Monday, May 19, 2014

Lagi satu langkah...semoga dipermudahkan...










semoga di pemudah kan segala..
tak sabar nak ke kelantan...yaaaeeyyy....
aku akan bukak tapak jualan di kedai area Kelantan dalam masa terdekat...
bukan booth tau..tapi tapak dalam kedai... 
bayar sewa dalam kedai/boutique..
kire senang cerite macam bukak kedai lah...giteewww
alhamdulillah di berikan jalan...
sangat teruja..!!


so warga kelantan.. nanti boleh dapatkan jubah2 cantik..dress2..
dan jugak blouse2 yang muslimah...
yang biasa aku pakai korang suka tanya tu pon ada jugak..
kedai tu yang akan di buka pada bulan June ni [insyaa Allah]
sekarang dalam proses susun atur dan mencantikkan lagi kedai tersebut..


JUALAN PRE-RAMADHAN
nanti aku akan update kat mana kedai tu akan di buka yer..insyaa Allah...
sikit jer masa lagi..
sama2 korang semua datang meriahkan yer...

dan doakan segala nya di permudahkan...
untuk kedai tu..dan untuk aku jugak..

lepas ni..kerap lah aku ke kelantan...weeeee....


okeh..sementara tu..
aku akan bukak jualan secare on9 jugak kat blog ni sok lusa..
nanti kan...
ada banyak baju pelbagai saiz..





notatanganAty :: gigih lah aku menggosok..nanges....


:: jangan tanya kenapa kat Kelantan..







17 comments:

cik hani said...

semoga dipermudahkan segalanya..
selamat meniaga

Cik Puan Eka said...

cantiknya baju2 ni kak...

warna pon lawa2

Tina Othman said...

Bestnya, tahniah aty

Tak sabar tunggu on9

nor nazliana said...

wah xsabar menunggu hihii nk jgk tgk mcm lawa ja..

Nad MamaZN said...

harapnya ada big size >_<

Allene said...

aty.. guna iron steam la nak gosok... tp tetap kena gigih gak.. hhiihih...

Chekgu Azrine said...

Tahniah aty..
Happy for u
Srmoga terus sukses

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!. Bestnyaa...
Tahniah!. Moga terus sukses!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik3 warnanya kak..

tak sbr nak tunggu yg on9 punya =)

ameris said...

tahniah aty, nnt nk suh adik akk gi tgk dress tu kt kb.

MisZ FyZa said...

Nak tanye gak nape klantan?nanti i blk klantan uma mil boleh singgah..hee

Ros Anis Rusli said...

tahniah aty!

Otibaby_Shop said...

Peminat pink garage nantikan kemunculan koleksi pink garage di kb k..pasir tumbuh..x Sabar jugak nak jumpa kak aty..

safiyyah osman said...

Good luck aty...

amal said...

aty kat mana?? amal balik kelantan julai ni. bolehla gi tengok2 hehe

fazianbatrisyia said...

BESTNYA...BUKALAH BRANCH KAT SELATAN JUGAK...SY PON NAK JD TAUKE JUGAK...

Sumayyah Ahmad Hafiz Al-Arshadiy said...

Tahniah kak..nt update tau. Blh kita promote kt sedara mara..hehe.. Jubah cum dress yg akk pakai pun cantek2..