Friday, June 27, 2014

jom singgah ONE TOO INFINITY BOUTIQUE untuk shopping Raya







Semalam boutique ni ada buat Grand Opening untuk semua pelanggan..
aku tak sempat nak update sebab intenet aku bengong tak habes lagi..
tapi jangan risau..
masih ada lagi sales besar-besaran sempena pembukaan boutique ni..
termasuk slot pakaian dan semua seluar2 palazo aku..
so..kalau korang nak dapatkan semua tu dengan harga lebih murah...
sila lah pergi laju2 boutique ONE TOO INFINITY ni yer..
insyaa Allah berbaloi2..!!








sebab bukan jer ada kain baju aku jual..
tapi macam2 ada ko boleh dapat dalam tu..
pakaian muslimah..pakain kasual..tudung..shawl...
handbag..barang2 baby pon ada..
ko nak carik kuih raya..cookies sedap2 pon ada dalam tu tau...
haaa..hebat tak..
jadi..warga kelantan... atau negeri2 yang berdekatan..
atau sapa yang nak balik sana ker..
nak jalan2 sana...boleh lah singgah botique ni yer...
korang pasti suka...

ni aku bagi alamat nya..

ONE TOO INFINITY BOUTIQUE
LOT 8948 TINGKAT 2
BANDAR SATELIT ISLAM
JALAN PASIR PUTEH
PASIR TUMBUH
KOTA BHARU KELANTAN

kedai nya betul2 kat atas kedai serbaneka ECO tu..
ko nampak kedai tu [besar].. ko paking lah dekat2 situ..
boleh nampak banner ONE TOO INFINITY ni kat depan tingkat 2 kedai tu


notatanganAty :: boutique ni ngah mencari vendor lagi.. sapa2 peniaga online yang berminat nak jual secare offline.. boleh hubungi owner boutique ni [NURUL :: 017-2452267]














IKLAN



NAK SIHAT DAN KEKAL CERGAS WAKTU BULAN PUASA NI..??
NAK KULIT CANTIK DAN GLOWING BERSERI2 TIME RAYA NANTI..??
JOM MINUM EPHYRA..BUKAN SEKADAR UNTUK CANTIK
TAPI JUGAK MEMBANTU MEMBEKALKAN TENAGA YANG LEBIH PANJANG SEPANJANG BULAN PUASA INSYAA ALLAH


HARGA PROMO RM 180 [berbanding harga asal RM 197]
tapi aku akan bagi korang harga kasih sayang yang pasti lebih menarik..!!

wassap/sms :: 019-2085089
atau email :: nurha_abdul82@yahoo.com










2 comments:

Chekgu Azrine said...

selamat maju jaya ye sis dalam bisnes nih

Nurzakiah Hanum said...

cantik2