Thursday, May 22, 2014

idea SOHO :: BLACK VS WHITE





serupa tapi tak sama


eerrr...
ker sama tapi tak serupa...
nak perkenalkan adik beradik pada 'MY WHITE WORKSTATION' aku...weeeeee.....






tapi kaler hitam...!!!
sama tak...samaaaaaaa kaaaannn..
lain kaler jer....
kembang kempis idung aku biler sorang pembaca blog aku share gambar ni melalui wassap..
SOHO kat umah die.. nama mintak di rahsia kan..ok..baik lah..
tapi..teruja tengok si kemabar putih ni..ngeeee...


okeh..meh tengok kembar si putih nya yer.. [aku nya SOHO]




Ini SOHO aku..kaler Putih..
cume bezanya..aku nya workstation dah penuh serabut..banyak barang..ngeeee...



haaaa..kan aku cakap serupa....tapi tak sama kaler jer..
seronok biler hasil kerja bagi manfaat pada orang lain jugak..
jangan risau.. aku sikit pon tak kisah sapa2 amik idea aku..-asalkan bukan amik gambar tanpa ijin-
sebab tu aku suka share idea2 aku walaupon tak berapa nak gempak kan...
takde istilah tiru meniru..
kalau aku tak kasi orang amik idea..aku tak tepek terus dalam ni...haaa..
so..tak de apa yang aku nak izin kan kalau ko kate nak tiru idea..
amik jer..tak per... bukan hak aku pon idea tu semua..
aku lagi gembira sebab idea aku diterima pakai...weeeee...










11 comments:

Fizah said...

c.o.h.o.m.e.l-s.a.h.a.n.g.a.t....;p

tiru sufi ;P

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Uols Mmg berbakat bab2 gini
Curlastt gituew

Chekgu Azrine said...

tq aty..
awal2 dah cakap tq sebab nanti nak hias rumah nak rujuk blog aty..

Irma Putri said...

mmg bagus idea aty... harga pon berpatutan... mmg sesuai jadi ikutan semuaorg

msredcheesecake said...

sy prefer yg putih...hehee...

Nursaila Norman said...

cantikkkk..tp saya suka white theme..hehehe!

O'gosh Iskandar said...

2 dua cantik....

Mar Mansor said...

cantik..kemas

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

Suke putih... Ku pecinta putih...

Azie Suhaimi said...

kemas dan cantik dua-dua workstation.
follow ur blog :)

Mommy zara said...

waa..cantik SOHO..
Saya sekarang memang masuk umah baru.
bilik ada 3.
Bilik ke 3 tu mmg khas untuk soho.
Bole ambik idea dari sini.
Tq sharing.
Lepas nie bole singgah blog saya juga www.chekuseeha.com