Wednesday, July 02, 2014

CLARKS WAREHOUSE SALE - untuk sapa2 nak beli kasut raya







bermula esok sampai ahad ni jer..
so korang yang nak carik kasut raya sendiri ker..boleh lah gi..
since jenama clarks ni memang ko tau lah kan..
mahal boleh tahan.. tapi ko tengok pulak kualiti nya..
aku ada sepasang kasut ni..
dah 4 tahun dah..masih cantik elok lagi..
tu aku suka..
cuma aku tak pekenan nya.. 
tak banyak sangat design2 yang aku suka ikut citarasa aku..
bukan tak cantik.. ada jer yang cantik2..
tapi bukan pilihan aku....ngeee..pang sikit.. banyak cekadak ko aty...
haaa....tapi kalau sandals atau boots.. memang cun2..
kalau tak sale... harga telan air liur gak..walaupon sandal jer pon...agagaga....

so.. mungkin bukan nak beli kasut raya aku kot...
eerrr... perlu ker dah tua2 ni nak berkasut raya.. 
pulak tu.. memang jenis tetiap bulan tak kire raya ker tak membeli kasut..
jadi..perlu ker..perlu ker...muwahahaha...
sok nak pergi.. carik kasut raya qaleef...yaaeyyy...
aku suka biler sampai2 bab shoping ni..
lagi2 kasut....
qaleef pon macam lama jer tak beli kasut baru..
kasut die yang sedia ada tu macam dah sempit..
memang sedang elok ar nak beli kasut raya die kat sini kaaann..

kot esok aku pergi dulu..
nanti aku update kat korang eh..insyaa Allah...
kalau boleh amik gambar ar dalam tu..
since aku tau.. nak masuk tu tak boleh bawak handbag pon...


ni aku bagi details lagi..
warehouse ni dekat2 jer ngan IKEA tu..
kire kalau ko nak masuk..
masuk ikut jalan nak gi IKEA..than terus jer..
The Club ni senang nak carik..

lagi satu.. credit/debit tuk 200 hengget ke atas jer..
so bawak duit kecik kalau ko nak beli kurang dari tu..

waktu die dari 10 pagi sampai 6 petang jer..
ahad sampai kol 5 petang..

jadi..selamat bershoping raya keh...








9 comments:

Rai Ourkizuna said...

owh kena jeling jeling shujin ni..

Nurzakiah Hanum said...

wow shopping raya nie

Yana Ujang said...

menarik! tp apesal la jauh sgt tptnya.. T_T

klu laki aku rajn nk bwk boleh la pi...btol tu kasut clarks mahal tp kualiti tip top..thanks sharing aty! :)

Mrs. Amad said...

subhanAllah..sy baru je belikan utk anak,mak n abah.ruginye..takpela xde rezeki.

Nurul Aziz said...

hasben pernah pergi clarks ni, memamg ramai orang.. lagi2 chinese.. dorang kan suka memborong.. ketar-ketar je tengok beli banyak sangat.. hehe.. nak masuk pun kena beratur.. taktahu la yang ni. aty update la cepat, kalau best gitau kat belog okay? boleh ajak hasben pergi weekend nanti. :)

Chekgu Azrine said...

Tula..tau ada kawan wasap..tp kang pergi konfem terjebak.akk mmg suka clerk ni tahan sgt tau..

eima said...

pj jem ... huhu
best ni sale ni ... sbb kasut mahal nk beli time tak sale mmg tak mampu

lieyalatif said...

alamak aty ni berita best nieh....leh cari kasut anak2 ...tapi kalo warehouse ni sure ramai berduyun org..esok lieya nak pi ikea tgk2 sales ape yg ade...leh laa jenguk seklai kalo jumpe tempat nie heheeheheheh

afiDa.ZainuDin said...

Best ade sale mcm ni.. Dulu fida pernah pergi sekali, save banyak, hampir 100 kot! Hehee sampai husband yang xnak beli pun jadi terbeli jugak. Ni kalau husband bagi green light boleh laa pegi jenguk. Hikss