Thursday, May 22, 2014

Aty Fared di KACA TELEVISION




keluar jer dari set..
tengok HP..
phewwwww.... berpuluh notification masuk..
orang tag gambar.. kat FB kat wassap..
berpuluh mssg masuk tanya dan ucap tahniah bagai..
ohooii..tahniah eh..macam aku menang ostajah pilihan dah ni feeling nya...hahaha...
mana ramai2 orang tauuuu ni.....!!
saja aku tak nak bagitau..tapi dapat gak ko tengok...
ada lah aku bagitau sorang-2 kawan rapat..
tapi ni ada yang aku rasa memang langsung tak tau..
tetibe txt...nampak aku kat tv...!!!
ke memang korang tengok tv1 tu sebagai channel pilihan setiap masa....

krik krik krik...















kemahen senget2 tekeluar gigi2 semua bercakap..
tah apa kebende aku goreng masa ni...kahkahkah


terangkat2 tangan bercerite...ahaaakkss




tu senyum ke hapa tu...puufftt..






macam ni ghopernya aku dalam tivi... mihmihmih..lawaaaaakkk hokeh..


kemahen tinted lagi dak Qaleef masa ni..
qaleef hari fes ker 3 ker ke 4 masa ni..
dah start kene demam kuning dah masa ni..










ni antara gambar2 yang aku dapat..terima dari kawan2 yang tengok aku kat tv masa tu..
siyes banyaaaaaakkk.. mekaseh sangat2 terutamanya kat blogger Miss Sue dan Kak Jaja..
ngan kat semua yang tag aku..yang hantar gambar melalui email dan wassap jugak..
boleh simpan buat kenangan giteeww...





notatanganAty :: muntah hijau ar ko tengok muka aku selambak hari ni....lalalala....



18 comments:

UMIE SUE said...

sama2 aty!!! macam2 gaya adaaa..hehhe

Allene said...

hebat la aty... yeah... bincang pasal apa ye.. beria ia jawap. sbb lin kerja xdapat tengok.

Mar Mansor said...

saya tak tengok..jadi saya tak tahu topik mengenai apa..huhu

Nurzaliza Mohd Ali said...

Wow... ;)

O'gosh Iskandar said...

ai tgk jugak yg orang tag tu...sempat tgk video skali...serius..cara u cakap mmg different gila berbanding masa u blog..ingat u stail selamba..rupanya ayu sopan santu gitu..bahaha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Aty.. akak tak tengok lah kan sebab kerja.. ada ulangan nya tak tu Aty :)

puansazusarin said...

Xsempat nak tgk..bila baca kat group susun atur tgk2 tv dah hbs..hihi

FARAH deeb said...

Okeh dah 2 tahun kot dah tak bukak tb hahaha.. channel tv1 lagi la tak bukak. Apekah topiknya ececehhh... Jemput singgah: Ini Cerita Ibu Saya

Gieyana said...

Wahhh...best! :)

Chekgu Azrine said...

Takpe aty..kenangan tau..bkn tiap2 hr msuk tv..kan.

aznor ibrahim said...

aty..takde ke video full..nak nengok.almaklumla mase tu kat opis

Aeen said...

xdpt tengok pun..camne nk tgk ek siaran ulangan ni..haih...btw..aty look gorgeous ...:)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wow!. Very de gojez yr tudung Aty!.
Terlepas tengok la I..

ikafantasi said...

wah kak aty glamer dah..makin cantik..

fazianbatrisyia said...

bersungguh2 tu memberi hati. apa pun tahniah..tp sy sgt suka baju & tudung tu....

miazara ina said...

terlepas tgk aty.syg...baca status fb aty msk tv tp dh trlmbt..huhu

Suffiah zee said...

I pon tak tgk...topic pasai pe?

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Kiut la kak...kiut sgt2..mcm2 gaya mcm2 ekspresi... Video mana video? ;)