Tuesday, June 10, 2014

PINK GARAGE berwajah baru !!!




STICKY POST ENTRY
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY





hampir setahun dah PINK GARAGE tu...
akhirnya.. bertukar wajah...
mekaseh sue 'hadiah' kan header yang cantik itu...sukaaaa sangat2...
comel sangat kaaaaan....

kalau yang belum tau pasal PINK GARAGE ni..
gi terjah kat SINI
menjual semua keperluan mainan darang kegunaan harian.. tuk anak daari baby dampai ar kanak2..
bukan tu jer.. barang HOUSEHOLD tuk mak apak pon ada...!!
yang menarik lagi [ececeah ko aty]
PINK GARAGE ni selalu buat sales tau..
lagi2 time clearance stock atau time2 akhir bulan...
haaaaa...bagi harga runtuh punya kat ko...

so sapa tak follow lagi tu..
gi follow laju2 kat FB PINK GARAGE...
dan gi tengok barang2 jual dalam tu...
wooden toys..educational learning toys.. pon banyak pilihan yang tak pernah aku jual kat blog ni ha..
semua ada dalam tu..
menan2 yang ko selalu tengok tuk Qaleef pon ada..
jangan risau.. harga berpatutan..
dan boleh runding punye...ngeeeee....

okeh.. berbalik pada header PINK GARAGE tu...
di design khusus oleh Miss Sue [BLOGGER SUE SUKA SUSUN ATUR]
kalau korang berminat nak tempah tuk header BLOG ker.. tuk header FACEBOOK macam aku nyer tu..
untuk personal atau bisnes..
semua boleh..



sekarang Sue ngah buat PROMOSI BULAN MEI-JUNE 2014
HEADER + WATERMARK hanya RM 30 !!
korang boleh tengok design2 yang dah  di buat hasil kerjatangan Sue ni..
memang cantik2...
korang boleh tentukan sendiri macamane yang korang nak..
warna..bentuk tulisan semua..
haaa..senang nak deal..jangan risau.. Sue akan buat kasi puas hati ko..insyaa Allah..




nak order ley masuk blog Sue ni :: Sue Suka Susun Atur
atau email :: sue_546@yahoo.com
atau inbox kat facebook Sue Haida

notatanganAty :: jangan lupa LIKE PAGE PINK GARAGE yer korang2 semua..

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SALAM SINGGAH PAGI

Chekgu Azrine said...

SEMOGA TERUS BERJAYA DALAM BIDANG NI YE ATY..

UMIE SUE said...

Atyyyy!!!thank you!!