku jumpa page yang jual tudung square cantik..!!!
yang printed nya..sama macam shawl or wide shawl aku suka..
aku suka corak tu..tapi sebelum ni tak pernah jumpa jenis 4 segi tu..
biler jumpa jer...aku terus rembat beli...





tudung dari :: ITS SOUL SISTER !!
cantik kaaaaann....tudung tu...ngeeee...



panas giler masa ni gigih aku posing feeling model..kahkahkah..


square scarf ni pon dari ITS SOUL SISTERS

kalau korang nak beli sila follow IG derang -Itssoulsisters-
atau email :: itssoulsisters@gmail.com
atau terus wassap jer 
 ftndhr :: 019-9113661
annamisae :: 013-3694674

ada banyak lagi yang cantik2 dan menarik..
ada shawl n wide shawl jugak..
harga pon murah serta berpatutan
yang aku punya atas tu hanya RM 12 sahaja..!!
tak yah ko susah2 gi beli kat luar penat mencari jer..
kat  ITS SOUL SISTERS pon ada banyak pilihan...




notatanganAty :: asyik la membeli tudung ko aty ooii...









19 comments:

Allene said...

aty... suka baju ijo ko.... cantik sangat.

iolls tak leh pakai tudung lose2 camtu.. haris tarik macam main tarik tali.. soobbbbb....

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah isnin :)

Nad MamaZN said...

cantek!

Mommy_Cha said...

kulit semakin cantik.

Salhah Suhot said...

Santek baju aty

Mimie_Zatun said...

aty..
mimie pun suka bawal.. kalau pakai shawl muka mimie nmpk booolatt.. hahaha

IeRA said...

cantik..

Hilmirda Daud said...

Cantik... suka kaler tu.

Mama Vogue said...

comey nyer aty..!!

salwana nordin @ che'wa said...

baju cantik, sluar cantik, tudung cantik dan plg penting HANDBAG pun cantik!!

kt mana beli hbag?

kalo riban2 abaikn soalan saya ye hhheeee..tak mampu :)

cplud miera said...

assalam aty. dress cantek la. :)

Shakina Farhan said...

baju atas sekali tu cantik..hehe..

- dieyana - said...

comeynya awk gambar atas tu...beg, kasut comey gak... ;-))

ikafantasi said...

makin cntik kak aty ni..
tudung tu i like sgt la

eima said...

cantek aku suka stylista ko tu wei ....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak aty, lawanya wide shawl.. sheila suka gak tudung jenis tak perlu di-iron. hehehe skrg ni tengah hunting tudung bawal jenis wide shawl ni.. hehehe nak terjah la its soul sister ~~~

~ NANA ~ said...

lawanya! org kurus pakai apa pon cantik

Chekgu Azrine said...

Sis..klu nk wide shawl chun2 ada kt jual kt blog akk ye..blh la usha2..ngeee

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Cantik ko aty dressing mcm ni.very the model muslimah. Thumb up!