Thursday, May 15, 2014

sapa2 nak minta tolong beli kan barang IKEA...?? tawaran menarik untuk anda



sticky post entry
scroll down tuk entry terbaru


setiap kali aku up pasal barang aku beli dari IKEA..
mesti ramai komen..
cakap kan besh kalau ikut ada dekat sini..ada dekat sana..
kire nak dekat2 ngan umah ko lah...
sebab..barang2 IKEA memang besh2..kan kan kan..
haaa..aku tau...
jadi...aku paham situasi dan perasaan orang yang nak sangat pergi..
tapi jauh dari tempat tinggal..
yeeerrr...aku pahaaaaammm sangat perasaan tu...ngeeee....
orang dok up tu..up ni..
kite dapat pandang jer..
nak numpang beli...segan yer dok..

aku ni.. ade lah gak beberapa kali tolong belikan tuk orang..
tapi kekadang..aku sendiri ada masalah tak boleh nak elak..
bukan tak nak tolong..
jangan ko pikir aku sombong ker kedekut bagai eh..
siyes... kalau ok..memang aku ok jer..
tapi kalau datang masa nak bermasalah tu..
haaa..kat situ yang susah..
aku takut mengecewakan orang lain..

aku sendiri pergi tak tentu masa..
biler time2 rajin nak pergi..
tetibe terus pergi..
nak kompem2 ngan orang yang ngoder tu..
kekadang macam susah sikit lah..
sebab...jam2 tu baru aku nak cek stock ada ker tak kan..
atau waktu2 tu barang tu tak de..
nak tukar kaler bagai..haaaa..
aku kalau dalam ikea atau ngah2 shoping..
memang tak kose sangat nak belek2 hp..
ngan anak aku lagi kaaaaann..
jadi..awal2 aku mintak maaf teramat sangat..
sebab terpaksa menghampakan korang..

kekadang..aku sendiri terlupa..
dah kate nak tolong..
tapi lepas tu tak belikan...teruk kaaaann....
ade sorang ni..pernah mintak tolong aku belikan barang..
tapi..lama aku tak pergi2 ikea tu..
last2...aku terlupa..carik2 email dah tak jumpa..
betul2 rasa bersalah...ya hamat....
mintak maaf yer kalau masih baca blog ni...
jangan terasa hati tau sebab mungkir janji...
sobsob..sedih tau...
orang tu pon tak contact2 aku dah..
mesti sentap..
maaf yer....

haaa..jadi lepas tu..
aku memang tak nak berjanji dah..
bukan tak nak tolong korang..
tapi aku takut sangat jadi hal2 macam ni lagi..
kekangan keadaan..

tapi tak apa..
jangan bersedih..
sebab...aku nak bagi korang tawaran sangat2 menarik..

TERUTAMA UNTUK KORANG YANG TINGGAL SEKITAR MELAKA-SEREMBAN-BANGI-PUTRAJAYA-CYBERJAYA DAN NILAI
korang sekarang boleh beli barang2 ikea ni melalui SIOCA DELIVERY untuk product IKEA ni..
besh kaaaaaaaaaaannnn...!!!!





Terma dan syarat 

1. Minimum order RM100. Maximum order RM1000.

2. Penghantaran PERCUMA ke seluruh Melaka, Seremban, Nilai, Bangi, Cyberjaya dan Putrajaya.

3. Kos upah 50% daripada jumlah orderFlat rate RM250 untuk order RM500 ke atas.

4. HANYA perlu berikan nama barang, saya akan cari maklumat berkaitan yang diperlukan.

5. Untuk pilih barang yang ingin diorder boleh pergi ke website Ikea.

6. FULL PAYMENT dahulu. Kalau barang takde stok, saya akan RETURN duit.

7. Barang yang nak dibeli tu yang boleh muat kereta MPV.

8. Pemulangan barang sekiranya rosak tidak dapat dilakukan. Kalau betul-betul berkenan nak beli apa-apa, do'a banyak-banyak semoga barang itu sihat sempurna tiada rosak. ;)






kalau nak tau lebih lanjut klik pada gambar..
atau KLIK SINI :: SIOCA DELIVERY

ni nak bagitau lagi untuk yang dok kat sekitar Pulau Pinang...
memang rezki korang la..
korang pon jugak nak mintak tolong belikan barang2 IKEA ni..
tapi selewat2 nya korang boleh buat tempahan pada 16 May 2014 ni tau..!!
jadi..kalau nak..boleh laju2 contact pihak SIOCA DELIVERY ni yer..
sebab bos SIOCA DELIVERY akan ke sana dalam masa terdekat..
jadi boleh lah sekali bawak barang korang tu...

haaa..nak tengok tawaran barang ready stock pon ada..
gi masuk blog tu cepat..
sebelum tawaran tamat...



notatanganAty :: besh ada orang nak terus hantarkan ke rumah kita.. 





7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kira beli online ni kan Aty.. bestnya tak payah pergi jauh2 ni :)

Fiza Rahman said...

Wah...menarik ni. Thanks for the info aty.

Gieyana said...

Menarik nih..tp luar kwsn lak..haizz!

Chekgu Azrine said...

Ni yg dkt ni pun xpegi2 jgk ni apa citer..haha
Ahkak la tu..kikiki

Cik Puan Rara said...

Wow.dh senang lah lepas ni.tp kalau brg kita x belek sendiri rasa x puas kan aty.

Jiha Omar said...

Alaa..xde ke service camni yg anta kt KB. Huhu...

O'gosh Iskandar said...

waaa...lepas ni cik fizah dah bole beli lori la pulak...