Tuesday, April 29, 2014

penghantaran terkahir esok..-untuk minggu ni-



tak dapat nak ngapdet blog..
akhir bulan dan awal bulan time2 orang dapat gaji..
aku memang tak menang tangan..
bizi boleh tahan...
tu tak ter update blog..
biler ada masa lapang sikit..
nak buat keje umah..
ngadap anak jugak...

ni pon baru balik dari setel hal kerje..
minggu ni khamis cuti hari buruh..
dan jumaat ramai yg sambung cuti..
jadi..aku kene buat penghantaran barang lebih kerap..pheewwww..

mungkin esok aku akan buat penghantaran lagi..
last..
sebab khamis jumaat sampai ke ahad..
ada plan luar...weeeeaaa...
since..lepas aku buat penghantaran tadi..
ramai pulak yang baru buat payment...
alhamdulillah...
walaupon terlambat sikit tuk masukkan penghantaran batch harini..
ku terima jer...ngeeee...

ephyra ngah promosi sekarang..
harga dari Rm 197 jadi RM 180 tuk 1 pack premium..
2 box aku bagi rm 350
kalau 3 box lebih potongan aku akan bagi....

haaaa...betul2 sale....!!!!
jadi tu ramai yang grab peluang promosi ni..
untuk masa terhad jer tau..
nak2 raya ni..elok ar kalau nak consume dari sekarang..
ramai customer aku bagi feed back besh2 dan repeat order...
korang kalau nak beli dengan aku..
boleh tengok kat SINI atau direct jer wassap/sms 019-2085089 Aty
esok jugak aku hantar..insyaa Allah...





lagi satu..
baju blouse cotton tu..
ritu masa takde stock..
kemahen ramai yang wassap email aku tanya bile nak re-stock...
nah...aku dah re-stock..
siap ada kaler baru..
biru elektrik tu [royal blue]  cantik...!!!!
korang boleh tengok kat SINI kalau nak order..
sempat lagi ni sebelum hari ahad..
isnin minggu depan aku hantar secare berjemaah keh...








haaa...ni lagi satu barang baru kat PINK GARAGE
basketball toys tuk anak..
boleh ekjas tinggi rendah..
tapak nya isi air atau pasir nak kasi berat..kot ko nak letak depan rumah
dapat bola dan pump bola tu sekali
HARGA :: RM 29 [POSTAGE RM 8-semenanjung]
wassap/sms :: 019-2085089





dah..tu jer nak cerite..
kalau free sikit malam kang aku update tuk esok..
lepas ni nak gi bercuti....weeeeee...besh..!!!













3 comments:

Ayu azmir said...

cantik....

eima said...

selamat maju jaya aty ....

Ayu azmir said...

Bila buat hal ape pun xbole