Wednesday, June 18, 2014

wordless wednesday :: cerita tak habes lagi


ko dah pokpek2 cakap pasal cerite najis mughalazoh anak ko tadi..
tetibe nak buat entry wordless wednesday..??
dah kenapa ko...

pastu nak cerite banyak..
kate wordless wednesday..la sangat...
ok..dah... layan gambar jer...





bukan senang sebenarnya nak amik gambar bertiga..
walaupon dah ada monopod...tapi.. susah sangat nak amik gambar bertiga macam ni..
ini pon sebab ada adik aku ikut skali masa gi Kelantan ritu..
kalau tak..saja2 kat kedai makan ramai2 orang nak aku keluarkan monopod tu selfi 2 beranak..
tak kan laki aku nak nyerrrr...!!! 





amboiii kemahen kakak ko makan...

ni kat pantai cahaya bulan kelantan ritu pergi tu..
jalan2 petang..
tapi masa sampai tu gerimis mengundang..jadi lepak kedai makan jer makan pasembor..kot..
tak tau lak apa namanya..tapi sedaaaaaappp...!!! 



ni adik bongsu aku umur 16 tahun..
cuti2 sekolah memang akan dok umah aku..
kalau ikutkan hati..memang aku nak amik bela je terus adik aku ni..
die sorang jer tinggal masih belajar..
tapi susah nak pindah2 sekolah kan..
dan lagi..liat betul die nak tinggalkan kawan2 die tu...

aku suka kalau die tinggal ngan aku... dak qaleef pon rapat sangat ngan acu nyer ni..
memang die nak acu sesaje..senang keje aku kalau die ada.. hahahaha...


masa ni dalam kol 6 ptang lebih kot..
tu ko tengok..memang mendung jer...gelap awan...
rasanya pantai ni memang tak ley mandi kot...
masa tu tengok derang ngan buat apa tah..ada projek..





lepak makan pasembor tu jer lah kat situ...
kenyang giler..punah harapan nak makan nasik kerabu golok malam tu..
sbab aku sakit pewot makan banyak sangat..agagaga...

tu qaleef memang pesen amik gambar cegitu sekarang..
macam main peek a boo lak dia....cak2 pulak dia...



notatanganAty :: seronok gi Kelantan tak habes lagi...

















IKLAN


NAK KULIT CANTIK DAN GLOWING BERSERI2 TIME RAYA NANTI..??
boleh dah start minum EPHYRA dari sekarang 


HARGA PROMO RM 180 [berbanding harga asal RM 197]
tapi aku akan bagi korang harga kasih sayang yang pasti lebih menarik..!!

wassap/sms :: 019-2085089
atau email :: nurha_abdul82@yahoo.com










5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy family

Chekgu Azrine said...

Kelantan mknn best2 tau aty..
Alahai rindu kelate!

Fizah said...

comeyyyyyyy dak qaleef......:)))

mama amir said...

Subhanallah...indah ciptaan Allah - gambar yang kat pantai tu...

Masya said...

hihihi senang nak bwk berjalan kalau ank kt ada rapat dgn adk beradik, boleh bwk berjalan sama ... boleh gilir² tgk²kan