Tuesday, June 17, 2014

outfit of the day :: seluar Ali baba





asalkan aku pakai palazo belang2 ni.. Fared mesti soh aku gelek ali baba sikit..ciisss kut betul...
material palazo bukan chiffon..sebab aku tak tau apa nama nya..
lebih kurang macam slack gak..tapi lembut selesa..
yang penting tak jarang walaupon tak de lining
sekarang gigih kumpul palazo material macam ni pulak..
cuma kene pandai matching..
sebab silap gaya nampak kaki kuruuuuss la sangat..hahaha..



weekend outing ngan fared dan qaleef..
memang akan pakai blouse simple2 biasa2 senang nak bergerak
yang penting kejar anak..
eerr..tak per..aku dah biasa kejar anak pakai kasut tinggi..kahkahkah...


 

kasut boot kesukaan sekarang
aku ada 2 kaler dan 2 jenis boot
yang ni tinggi.. ada 2 jenis yang wedges nya...
pakai ngan palazo memang rasa besh sangat
palazo stripe ni agak singkat..
jadi aku tak boleh pakai tinggi2 sangat..
sebab nanti nampak seluar tergantung atau kaki macam panjang nau..hahaha


posing feeling2 model kurus kering tak menjadi ko aty ooii....
pang laju2 nak tak.. hahaha


aku jarang pakai tudung hitam... dulu aku tak berapa suka..
bukan sebab panas ker hapa..
tapi sekarang aku asyik sarung tudung hitam jer pulak..
nak matching2 ngan seluar belang2 kekdah nya...




carry handbag from Embellish [ZALORA]
 sebenarnya hand bag ni jenis silang [sling bag]
tapi aku hand carry jer rasa lebih sesuai dengan aku..
ok lah kalau nak gi jalan2 dalam mall kan..
besaaarrr...pampers baju botol biskut qaleef semua boleh isi..tu aku suka..
tak yah nak bawak sampai 2 bag tuk anak...ngeee



notatanganAty :: baju blouse dan seluar palazo belang2 tuu aku ada jual.. kalau berminat boleh wassap/sms atau dapatkan sendiri kat boutique One Too Infinity Kelantan.. ada 4 kaler lain lagi.. saiz fit to L[untuk baju]


16 comments:

MizzTina said...

makin berseri² akak skang ni kan..

Nurzakiah Hanum said...

cantik gak

Chekgu Azrine said...

baju tu akk berkenan nanti sis buatla entry nak tengok jugakwwarna2 lain

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

makin lawa la akak skrg.nmpk cam ada pipi sikit. ;)

Nadt said...

lawa seluar. aty pun makin lawa. :)

sYuFiNaZ SuHAiMiN... said...

Cun

Jiha Omar said...

Aty...akak dah cari boutique One Too Infinity kt Bandar Satelit tu. Tp xjumpa..butik tu kt belah mana? Bleh mention spesifik area x..sebelah kedai apa or bangunan depan ke belakang.Tq :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai comelnya akk..

smakin berseri skg..

Suffiah zee said...

I sukeeee kasuttt u...li kat manooooo

fazianbatrisyia said...

cantik...boleh jadi model.

Siti Zuhairah H.A.S said...

suke cara aty pakai tudung... cube ajar duluan..

ieza ashaari said...

Xpernah cerita outfit kat blog. Rasa macam pe je klu cite. Out agaknya..huhu..

MumMe said...

byk kali mumme nk beli palazo selain hitam...tapi end up beli yg hitam juga...sbb mmg senang matching...dgn tudung hitam juga...

nYomeL said...

Aty,

bagi link blouse & palazzo tu please? Dah belek2 kat blog aty, tapi xjumpa2 jugak.. huhu.. ;)

Masya said...

samalah x suka pakai tudung hitam, mcm suram je jadinya huhuhuhu .. tp aty pakai oklah nampak berseri .. penangan ephyra kot .. sbb sy pun dah mula pakai tudung hitam sejak minum ephyra ni .. ada kawan tegur ok je muka xde suram pun.. apa lg senyum meleret lah...

faszjimmy said...

kak aty, pakai tudung apa eh? boleh buat tutorial tudung tu tak?