Monday, May 26, 2014

PRE-ORDER barang baby & household stuff termurah di malaysia




sticky post entry
scroll down for new post




ko kan..kalau cakap pasal murah..
memang suka la kan..hahahaaha....
giler ko tak suka..dah kata murah..
lagi menarik kalau barang2 yang di tawarkan tu..
adalah tuk anak2 kite..
barang2 menan..barang2 keperluan...
sengeh macam kupang lah ko nak membeli nya..
kan kan kan... aku tau tuuuuuuu...
sebab... aku kalau bende2 melibatkan anak ni..
memang tak berkira...lagi2 kalau ko kata murah..
lompat skipping aku ohooii.. 

sekarang.. membeli tak yah gi kedai..
beli on9 jer senang..
kekadang..orang jual on9 ni lagi murah tau dari ko beli kat kedai..
tak yah ko kepam2 tiak ko gi kuar membeli..
ko duduk2 kat opis jer pon..
barang sampai dah depan mata...haaa..giteeww..
jangan kan kate ko..
aku ni yang duduk sesaja kat umah..
pon lagi suka kalau beli barang on9...
alih2..laki aku tanya..-bila sayang kuar gi shopping ni- hahahaha..
yer ar.. aku kalau nak kuar kan kene mintak ijin laki...
isteri mithali sangat kaaaaann..
jadi..biler tengok barang2 baru kat umah..
heran si laki..tah biler binik nya kuar gi shopping..
haa..tak yah nak risau sangat sayang ooii..
bini mithali tak kuar tanpa ijin..
duduk depan lappy dalam bilik pon duit boleh habes...kahkahkah..
okeh..duit habes tu tak kelakar..ngeeee...

tu aku cakap..penting nya carik kedai2 on9 jual barang murah..
supaya... dapat barang besh..
barang yang di sukai..
tapi dengan harga yang murah..insyaa Allah..

haaa..ni salah satu nya...
meh aku nak share kat korang satu perniagaan PRE-ORDER on9 barang baby..barang anak..
barang2 umah... 
yang murah kat Malaysia ni..
murah hokeh...muraaaaaahhh...!!!
tak yah ar ko beli borong tuk dapat harga murah..
ko beli satu pon dah dapat...
ni dia...perniagaan on line tu..


atasrakcollection.com.my
[atas rak collection]


apa bezanya PRE-ORDER ngan READY STOCK..??
ready stock biasa lah..
hari ni ko order..insyaa Allah sehari dua ko akan dapat..
tapi pre-order ni..
biasanya.. ada tempoh2 tertentu yang telah ditetapkan oleh pihak peniaga tu sendiri..
untuk ko order..bayar dan penerimaan barang..

macam atasrakcollection ni...
Semua barang di dalam website tu adalah PRE-ORDER 
dan dengan HARGA yang murah(hanya perlu beli 1barang untuk dapat harga murah). 
Setiap 12hb atasrakcollection akan buka order..
dan order akan tutup setiap 5hb setiap bulan. 
Payment boleh dibuat pada setiap 23hb hingga 5hb.
dan Pembayaran haruslah secara Tunai dan full payment. 

haaa...giteewww...
menarik sangat2 kaaaaaannn.....!!!
yang penting...tu..murah..ngeee...
giler ko tak sukaaaa..!!!
tapi kene sabar sikit lah..
memandangkan ni kekdah pre-order kan..
ko sempatlah nak buat bajet..
nak kumpul duit ker....weeeeee.....

ni antra barang2 yang ditawarkan oleh atasrakcollection  ni...




Bean bag RM118 inc postage
ada banyak lagi pilihan warna



rainforest rocker
 RM218 inc postage semenanjung.

barang baru ni.. warna terbaru untuk fisher price rocker



Rocker fishes price
 RM153 free postage untuk semenanjung.
Hijau,pink dan biru available.


Mothercare 4position
RM53,postage RM9

Ergo Carrier (Not Original)
RM96,postage RM10
ada banyak design.




Baby action walker 2in1 
RM112 inc postage semenanjung.




Longsleeve boys & girls 
RM30/pack, postage RM6


Jumper Longsleeve/shorsleeve boys & girls
RM40/pack, postage RM6




Shortsleeve/sleeveless boys & girls
RM28/pack , postage RM6




barang2 menarik kan...
ko kalau nak tengok lagi barang2 murah dan besh2 yang ada di jual..
boleh gi kat laman web tu..
ada macam2 lagi...
ada barang permainan baby..
barang kegunaan rumah..
pakaian tuk anak..
perabot budak..
haaa..macam2 lagi lah..
ko gi tengok sendiri..kompem rambang mata...



Order untuk batch MEI-JUNE 2014 dibuka sekarang,boleh Sign Up untuk place order.Hanya order melalui website sahaja valid.
Pre order :: 12 MEI 2014 hingga 9 JUN 2014.
Tarikh utk payment
(Payment boleh buat awal dari tarikh yang ditetapkan) :: 23 MEI 2013 hingga 9 JUNE 2014
Tarikh barang akan di pos kepada anda :: 12/13/14 JUNE 2014

haaa..sempat lagi tu kalau ko nak order...

jangan lupa LIKE FB atasrakcollection ni jugak yer




boleh dipercayai ker..??

harussss laaaa..kawan2 gak ni...
kalau tak..aku pon tak berani nak share ngan korang semua..
kalau nak tau.. founder atasrakcollection ni..blogger jugak..Safiyyah Osman..
ko boleh gi terjah blog dia kat SINI 
dah lama dah die buat pernigaan online ni..
dah ramai beli dari die..
ni aku kongsi testimoni pembeli atasrakcollection ni..






haa..ko tengok tu..
pelanggan2 yang berpuas hati dan gembira...
insyaa Allah ko pon akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang akan diberi..
dan mengikut terma syarat.. kalau ko dah bayar..
tapi pastu stock barang tak ada..
duit ko akan di pulangkan 100%..
jadi jangan risau..insyaa Allah tak akan ada unsur penipuan..
penting tuk ko baca terma dan syarat terlebih dahulu yer..
ada kat page tu..


cuba lah dulu...baru tau kan..
gi tengok sendiri kat atasrakcollection.com.my tuk tengok barang2 yang dijual..
banyak pilihan..banyak jenis..dan ada macam2..
ko kompem rambang mata...
paling penting.. ko boleh dapat ngan harga termurah..insyaa Allah..



so apa ko nak tunggu lagi..
gi lah terjah sekarang..
sempat lagi nak order tu sebelum tarikh tutup...







No comments: