Monday, April 28, 2014

OUTFIT OF THE DAY :: 'JUBAH' dress dan XL wide shawl










sebenarnya baju ni lebih pada dress sebab ada sekali pengikat kat pinggang..
tapi aku prefer tu lepas kan jer..tak yah nak ikat2..
rasa lagi selesa..
jadi macam jubah..kain chiffon dan full lining berat..
nampak 'jatuh' elok jer kembang bahagian bawah..

aku teramat suka..!!!




PLAIN WIDE SHAW dari AMIERAHIJAB [Instagram]
material jenis chiffon tapi mudah sangat di bentuk..
paling aku suka..sebab besar [saiz XL] cover depan dan belakang sekali
senang nak lilit2 tak yah tarik2 nak bagai..
sungguh..yang ni pon aku jatuh cinta..
dah tau mana nak beli dapatkan shawl macam cantik macam ni..
berpuluh warna menarik cantik..harga pon berpatutan..
gi lah usha gak...korang mesti teruja nak beli..
kalau nak tutorial pakai pon ada dalam IG AMIERAHIJAB ni.. 







notatanganAty :: fared kemahen suka nengok nya labuh2 cegini.. boleh mintak belanja...weeeeeeaaaa.....










14 comments:

DYatie said...

Husband Yt pun suka klu Yt pakai labuh2 gebo2 gini. Semoga kita sama2 istiqamah.

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya colour jubah nie

Chekgu Azrine said...

ohh..sama dengan hubs akk..
akk pun dah mula nak labuhkan tudung2 akk
kalau bolehla takmo la singkat sangat..
slow2kan??
semoga istiqamah

nor nazliana said...

cntiknyer..

aini said said...

comel k.aty pki jubah....sopan santun hehhehe

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Lawaaaaa😍😍😍😍
Lamanyer x terjah sini

ameris said...

cantik aty pakai, sbb aty tinggi. akak kalu pakai dress mcm ayam serama, terkedek2 kalu dukung anak lagi laaa...

Norliza Romizi said...

fazianbatrisyia said...

lawanya...manis sgt...
mestila hb aty suka...
sejuk mata memandang...

eima said...

cantek nye ko .... lawa warna tu

D.Shahril Hakime said...

yang penting tak ikut badan.. means tak ikut bentuk badan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo cntiknya akk kita ni..

Rahayu Abdul Rashid said...

Cantik. Aty tinggi pki apo pun cantik

puansazusarin said...

Kak aty pki apa pun smu nmpk cntik :)